- 25 Ocak 2020
- 639
- 86
-
- Konu Sahibi bilmiyorum53
vicdanım sızlıyor pişmanlığın çaresizliği cok pismanimNe tür bir çaresizlik yaşıyorsun peki?
Yanlış anlamışım pardon. Eh, adamın ne kadar karaktersiz olduğunu bi kere daha gormussunuz. Adam mutsuz bi evlilikte bocaliyo falan değil, düpedüz sizi karısına kuma istiyo. Evine çocuğuna karısı baksın donlarini o yıkasin, gönlünü de siz eğlendirinhayir sevmiyorsan ayrılalım demedim. sevmiyorsan eşini ayrilir sin o da seni sevmiyorsa ayrilir sin boyle bir sey yasiyorsak yasayalim dedim o da bana durdu durdu o beni seviyor son defa buluşalım diğine engel attim direk bana sende ol o da olsun dediğin de asla dedim
aynen oyle istediği buymuş ben bunu öğrenince tabi ne kadar pislik biri olduğunu direk engel attim geçen yıllarıma üzülüyorum o kadın sezdiyse bile onu uzdugume üzülüyorumYanlış anlamışım pardon. Eh, adamın ne kadar karaktersiz olduğunu bi kere daha gormussunuz. Adam mutsuz bi evlilikte bocaliyo falan değil, düpedüz sizi karısına kuma istiyo. Evine çocuğuna karısı baksın donlarini o yıkasin, gönlünü de siz eğlendirin
doğru soze ne denirvalla gerçekten istemeyen adam başkası olmasa da şak diye ayrılıyor
kimse kimseyi çekmiyor
hoşuna gitmiştir aynı anda iki kadın
biliyorum hata yaptığımikiSenelerinizi evli bir erkek ve sonu olmayan bir ilişkiye harcamak, her geldiğinde affetmek yani ilişkide sadece karşı tarafın söz hakkı varmış gibi davranmak vs. sizin içinizdeki sorunlar ve boşluklar ile ilgili.
Bu yaşadığınızın nedeni hakkında farkındalığınızı arttırmak için terapi almanızı öneririm. Çünkü yetişkinlikte kurduğumuz bütün ilişkiler çocukluk dönemi ilişkilerimizin tekrarıdır. Boşlukları doldurmazsanız aynı hataya düşersiniz.
Adam sürekli para istiyormuş, baya parasını yemiş bu ablanın. Evlenince çalışmıcam diyormuş adam, iş kurcam istediğim zaman işe gitcem diyormuş. Bu abla babasını azcık zengin diye tanıtmış adama, bil bakalım kimin parası ile iş kurmayı düşünüyordu adam. Yahu bazı kadınlar herifin parasını yemek için metres olur, bu hikayede metres para yediriyor herife.
Bakın ben dahil burada size yazan çoğu kişinin anlamadığı nokta ne biliyor musunuz? Adamın yalanlarına inanmayı seçip evli olduğunu bile bile ilişkiye devam etmeniz, adam boşanacağım demiş inanmış görüşmüşsünüz, o da olsun sen de ol dediğinde kabul etmedim diyorsunuz ama adamın hayatında siz de eşi de varmış, kabul etmediğiniz halde yaşamışsınız bu beraberliği.cok sagolun öncelikle ben bu tarz eleştiriye açığım hakaret olmadığı sürece. ben hatanın farkındayım cok ama cok pişmanım benim üzüldüğüm elbette giden beş yıldır defalarca tövbemi bozmam ve saf gibi inanmam bana sen olmasan asla boyle bir şey yapmam ask-i sene buldum dedi. evde huzurum yok dedi eğer kotu biri olsam böylesine bagnaz olsam bana sende ol o da olsun dediğinde kabul ederdim asla dedim sorununnuz varsa ayrılırsınız o zaman bir şeyler yasanacaksa yaşarız dedim. o da bana yazmis iste seni çok seviyorum ama o da beni seviyor ayrılmak cok zor yüz yüze konuşalım dediği an engel attim ben zaten sen beni affedersin kızmazsın yazmis birde üstelik bende gram sevgi kalmadi gerçeği öğrenince
