Amin canım. Uzun dönemAllah kavustursun kisa donemmi uzunmu?
Doğru söylüyosun zaman duruyor sanki bazen canım. İnşallah alısırım zamanlaAllah kavustursun canim asker beklemek cok zor bilirim.. zaman gecmek bilmiyor ama sayılı gun gecmeye mecbur canım üzülme dua et :)
Inşallah alisicaksin mecbur insanlar nelere alismiyorki. Ben ogunleri dusundugumde suan gülüyorum ne gunlerdi gecelerce aglamistim zaman gecmiyor ne zaman ona kavusucam diye. Simdi bakiyorumki o gunler gecmis hatta evleneli 3 sene olmuş :))Doğru söylüyosun zaman duruyor sanki bazen canım. İnşallah alısırım zamanla
Ooo Allah hayirli tezkere versin canim ben 5 ay beklediydim gecmiyo diyodum ama gectide geldigi 1 sene bile oldu smdi dugunume gun sayiyorum. Icini ferah tut dualarini esirgeme. Rabbim hepsini korusun Allaha emanet hepsi.. Bian once Allah kavustursun insallah canim..Amin canım. Uzun dönem
Merkezi öylemiş canım ama maalesef başkalede askeri arabaları taslamıslar nevruzda lastik yakıp askere yuvarlamışlar. Allah a emanetler canım çok teşekkür ederim iyi dileklerin içinVan da yıllarca kalmış biri olarak yazayım dedim cnm için ferah olsun doğunun en güvenli yeri .. İnsanları cana yakın. Normalde diğer illerde çocukar askere düşman gözü ile bakıyor ama vanda asker amca diye sarıldıkları gördüm kaç defa .. Allah kavuştursun tez zamanda ins
Bende merkezde değildim cnm sınır olan özalp ta idim o taşlamalar falan iki zuppenin yaptığı şeyler için ferah tut şu ara secim arefesi az kudururlar ama zararları de olmaz inş sagsalim gelir kavuşursunuzMerkezi öylemiş canım ama maalesef başkalede askeri arabaları taslamıslar nevruzda lastik yakıp askere yuvarlamışlar. Allah a emanetler canım çok teşekkür ederim iyi dileklerin için
Amin canım. Darısı başıma inşallah gelir o günler. Sizinde Allah mutluluğunuzu bozmasın inşallah canım.Ooo Allah hayirli tezkere versin canim ben 5 ay beklediydim gecmiyo diyodum ama gectide geldigi 1 sene bile oldu smdi dugunume gun sayiyorum. Icini ferah tut dualarini esirgeme. Rabbim hepsini korusun Allaha emanet hepsi.. Bian once Allah kavustursun insallah canim..
Amin canım.Bende merkezde değildim cnm sınır olan özalp ta idim o taşlamalar falan iki zuppenin yaptığı şeyler için ferah tut şu ara secim arefesi az kudururlar ama zararları de olmaz inş sagsalim gelir kavuşursunuz
Çok sevindim adına canım. Bizimde tek hayalimiz o su anda. İnşallah gelir o günlerdeInşallah alisicaksin mecbur insanlar nelere alismiyorki. Ben ogunleri dusundugumde suan gülüyorum ne gunlerdi gecelerce aglamistim zaman gecmiyor ne zaman ona kavusucam diye. Simdi bakiyorumki o gunler gecmis hatta evleneli 3 sene olmuş :))