çok ama çok özledim...

Meraba ben bu siteyi bir yildir takip ediyorum size yazabilmek icin üye oldum benim kardeşimde van baskalede asker pazar gunu usta birliğine başladı inşaallah biran önce bitirip yanimiza dönerler
Amin canım Allah tüm askerlerimizin korusun. belki tanıyolardır birbirlerini canım

Merhaba.
Benim abim de Van'da yaptı askerliğini.
Şükür sağ salim geldi.
Hiç korkma.
Oranın insanları çok samimi. Abim diyor.
Bol bol dua et.
Hayırlı tezkereler olsun inşallah.
:)
Dua edince içim rahatlıyor canım zaten. Çok teşekkür ederim iyi dileklerin icin

allah yardımcınız olsun sevdiğinizi bütün askerleri korusun yazık hepsi bir annenin kuzusu büytülmüşler okutulmuşlar bugünlere getirilmişler hiçbirine bir şey olmasın. allah kavuştursun.
Amin canım Allah hepsinin yardımcısı olsun insallah

alışılıyo demeyi çok isterdim . malesef alışamıyosun ... ama geçen her gün sizi birbirinize yaklaştırıyor . böyle düşünmelisin
Evet canım bundan alıyorum gücümü zaten hayallerimize bir gün daha yaklasıyoruz. Allah hepimize askerlerimize kavuşmayı nasip etsin. İnşallah hayallerimiz nasip olur bizlere

Evet canım bundan alıyorum gücümü zaten hayallerimize bir gün daha yaklasıyoruz. Allah hepimize askerlerimize kavuşmayı nasip etsin. İnşallah hayallerimiz nasip olur bizlere

İnşallah cnm benim .. Zor olsun ki güzel olsun.. Kıymetli olsun öyle düşünmeliyiz. Bazen çok bunalıcaksın tahmin ediyorum ama o an bile bu son diyebilmelisin.. Buda geçecek . Geçmeyen ne var ki ?..

İnşallah cnm benim .. Zor olsun ki güzel olsun.. Kıymetli olsun öyle düşünmeliyiz. Bazen çok bunalıcaksın tahmin ediyorum ama o an bile bu son diyebilmelisin.. Buda geçecek . Geçmeyen ne var ki ?..
Zorluk yaşanmadan güzellik olmazmış canım. Hem her kızada nasip olmaz asker yolu beklemek. Hem ilerde anlatabilceğimiz güzel bir anı olarak kalıcak bu özlemler. Dediğin gibi bazen saatlerce ağlıyorum gecmicek gibi geliyor çok özlüyorum. Ama zaman durmuyor yerinde gecicek canım dediğin gibi Allah ın izniyle. İnşallah tez zaman da geçer seninde canım hayırlı teskereler inşallah hepimize

İnşallah cnm benim . Hislerimiz aynı . Dediğin gibi herkese nasip olmaz ve inan askerlik çok şey katıyor . Bir kere kıymetini anlayacak buna eminim. kaybetmekten korkacak. daha sağlam olucak ilişkiniz. ve bundan sonra birlikte geçireceğiniz zamanın değerini bileceksiniz :) şafak 110 hepimize hayırlı teskereler Allahın izniyle

Aynen canım ettiğimiz kavgalara bile sinir oluyoruz. İnsan çok iyi anlıyor kıymetini bazı şeylerin. Kendimi anlayamıyorum canım bazende görünüme önem veren ben simdi saldım kendimi dışarı çıkarken sacımı toplayıp çıkıyorum. O gittiğinden beri çarşıya cıkmadım bi kayınvalideme gittim. Süslensem kendimi suçlu gibi hissetcekmisim gibi geliyor tabiki Çevremdekilerin garipsiyolar bu durumu. Sende de oldumu canım bu durumlar yoksa benmi anormalim :)

