çok ama çok özledim...

Benim erkek arkadasımda istememişti otogarı canım orda öyle bırakmayı istemedikleri için o gün beni son kez eve bırakmıstı o yüzden. Ondan otogara gelmeni istemiyodur

Benim erkek arkadasımda istememişti otogarı canım orda öyle bırakmayı istemedikleri için o gün beni son kez eve bırakmıstı o yüzden. Ondan otogara gelmeni istemiyodur
Sanki benden uzaklasacakmis gibi geliyorr aksine daha cok baglaniriz insallahhh

Sanki benden uzaklasacakmis gibi geliyorr aksine daha cok baglaniriz insallahhh
Özlem daha çok bağlıyo canım ettiğimiz kavgalara bile gülüyoruz simdi. oda sende yan yana olduğunuz günlerin kıymetini anlıcaksınız

benim de erkek arkadaşım gelmemi istememişti. Ki gitmediğim halde vedalaşmak o kadar zor geldi ki.. Önündeki 1 ayı çok iyi geçirmeye çalış. birlikte birşeyler yapın sürekli. Ve gitmeden onun bi tişörtünü al. ben son gün giydiğini almştm inan iyi gelicek özlediğinde cnm . Erkek arkadaşının sözleri de normal tabi ki bekleyip beklemeyeceğinle ilgili endişe duyuyor olabilir. kaybetme korkusu oluşuyor çünkü sen hiç bırakmayacağını sık sık söyle. o kendini daha iyi hisseder

En azından asker, geldikten sonra kavuşacaksınız. Özlediği halde hiç kavuşamayanlar da var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…