yazdiklarinizda sonuna kadar haklısınız kimseden ben bu şekilde sevgi görmedim yani gördüğünü sanmışım menfaati içinmiş o da ayrı ama beni gerçekten seviyor sandım sen bensiz yapamazsın demisti ask-i senle buldum sen olmasan asla uğraşmam boyle şeylerle dedi.hatta ben ayrılırsan madur etme herşeyi ver dedim. buna bile tamam diyordu para yi verince ayrilir cok zorlayacağını sanmam diyordu meğer karısı seviyormuş. bana şunu yazmis beni seviyor bir enkazın üzerine yuva kurmak beni yorar kalbimin yarisi seninle senden ayrıldığım icin cok üzülüyorum ama çare bulamıyorum sen iyi birisin bana kızmazsın ama seni de üzme o istemiyorum bunları okuyunca beynimden vurulmusa döndüm yüz yüze görüşelim son defa dedi bisey yazmasan direk engel attim hic bir şekilde muhtatap olmadım her şeyi sildim attim ilk defa. benim üzüldüğüm yıllarımın heba olması bir hic uğruna emek vermem üzülmem karşı taraf bilmiyormuş aklina acaba şüphe soktummu hep bunların üzüntüsü kendimi affedemiyorum canim o kadar yaniyorki hatamdan dolayı resmen kendimi kullandirdimBakın ben dahil burada size yazan çoğu kişinin anlamadığı nokta ne biliyor musunuz? Adamın yalanlarına inanmayı seçip evli olduğunu bile bile ilişkiye devam etmeniz, adam boşanacağım demiş inanmış görüşmüşsünüz, o da olsun sen de ol dediğinde kabul etmedim diyorsunuz ama adamın hayatında siz de eşi de varmış, kabul etmediğiniz halde yaşamışsınız bu beraberliği.
Siz bunu baba sevgisizliğine başlayabilirsiniz veya birine inanıp sevmek istediğinize, adamın sizi sevdiğine, sevgi açlığına vs yani isan istedikten sonra kendi için bir bahane yaratıp buna inanabilir lakin sitedeki genel üye profilini az çok biliyorum, buradaki arkadaşlarımızın en azından yarısı diyeyim muhteşem bir ailede büyümedi, kimi anne sevgisi görmedi, kimi baba sevgisi görmedi, kimi mutsuz bir ailede büyüdü veya küçük yaşta anne ya da babasını kaybetmişti ama hiçbiri evli bir adamla olmayı, evli bir adama inanmayı düşünmedi.
Ben, bizler burada ne yazarsak yazalım, sizin kendi kendinize ettiğiniz kötülüğü yapamayız size.
Adam çocuklar için demiş galiba, kimse kızmasın ama eşini sevmeyen kadın ya da erkek eğer altta yatan başka bir neden yoksa çocuklar ardına sığınmamalı zira aldatan biri çocuklarını da düşünmüyor umursamıyordur net.
Ve söz konusu bir erkekse, karakterli evlatlarına sahip çıkan seven babalar müstesna, çoğunun gözü çocuğunu falan görmüyor, burada boşanmış birçok kadının konusu var açıp okursunuz, hepsi yavrularıyla kendi ilgileniyor, babaları bırakın nafakayı, evlatlarının yüzlerini bile görmüyor.
evet en büyük ders 5 yıllık koca bir acı çektiğim yanıma kar kaldı hic bir zaman içinde bulunduğum durumdan mutlu olmasin faydalanmadım. hep acı çektim anlattıkları dedikleri gerçek sandım gözüm kapalı inandım cahilce cok buyk hataydı yanlış yaptım17 yaşında filanken başlamış sanırım ilişkiniz, adam da aile babası olduğuna göre aranızda yaş olmalı. Eh işte sübyancı sapık biri belli, siz de evli olduğunu biliyordunuz ve bile bile başladınız nitekim öğretmen, komşu, aileden biri gibi seçenekler verilmiş evet onlardan biriydi demişsiniz, 17 yaşında bir genç de öğretmeninin, komşusunun vb yakın çevreden birinin evli olup olmadığını bilir, bile bile yani gidişiniz.
Bi kere bunu çiğnemişsiniz "Aşk" diye, evli biriyle bile bile birlikte olmaya başlamışsınız.
