- 8 Nisan 2013
- 1.476
- 514
Yapıyorum canım zaten üzülsem anlatıyorm o deftere duygularımı. Evet gerçekten dediğin gibi canım yanlız kalıyosun cevremde o kadar insan varken simdi kimsele görüsmüyorum evde vakit geciriyorum ama şikayetçi değilim ona saklıyorum bütün gezmelerimi. Güçlü kalmak zorundayız canım biz güçlü kalalım ki onlara güç verebilelim. O yüzden morelim ne kadar bozukta olsa onu güldürmye mutlu etmeye çalışıyorum. Aslında bizde burda piskolojik olarak binevi askerlik yapıyoruz. Allah yardımcımız olsun hepimizin canımKesinlikle cnm benim. Cook zor bir süreç cok yalnız kalıcaksın ama hep güçlü durmak zorundasın :) zaman akıyo su gibi gerçekten buna inanmalıyız . önüne belli tarihler koy mesela sınavların mesela şu sınvdan sonra şu kadar gün kalıyo. Yada şu kişinin düğününden sonra şafak bu oluyor vs diye inan çok iyi gelicek psikolojik olarak. Ve sana tavsiyem bi defter tut ve onsuz yaptklarını hissettiklerini yaz. Sonra okuduğunda sana çok iyi gelicek ve bunları ben mi yaşadım diceksin :) üstelik askerden sonra sevgiline hediye edebilirsin. Sensiz yaptığım herşey burda dersin :)