Seni o kadar iyi anlıyorum ki. İşe gidiyorum mesela ne giydigim ,nasıl gorundugum hiç onemli değil nasılsa o yok diyorum. Etrafmdakiler cok saldığımı soyluyorlar ama umrumda değil.. Üstelik 6 7 kg verdim gittiğinden beri bununda etkisiyle kıyafetler olmuyo direkt salmış gibi gözüküyorum ama inan yeni bırşey alasım gelmiyor. Aldıklarımda etiketli duruyor ve dolabım o geldiginde giyineceğim seylerle dolu. Bir sürü kombin yaptım :) uf cok garip bir durum inan

Ayyy canım çok sevindim inşallah yaaa ne zaman düserki bi bilgin varmı canım hani söylenti oluyoda 1 sene sonra falan oluyor ya bizimkinlere vururmu ki
Canım sevdiceğim aradı istihbarat haber vermiş o diyince baktım bende zaten evet vuracakmış nisan sonu mayıs başı yada anneler gününde düşecekmiiş :)

Kıyamam canım okurken kendimi buldum üstümde hep aynı şeyler o gelince diye saklıyorum en güzel kıyafetlerimi hiç kimse beyenmesin beni ondan başka diye bi düşünce var aklımda. Hatta Saclarıma uyguladığım bi maske var onuda bıraktım o gelinceye kadar yumuşak olmasın saclarım diye. onun beğendiği kokularımı sıkamıyorum o gelince ona sıkarım o duysun kokumu diye :) cok garip ama o gittiği ilk hafta arkadaslarım geldiler güldürmeye calısıyolar beni güldürmeyin beni diye kızmıstım o orda mutsuzken güldüğüm icin bile kendimi suçlu hissediyodum :) benden ben gitti gerçekten o gidince. Bi sorun mu var bende diye düsünüyodum ama içim rahatladı tek ben değilmişim canım aynı hisleri paylasıyoruz

Canım sevdiceğim aradı istihbarat haber vermiş o diyince baktım bende zaten evet vuracakmış nisan sonu mayıs başı yada anneler gününde düşecekmiiş :)
Ayy canım çok sevindim inşallah ya o zaman aralık basında gelicekler. Geriye 10 ay değilde 8 ay saycaz :)

Kesinlikle cnm benim. Cook zor bir süreç cok yalnız kalıcaksın ama hep güçlü durmak zorundasın :) zaman akıyo su gibi gerçekten buna inanmalıyız . önüne belli tarihler koy mesela sınavların mesela şu sınvdan sonra şu kadar gün kalıyo. Yada şu kişinin düğününden sonra şafak bu oluyor vs diye inan çok iyi gelicek psikolojik olarak. Ve sana tavsiyem bi defter tut ve onsuz yaptklarını hissettiklerini yaz. Sonra okuduğunda sana çok iyi gelicek ve bunları ben mi yaşadım diceksin :) üstelik askerden sonra sevgiline hediye edebilirsin. Sensiz yaptığım herşey burda dersin :)

Allah kavuştursun canım üzülme sayılı gün geçiyor...Evet yıpratıyor ama geçiyor...benim de eşim asker mardinde şükürler olsun 25 günümüz kaldı...inşallah senin de geçecek zaman kavuşacaksınız merak etme...

Benimde sevdigim askere gidicek 1 ay sonra . Cok zor olucak simdiden bile dusuncesi cok zor. Hele o ilk gittigi aksam naptiniz kizlar neler hissettiniz ??

Alışamassın son zamanlar gelse bile alışamazsın geçen yıl asker yolu bekledim 12 ay öyle anlar geliyo ki saniyeler gün gibi geçmiyo bir türlü bunları yazanlara imrenirdim bitmiş ne güzel diye. Bizim bitmcek sanırdım ama bitti işte biteli 5 ay oldu. Dua et sabret hayrlı tezkereler ...

="pnarask, post: 40302760, member: 467279"]Amin canım Allah tüm askerlerimizin korusun. belki tanıyolardır birbirlerini canım[/QUOTE]
Bilmiyorum belki taniyorlardir benim kardesim sınır karakolunda asker. Sevgiliniz tam olarak nerde acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…