17 yaşta akıl çelinmeye müsait oluyor (Biz evlilerden fersah fersah kaçar, yaşıtlarımızla takılırdık gerçi), işte eksik aklı toplamak da 5 yıl almış, size bu bedel, yeter de artar.
Adama hiçbir şey olmayacak, karısı idare edecek, siz eğlenceliği sayılacaksınız ve siz gibi kim bilir kaç genç kız var daha cebinde. Özel değilsiniz, hiçbir zaman o adam için özel olmadınız, sadece kandırılması/oyalanması basit bir eğlenceliktiniz, cepteydiniz, pek masrafınız da yoktu, mis gibi.
Şimdi de "Bir daha ona dönmeyeceğimi bilsin, onun için üzülmediğimi düşünsün"lü bir ders verme çabasındasınız adama. He üzülmediğine üzülür, bir daha ona dönmeyeceksin diye de kahrolur he. :))
Adamdan talep geldikçe cevap vermeyip engelleyeceksiniz, bunu da 5 yıllık acı tecrübe hanesine yazıp önünüze bakacaksınız, yapacağınız sadece bu.
evet haklisiniz yapamadım o zaman sevgi görünce koru körüne bağlandim sonra aklım dank ettiArkadaş, "kötü biri olsam seçenek sunmam ikimizi idare etmesini kabul ederdim" diyorsun.
Sen bu seçeneği 5 yılın sonunda sunmuşsun farkında mısın?
5 yıl yahu 5 gün falan değilki.
Yahu biriyle sevgili olursun, hislerin olur. Sonra adamın evli olduğunu öğrenirsin. Miden bulanır, gururun kırılır. Üzülür kahrolursun. Bitirirsin. Siler engeller, yok olursun, yok.
Ha, adam yalvarıyor, bak zaten evli gibi değiliz şöyleyiz böyleyiz zaten ayrılacağğdık diyor, sen de inanıyorsan hadi ona da eyvallah o zaman da iletişimi tamamen keser, süre verirsin. Boşan gel dersin.Boşanır gelir, siz devam edersiniz.
Haa ben olsam yine de midem almaz. Karısınu aldatan bir adam olduğu gerçeği değişmez benim için. Ama bir nebze inanırsın evliliğinin bittiğine.
Peki sizin yaşadığınız neyin kafası, neyin aşkı meşki.
Bu düpedüz ikinci kadın olmayı kabul etmek.
5 sene..
Adamın söylediklerinin alt metnini yazayım size.yazdiklarinizda sonuna kadar haklısınız kimseden ben bu şekilde sevgi görmedim yani gördüğünü sanmışım menfaati içinmiş o da ayrı ama beni gerçekten seviyor sandım sen bensiz yapamazsın demisti ask-i senle buldum sen olmasan asla uğraşmam boyle şeylerle dedi.hatta ben ayrılırsan madur etme herşeyi ver dedim. buna bile tamam diyordu para yi verince ayrilir cok zorlayacağını sanmam diyordu meğer karısı seviyormuş. bana şunu yazmis beni seviyor bir enkazın üzerine yuva kurmak beni yorar kalbimin yarisi seninle senden ayrıldığım icin cok üzülüyorum ama çare bulamıyorum sen iyi birisin bana kızmazsın ama seni de üzme o istemiyorum bunları okuyunca beynimden vurulmusa döndüm yüz yüze görüşelim son defa dedi bisey yazmasan direk engel attim hic bir şekilde muhtatap olmadım her şeyi sildim attim ilk defa. benim üzüldüğüm yıllarımın heba olması bir hic uğruna emek vermem üzülmem karşı taraf bilmiyormuş aklina acaba şüphe soktummu hep bunların üzüntüsü kendimi affedemiyorum canim o kadar yaniyorki hatamdan dolayı resmen kendimi kullandirdim
benim asla karısına gidip yuvasını yikmayacagimi biliyor ben hatta dikkat ederdim haberi olup üzülmesin diye beni umursamıyor sevmiyor derdi. bu şekilde yazma sebebi ben zorladım artik kararını ver madem mutsuz evliliğin var o zaman ayrıl da istemiyorsa seni dedim bana bunları yazdiAdamın söylediklerinin alt metnini yazayım size.
