Çok bıktım artık ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Fake hesap olduğunu kendiside biliyordu bana diyordu sonra konuştum tamam yapmicam dedi konuyu kapatmistim
Allah aşkına cocuk değilsin 26 yaşında evli bi kadınsın aklın başında yapmayacam dedi sende inandın mı fake bile olsa normal değil bi iki gün önce actigin konu nasıl bu kadar çabuk kapanıyor?

Arkadaşım galiba kkmse anlamıyor o da aklı sıra onları işletiyor kendisi biliyor fake olduğunu gerizekalı değil kendisi hatta ilk yazmıştı Allah'ın fakesi diye
Ne kadar bos ve issiz bir adamdir ki bu tarz eglenceler pesinde?
Iyi bari madem masum birsey siz de yapiverin ne olacak? Neden yaptin derse "islettim milleti ne var bunda sen de yapiyordun ya askim?" Dersiniz.

Arkadaşım galiba kkmse anlamıyor o da aklı sıra onları işletiyor kendisi biliyor fake olduğunu gerizekalı değil kendisi hatta ilk yazmıştı Allah'ın fakesi diye
Niye sebeb niye işletiyor egosunu mu tatmin ediyor

Off of adam seni işletiyor seni anla kimin kocası fake hesaplarla konuşup onları işletir? Burada çoğu kadına bile fake hesap olsun olmasın yazanlar oluyor. Cevap bile vermiyordur. Evli adam cevap veriyor evli değilim diyor. Valla en son ben dalgaya almak için üniversitede evli bir amcanın yazdığı mesaja cevap vermeyip yazım hatalarını çıkarıp hikayemde rezıl etmiştim. Cevap niye vereyim tanımadığım kişilere akıl mantık yahu

Böyle ömür geçmez yol ver gitsin

Gerçekci olsun diye biscolata erkeği tipinde bir oyuncu getirmek yerine sahicisini mi kıllanmışlar? Gerci kocasi da yakisikliymis oyle diyor. E bu kizin derdi ne Simdi
Yahusukluu olunca demek ki öyle yapalım demiş galiba dua etmeli bence en azından haber vermiş ya tv öğrenseydi?

Valla kizlsr masallahiniz var yaraya çok iyi geliyosunuz . Bende zamanında çok konuşurdum böyle ama büyük konusmaya devam edin ki başınıza gelsin .

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…