çok ama çok özledim...

Yapıyorum canım zaten üzülsem anlatıyorm o deftere duygularımı. Evet gerçekten dediğin gibi canım yanlız kalıyosun cevremde o kadar insan varken simdi kimsele görüsmüyorum evde vakit geciriyorum ama şikayetçi değilim ona saklıyorum bütün gezmelerimi. Güçlü kalmak zorundayız canım biz güçlü kalalım ki onlara güç verebilelim. O yüzden morelim ne kadar bozukta olsa onu güldürmye mutlu etmeye çalışıyorum. Aslında bizde burda piskolojik olarak binevi askerlik yapıyoruz. Allah yardımcımız olsun hepimizin canım

Çok sevindim canım senin adına inşallah bizimde gelir o günlerimiz şimdiden mutluluklar canım size

="pnarask, post: 40302760, member: 467279"]Amin canım Allah tüm askerlerimizin korusun. belki tanıyolardır birbirlerini canım
Bilmiyorum belki taniyorlardir benim kardesim sınır karakolunda asker. Sevgiliniz tam olarak nerde acaba?[/QUOTE]
Hudut taburunda canım

Zaman durdu sanki bu gecede ağladım icim cıkana kadar çok özledim yine. Banada bitmicek gibi geliyor ama gecicek biliyorum. Dua ediyorum bol bol. Teşekkür ederim canım yorumun için.

Benim nisanlim da askerde safak 21. Simdi bakiyorum da on bir ay nasil gecmis. Daha dun gibi. Darisi size insaallah rabbim hayirlisiyla sag saglim donmelerini nasip etsin

Benimde sevdigim askere gidicek 1 ay sonra . Cok zor olucak simdiden bile dusuncesi cok zor. Hele o ilk gittigi aksam naptiniz kizlar neler hissettiniz ??
İlk ayrılık çok zor oluyor canım. ikimizde o kadar ağladık ki ayrılamadık çok zordu. eve geliyorsun hic hissetmediğin kadar bi boşluk ben içim cıkana kadar ağlayıp hemen yazmaya baslamıstım hissetiklerimi dua et bol bol canım zor bi süreç gerçekten şimdiden hayırlı teskereler canım

Benim nisanlim da askerde safak 21. Simdi bakiyorum da on bir ay nasil gecmis. Daha dun gibi. Darisi size insaallah rabbim hayirlisiyla sag saglim donmelerini nasip etsin
Amin canım inşallah bizde geliriz o günlere. Sizede şimdiden mutluluklar canım

seni oyle iyi.anliyorumki... esimle sozluyken 5 aylik.bi askerlik donemi oldu. gun hafta ay degil saatler gecmiyordu bazen. Rabbim hayirli bi yuva kurmanizi nasip etsin insh...

seni oyle iyi.anliyorumki... esimle sozluyken 5 aylik.bi askerlik donemi oldu. gun hafta ay degil saatler gecmiyordu bazen. Rabbim hayirli bi yuva kurmanizi nasip etsin insh...
Amin canım inşallah. teşekkür ederim canım iyi dileklerin için

Benim eşimde - o zaman sevgiliydik - zor bir yerde askerlik yaptı . Her gün ödüm kopuyordu , kötü haber alıcam diye , çok kilo vermiştim , özlem cabası ama dayandık bir şekilde içimi ferah tutmayı öğrendim... Şimdi 5.5 yıllık evliyim zaman çok hızlı akıyor canım.

Benimde sevdigim askere gidicek 1 ay sonra . Cok zor olucak simdiden bile dusuncesi cok zor. Hele o ilk gittigi aksam naptiniz kizlar neler hissettiniz ??

Beni 8 9 ay öncesine götürdün cnm ya ben maalesef otogara gidememiştim ama akşam 10 gibi eve bırakmıştı vedalaşmak o kadar zor ki.. aynı şeyi tekrar yaşamamak için izne gelmedi mesela Sabaha kadar ağlamıştım napim O'nun tişörtü üstümde yemek bile yiyemiyordum Neyse ki kardeşlerim var Onlar bana moral vermişti çok destek olmuşlardı cnm benim

:) Cnm benim ya ne kadar yalnız olursan ol içindeki boşluğun büyüklüğünü O'na dahi gösterme . Geldiğinde sarılır ağlarsın istediğin kadar :)

Nerde askerdi cnm sevgilin

Benimde sevdigim askere gidicek 1 ay sonra . Cok zor olucak simdiden bile dusuncesi cok zor. Hel
Napicam nasil gecicek o gunler bilemiuoum. Bunca zaman saka gibi geldi ama degilmis maleseff. Bana hep gelince benimle olursan beni bekleyebilirsen gibi sozler ediyor.normalmi bu nasil davranmam gerek bilemiyorum. Bende otogara gitmek istiyorum ama hayir gelmicek kimse sende gelmiceksin diyor? Sizce?

valla gelcek diye dört gözle beklersin konuşmak için söz verip denk gelemeyince kavga edersiniz.askerlik biter kıymetli olur.sonra bi süre eğer acil iş bulması gerek yoksa "kafası manyak gibi olur".bi süre dediğim bir hafta on gün yada bir ay sürebiliyor o süreçte birbirinizi kırmamaya çalışın.

Darısı basıma inşallah canım. Dua ediyorum bol bol ama yinede icimde bir korku. Gerçekten içinde korku ile yasamak çok zor

:) Cnm benim ya ne kadar yalnız olursan ol içindeki boşluğun büyüklüğünü O'na dahi gösterme . Geldiğinde sarılır ağlarsın istediğin kadar :)

Nerde askerdi cnm sevgilin
Van başkale canım. Şimdiden hayalini kuruyorum onun geleceğini ve ona nasıl sarılacağımı. Senin askerin nerde canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…