Eskiden umursamaz biri olduğumu düşünürdüm, hiç kin tutamam hemen unuturum derdim. Meğerse yaşım küçük olduğundan kayda değer bir şey yaşamamışım. Hayat öyle şeyler yaşatıyor ki insana en umursamaz insan bile aylar yıllar geçse de unutamıyor. Sizi çok iyi anlıyorum, yıllar da geçse bu kuzeninizin yaptığını unutmayacaksınız. Zamanında canımdan çok sevdiğim amcam, boşanacağım sıralarda yeni ev düzüyordu. Amcam dediğime bakmayın abi kardeşten daha öte büyüdük yaşlarımız yakın. Laf arasında sürekli boşanırsam ev eşyalarımı ne yapacağımı soruyor. Düşünmedim daha diyorum ee koltuk takımını napıcaksın, yemek setin, kahve makinen resmen tek tek sordu. Benim içim kan ağlıyor, yuvam dağılıyor daha kahve makinemde iki kahve yapıp kendim içememişim canım amcam eşyalarımın peşine düşmüştü. O yaptığını asla unutmuyorum mesela, artık eskisi gibi bir sevgim de kalmadı bomboş yeri. Hayatımdan silip atsam üzülmem. O benim acımı yaşamadı, benim için üzülmedi bile. Kuzeniniz de aynen böyle. Silin gitsin, üzerine düşünmeyin bile