- 11 Ağustos 2013
- 6.523
- 24.153
- 548
- Konu Sahibi Blackworld_
-
Gercekten inandin mi buna?O fake hesaplarla dalga geçiyordu konuştum tamam yapmicam dedi konuyu kapatmıştım .
Allah aşkına cocuk değilsin 26 yaşında evli bi kadınsın aklın başında yapmayacam dedi sende inandın mı fake bile olsa normal değil bi iki gün önce actigin konu nasıl bu kadar çabuk kapanıyor?Fake hesap olduğunu kendiside biliyordu bana diyordu sonra konuştum tamam yapmicam dedi konuyu kapatmistim
Veya arkadaş bizimle dalga geçiyorOrtada bir dalga var basbayağı ama sizinle dalga geçiyor direkt eşiniz.
Ne kadar bos ve issiz bir adamdir ki bu tarz eglenceler pesinde?Arkadaşım galiba kkmse anlamıyor o da aklı sıra onları işletiyor kendisi biliyor fake olduğunu gerizekalı değil kendisi hatta ilk yazmıştı Allah'ın fakesi diye
Niye sebeb niye işletiyor egosunu mu tatmin ediyorArkadaşım galiba kkmse anlamıyor o da aklı sıra onları işletiyor kendisi biliyor fake olduğunu gerizekalı değil kendisi hatta ilk yazmıştı Allah'ın fakesi diye
Off of adam seni işletiyor seni anla kimin kocası fake hesaplarla konuşup onları işletir? Burada çoğu kadına bile fake hesap olsun olmasın yazanlar oluyor. Cevap bile vermiyordur. Evli adam cevap veriyor evli değilim diyor. Valla en son ben dalgaya almak için üniversitede evli bir amcanın yazdığı mesaja cevap vermeyip yazım hatalarını çıkarıp hikayemde rezıl etmiştim. Cevap niye vereyim tanımadığım kişilere akıl mantık yahuArkadaşım galiba kkmse anlamıyor o da aklı sıra onları işletiyor kendisi biliyor fake olduğunu gerizekalı değil kendisi hatta ilk yazmıştı Allah'ın fakesi diye
Fabrikada işçi olabilir rolüDizi icin fabrika işçisini niye çağırıyorlar? Ne garip bir konu bu?
Bence sende konuş fake hesaplarla bakalım ne diyicekO fake hesaplarla dalga geçiyordu konuştum tamam yapmicam dedi konuyu kapatmıştım .
Gerçekci olsun diye biscolata erkeği tipinde bir oyuncu getirmek yerine sahicisini mi kıllanmışlar? Gerci kocasi da yakisikliymis oyle diyor. E bu kizin derdi ne SimdiFabrikada işçi olabilir rolü
Fabrikada kızları sıkıştıran abaza usta olabilirFabrikada işçi olabilir rolü
Yahusukluu olunca demek ki öyle yapalım demiş galiba dua etmeli bence en azından haber vermiş ya tv öğrenseydi?Gerçekci olsun diye biscolata erkeği tipinde bir oyuncu getirmek yerine sahicisini mi kıllanmışlar? Gerci kocasi da yakisikliymis oyle diyor. E bu kizin derdi ne Simdi
Kiz mesaj sahibi gel oku burayıYahusukluu olunca demek ki öyle yapalım demiş galiba dua etmeli bence en azından haber vermiş ya tv öğrenseydi?
Evet kendisini çok beğeniyor çevreside aynı sekildeeşin oyuncu mu çok mu yakışıklı nedir bu adamı dizi için istanbul a getirten şey.
İnan ilk öyle yakışıklı geliyordu ki şimdi hicKiz mesaj sahibi gel oku burayı
Bir kerr daha anlamis olduk ki insani guzel yapan huydur. Yüzü lokum huyu bkumlardan korusun allah.Evet kendisini çok beğeniyor çevreside aynı sekilde
İnan ilk öyle yakışıklı geliyordu ki şimdi hic
Haah buradakilere beddua ettin sorunun şıp diye çözüldü. SüperValla kizlsr masallahiniz var yaraya çok iyi geliyosunuz . Bende zamanında çok konuşurdum böyle ama büyük konusmaya devam edin ki başınıza gelsin .
Büyük konuşmadık o kocan olucak şerefsizi dalgaya aldıkValla kizlsr masallahiniz var yaraya çok iyi geliyosunuz . Bende zamanında çok konuşurdum böyle ama büyük konusmaya devam edin ki başınıza gelsin .
Kiz mesaj sahibi gel oku burayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?