Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende calısmıyorum canım 2 aydır nerdeyse hic dışarı cıkamadım onsuz bisey yapmak gelmiyor icimden. Bos olduğum için bu kadar çok düşünüyorum galiba teşekkürler canım cevabın icinöncelikle Allah kavuştursun..bende bekledim 15 ay..seni çok iyi anlıyorum..bol bol dua et..kötü şeyler düşünüp kötüyü çağırma..sayılı gün bir şekilde geçiyor..ben çalışıyordum evde olsam okadar kolay geçmezdi..sende oyalancak birşeyler bul...
Tabiki güzel ama bazen öyle anlar geliyoki yanında olmasına ihtiyaç duyuyosun. Senide Allah kavuştursun canımbenim sevdiceğimde 2 aylık asker daha 10 ayımız var. hep söylerim bu bizim sınavımız diye. Allahım başka dert tasa vermesin.. özlemek çok güzel bişe :)
Amin zaten dert değil kesinlikle ona duyduğum özlem içimi dökmek açtım konuyu canım dediğin gibi Allah başka dert vermesinAllah başka dert vermesin
Doğru söylüyosun kaç senedir hayatımda onsuz zevk almıyorum hiç biseyden cok ama çok alıstım ona kimsesiz gibi hissediyorum kendimi gittiğinden beri bi kayınvalideme gittim cıkamıyorum bile evden alışmak istiyorum artıksayılı zaman cabuk gecer . kitap oku film seyret sürekli onunla vakit gecirdigin için şimdi onsuz yapacak bişey bulamıyosun bulsanda o olmadan zevk vermiyor. bu biraz hayatımızın merkezi erkekleri yapmakla alakalı bişey ama sabret bakalım
Amin canım dediğin gibi boş kalıyo bi tarafın inşallah en kısa zamanda alısırımAllah sana da ona da sabır versin canım çok zordur cidden tahmin edebiliyorum inşallah sağ sağlim gelir
Amin canım sağolAllah kavustursun canım
Aynı dertten muzdaribiz canım. Rabbim tüm asker yolu bekleyenlere sabır versin. Bu 2 ayımız nasıl geçtiyse geriye kalan 10 ay da geçmek zorunda :/Merhaba herkese sevgilim 2 aylık asker ve ben alışamadım hala onsuz olmaya daha gelmesine o kadar ay varken deli gibi istiyorum yanım da olması. Van başkalede yani sınırda askerlik yapıyor ne kadar olay olmuyor deselerde bilmediğimiz çok olaylar var medyaya yansıtılmıyor bazı olaylar. çok korkuyorum ona birşey olmasından. 10 ay nasıl gecicek bilmiyorum o türkiyenin bi ucunda ben bir ucunda özlemek gerçektende korkutucu bazen, dua etmekten başka birşey gelmiyor elimden.. Alışmak istiyorum artık
Amin canım. Dediğin gibi gecicek elbet. Alısmaktan başka caremiz yok 2 ay bana simdi 2 yıl gibi geliyor. Çok özlüyorum çok mücadele verdik biz onunla simdi onsuz herşeyden korkuyorum. Gücsüz hissediyorum kendimi. Kimsesiz gibi bos kaldı her yerim. Allah hepimizi sağ salim askerine kavusmayı nasip etsin inşallah canım.Aynı dertten muzdaribiz canım. Rabbim tüm asker yolu bekleyenlere sabır versin. Bu 2 ayımız nasıl geçtiyse geriye kalan 10 ay da geçmek zorunda :/
Hep birlikte atlatıcaz kuzum Allah'ın ıznıyle :)Amin canım. Dediğin gibi gecicek elbet. Alısmaktan başka caremiz yok 2 ay bana simdi 2 yıl gibi geliyor. Çok özlüyorum çok mücadele verdik biz onunla simdi onsuz herşeyden korkuyorum. Gücsüz hissediyorum kendimi. Kimsesiz gibi bos kaldı her yerim. Allah hepimizi sağ salim askerine kavusmayı nasip etsin inşallah canım.
Aynen canım geçmek zorunda ne kadar zor olsa da. Bu kadar zor olcagını hic tahmin etmiyordum. Allah hepimize sabır versin cnımCanım seni çok iyi anlıyorm . ben de asker bekliyorum ve ne kadar zor olduğunu çok iyi biliyorum. 113 günümüz kaldı ama malesef alışılmıyor ama geçiyor yani geçmek zorunda
Yapmak kadar zor kuzum Rabbim sabır versın gerçektenAynen canım geçmek zorunda ne kadar zor olsa da. Bu kadar zor olcagını hic tahmin etmiyordum. Allah hepimize sabır versin cnım
Aynen canım geçmek zorunda ne kadar zor olsa da. Bu kadar zor olcagını hic tahmin etmiyordum. Allah hepimize sabır versin cnım