çok ama çok özledim...

benim sevdiceğimde 2 aylık asker daha 10 ayımız var. hep söylerim bu bizim sınavımız diye. Allahım başka dert tasa vermesin.. özlemek çok güzel bişe :)

Ben
Bende calısmıyorum canım 2 aydır nerdeyse hic dışarı cıkamadım onsuz bisey yapmak gelmiyor icimden. Bos olduğum için bu kadar çok düşünüyorum galiba teşekkürler canım cevabın icin

benim sevdiceğimde 2 aylık asker daha 10 ayımız var. hep söylerim bu bizim sınavımız diye. Allahım başka dert tasa vermesin.. özlemek çok güzel bişe :)
Tabiki güzel ama bazen öyle anlar geliyoki yanında olmasına ihtiyaç duyuyosun. Senide Allah kavuştursun canım

sayılı zaman cabuk gecer . kitap oku film seyret sürekli onunla vakit gecirdigin için şimdi onsuz yapacak bişey bulamıyosun bulsanda o olmadan zevk vermiyor. bu biraz hayatımızın merkezi erkekleri yapmakla alakalı bişey ama sabret bakalım

Doğru söylüyosun kaç senedir hayatımda onsuz zevk almıyorum hiç biseyden cok ama çok alıstım ona kimsesiz gibi hissediyorum kendimi gittiğinden beri bi kayınvalideme gittim cıkamıyorum bile evden alışmak istiyorum artık

Aynı dertten muzdaribiz canım. Rabbim tüm asker yolu bekleyenlere sabır versin. Bu 2 ayımız nasıl geçtiyse geriye kalan 10 ay da geçmek zorunda :/

Aynı dertten muzdaribiz canım. Rabbim tüm asker yolu bekleyenlere sabır versin. Bu 2 ayımız nasıl geçtiyse geriye kalan 10 ay da geçmek zorunda :/
Amin canım. Dediğin gibi gecicek elbet. Alısmaktan başka caremiz yok 2 ay bana simdi 2 yıl gibi geliyor. Çok özlüyorum çok mücadele verdik biz onunla simdi onsuz herşeyden korkuyorum. Gücsüz hissediyorum kendimi. Kimsesiz gibi bos kaldı her yerim. Allah hepimizi sağ salim askerine kavusmayı nasip etsin inşallah canım.

Canım seni çok iyi anlıyorm . ben de asker bekliyorum ve ne kadar zor olduğunu çok iyi biliyorum. 113 günümüz kaldı ama malesef alışılmıyor ama geçiyor yani geçmek zorunda

Hep birlikte atlatıcaz kuzum Allah'ın ıznıyle :)

Canım seni çok iyi anlıyorm . ben de asker bekliyorum ve ne kadar zor olduğunu çok iyi biliyorum. 113 günümüz kaldı ama malesef alışılmıyor ama geçiyor yani geçmek zorunda
Aynen canım geçmek zorunda ne kadar zor olsa da. Bu kadar zor olcagını hic tahmin etmiyordum. Allah hepimize sabır versin cnım

Merhaba.
Benim abim de Van'da yaptı askerliğini.
Şükür sağ salim geldi.
Hiç korkma.
Oranın insanları çok samimi. Abim diyor.
Bol bol dua et.
Hayırlı tezkereler olsun inşallah.
:)

Meraba ben bu siteyi bir yildir takip ediyorum size yazabilmek icin üye oldum benim kardeşimde van baskalede asker pazar gunu usta birliğine başladı inşaallah biran önce bitirip yanimiza dönerler

allah yardımcınız olsun sevdiğinizi bütün askerleri korusun yazık hepsi bir annenin kuzusu büytülmüşler okutulmuşlar bugünlere getirilmişler hiçbirine bir şey olmasın. allah kavuştursun.

Aynen canım geçmek zorunda ne kadar zor olsa da. Bu kadar zor olcagını hic tahmin etmiyordum. Allah hepimize sabır versin cnım

alışılıyo demeyi çok isterdim . malesef alışamıyosun ... ama geçen her gün sizi birbirinize yaklaştırıyor . böyle düşünmelisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…