Çok bıktım artık ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet herkes alay etti sorun şıp diye cozuldu
İyi de sen kendin edip kendin bulmuşsun ne diyelim. Adama sosyal medyadan yazmışsın sazan gibi atlamış üstelik iki lafla seni kandırmış sen hala onu savunuyorsun. Diyelim ki gerçekten o da fake hesapları işletiyor bu bile evli barklı adam için fazla saçma sapan bir hareket.

Alay etmiyoruz kocanın yüzünü sana göstermeye çalışıyoruz. Malu sırf yakışıklı diye tanımadan görücü usulü evlendin ya hani hayır görücü usulüde olsa insanlar birbirini tanır söz nişan yapılır yine bu sürede birbirlerini tanırlar. Sen çat görücü gelen çocuğu yüz güzeli diye 4 ay içinde evlenmişsin. Adam flörtöz bundan bir cacık olmaz

Valla kizlsr masallahiniz var yaraya çok iyi geliyosunuz . Bende zamanında çok konuşurdum böyle ama büyük konusmaya devam edin ki başınıza gelsin .
Senin gibi kocamizla yakisikli diye evlenmiş olsaydik, aldatmalari sineye cekip affetseydik bizim de basimiza bunlar gelebilirdi evet. Ama senin bedduanla degil. Yaptığımız hatalardan dolayi olurdu bu. Azicik olgunlaş. Bu adamla ömür mü geçer düşün. Ondan sonra mantikli olan neyse onu yap. Gelip burada beddua etmenin kime ne faydasi var? Sana hele hiç faydasi yok. Belki dönüp yine seni bulacak.

Evet kocanla alay ettik kendini bi b×k zannediyor sende gelmiş savunuyorsun onu bize ne diyelim çözülecek bi durum değil bu sen bize burda çözülecek bisi söylesen çözmek için uğraşalım ama yok sen kocanın arkasını böyle kollamaya devam edersen daha çok fake hesapla karşılaşırsın

Konuyu sonuna kadar okuyunca bile insan kocanızın ne olduğunu anlıyor. Görücü usulü flört ediyorsun ve 20 günde cinsel içerikli konuşmaya başlıyorsun. Garip geldi bana

Konuyu sonuna kadar okuyunca bile insan kocanızın ne olduğunu anlıyor. Görücü usulü flört ediyorsun ve 20 günde cinsel içerikli konuşmaya başlıyorsun. Garip geldi bana
Yahusukluu olunca öyle oluyor

Bizim kocamız aşırı yahuşuklu olmadığından anlayamıyoruz demek ki
Herşeyi geçtim de 52 günün kalmış bunu görünce duygulandım valla rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…