çok acil yardıma ihtiyacım var.. nişanlım..

bırak gitsin öyle adamla ömür geçer yahu ömür törpüsü olur allah aşkına erkek kıtlığı falan mı var?

içimde bunalım. sanki ben hiç iyi birini bulamayacağım gıbı hıs ediyorum ne bileyım
her işte vardır bi hayır,neden bulamıycakmışsın,bence daha da iyisini bulacaksın ve buraya da mutlu olduğunu yazacaksın ama sadece zaman gerek bunun için,ve o kişiden de uzak durman...

ay sen bu adam içinmi üzülüyorsunaynı evde olmaz söyliyeyim

olmaz ne kadar alttan alırsam alayım bu sefer kendimden tavız veriyordum..
vallahi biz 30 dakika uzak olmamıza rağmen rahmetli kayınvalideye nur içinde yatsın bayağı sorunlar yaşadık..
ne konular vardı burada ..kayınvalide kalk yatma tembel tembel diyormuş,oğlu kavga ederken oda oğluyla beraber kavga ediyormuş

Hiç bunu dert olarak görmedim biliyor musun.. benı bıraz sevgı verıp saygı duysaydı

Hiç bunu dert olarak görmedim biliyor musun.. benı bıraz sevgı verıp saygı duysaydı
delimisin,sabah yatamayacaksın,aşktan gözün kör olmuş,aşk biter 3 ay sonra,temizliğini beğenmezse yamağini beğenmezssse,herşeyinle ona tabii olacaksın..eşinden çok annesine

Aynı derede iki kez yıkanmaz !
Size en başından değer vermeyen bir adama ikinci kez dönerseniz sizi ikinci kez yarı yolda bırakır.
Adam sizin nefesiniz değil, suyunuz değil.
Onsuz da yaşayabilirsiniz.
Bonusları düşünün: Kaynana derdi yok, her durumda sizi suçlama potansiyeli olan görümce yok, size ve babanıza saygısı olmayan bir adam yok.
Daha ne olsun

ne güzel demişşin cok haklısınn bir oh dedim mesajını okuyup burası ıyıkı var siz ıyıkı varsınız

yaşamadığım için toz pembe geliyordur belki haklısın
ohoo dünyadan haberin yok senin,benim komsum kaçarak evlenmiş ailenin yanına gelin gitmiş..iki kız olmuş,geri dönmek istemiş yalvarmış yakarmış annesi kabul etmemiş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…