"meğer karısı seviyormuş. bana şunu yazmis beni seviyor bir enkazın üzerine yuva kurmak beni yorar kalbimin yarisi seninle senden ayrıldığım icin cok üzülüyorum ama çare bulamıyorum sen iyi birisin bana kızmazsın ama seni de üzme o istemiyorum"
Karım bir şeylerden şüphelendi, aldattığımı bir anlarsa kıyametler kopacak, bunca yıllık düzenimi bozmaya yürek yok bende, bu kısmı kibarca yazdım üyeler anladı demek istediğimi :) ben ancak aldatırım, hatun öğrenince çark ederim.
Seni şimdi allayıp pulluyorum ki sinirlenip karımın karşısına çıkarsın, bir çuval incir berbat olur, tam eşimi kıvama getirmişim, sen şimdi bozarsın falan dimyata pirince giderken evdeki bulgurdan olurum.
Sana tatlı minnoş davranmanın bana diğer getirisi de, eğer eşimi yine aldatacak olursam da birilerini bulamazsam çalacak kapım olsun.
İşte alt metin bu.
Ne kadar çok düşüncelisin ya kadın duyup üzülmesin diye dikkat mi ederdin?benim asla karısına gidip yuvasını yikmayacagimi biliyor ben hatta dikkat ederdim haberi olup üzülmesin diye beni umursamıyor sevmiyor derdi. bu şekilde yazma sebebi ben zorladım artik kararını ver madem mutsuz evliliğin var o zaman ayrıl da istemiyorsa seni dedim bana bunları yazdi
beni sevmiyor dediNe kadar çok düşüncelisin ya kadın duyup üzülmesin diye dikkat mi ederdin?
Aptal yerine konması önemli değil tabi.
cıtten bunu yargılamak için sormuyorum nıye evlı erkeklerle beraber olunuyorben çok büyük hatalar yaptım kendim rahatsızlığım vardi sonra erkek arkadaşım oldu bana iyi gelir derken beni maddi yönden sömürmeye başladığını farekttim küfürler hakaretler vs.sonra birini tanıdım ama adam cok iyiydi sonra bir baktım evliymiş benim vicdanım cok sızladı cok pişman oldum hatta seni seviyorsa esin biz ayrılalım dedim defalarca ayrıldık defalarca o beni bıraktı bende onu konuştuğumuz süre zarfında hep vicdan azabı çektim asla parasını yemedim hatta bir yere otururduk o çalıştığı halde o parayı ben öderdim.ben hediye alırdım o pek almazdı bile bunlar benim için sorun degil kaç defa tovbe ettim bilmiyorum Allaha yalvardım tövbemi kabul et diye asla dedim sonra tekrar barıştım sonra burda paylaşım yaptım herkes neler neler dedi haklilardida belki bende bu şekilde olmayacağını anlayıp kesin dille sordum sevmiyorsan biter oyoe ilişki yaşamak daha onurluca dedim. iste bana gerekçeler sunup yazmis sen beni affedersin ama bu dunya da kavuşamayacağız galiba diye ben o kadar inanmistim ki biz zaten pek anlaşamıyoruz ayrılacağım vs demisti o beni sevmiyor demisti. yazdiktan sonra bulusuruz dedi. bende tamamen bitirdiğimi gordun diye engel attim her şeyi sildim artik takip etmediğimi bilsin diye beni yargılamayın ben zaten çok büyük pişmanlık içindeyim. tek isteğim sadece bir daha ona donmeyecegimi bilsin onun için uzulmedigimi bildim istiyorum başka bir isteğim yok benim. bu zaten geri bana döner affeder düşüncesi olsun istemiyorum artık tamamen bitti sizden isteğim bana akik vermeniz iyi yapmış miyim başka bu şekilde bilmesi için bir şey yapmam gerek mi ?
aptalliktsn gerçekten seviyor sanılıyor ondancıtten bunu yargılamak için sormuyorum nıye evlı erkeklerle beraber olunuyor
evet en büyük ders 5 yıllık koca bir acı çektiğim yanıma kar kaldı hic bir zaman içinde bulunduğum durumdan mutlu olmasin faydalanmadım. hep acı çektim anlattıkları dedikleri gerçek sandım gözüm kapalı inandım cahilce cok buyk hataydı yanlış yaptım