- 18 Mayıs 2015
- 56
- 4
- 33
-
- Konu Sahibi umut yok mu
ohoo dünyadan haberin yok senin,benim komsum kaçarak evlenmiş ailenin yanına gelin gitmiş..iki kız olmuş,geri dönmek istemiş yalvarmış yakarmış annesi kabul etmemiş..
Ailene soylemedin o yuzden ayrildi kısmı tamamiyla bahane. Bu gun bohçani al git diyen adam evlenince sana çocuğunuda al babanin evine git derdi. Nisan atılmıs buyuk bir beladan kurtulmussunuz hala niye şansinizi zorluyorsunuz anlamam. Biraz gerceklerin farkina varin.
Gormemek takip etmemek en guzeli hemen hayatinizi duzene sokun o kisiye donusunuz olmasin bir daha babaniz nasil bir insanmis ki onun kiziysan seni almam diyor. Cok terbiyesiz bir nisanliniz varmis. Hayat her zaman insanin karsisina yeni firsatlar cikariyor arkaniza hic bakmadan yolunuza devam edin.orası tamamen bana da bahane geldı.. cok kararsız ve cogu kez güvenımı sarstı aslında.. ha sımdı gayet mutlu ağzı kulaklarında engleddım ki görmeyeyım dıye
Gormemek takip etmemek en guzeli hemen hayatinizi duzene sokun o kisiye donusunuz olmasin bir daha babaniz nasil bir insanmis ki onun kiziysan seni almam diyor. Cok terbiyesiz bir nisanliniz varmis. Hayat her zaman insanin karsisina yeni firsatlar cikariyor arkaniza hic bakmadan yolunuza devam edin.
Dengesiz bir adam dengesizdir bu şunu dedi bunu yaptı aslında ben de şöyle yapmıştım gibi şeylerle aciklanmiyor. Sizi sanırım anlıyorum, adam zorsa kafası karışık ise inanin sizinle bir ilgisi yoktur. Ben bazı dengesiz ve ayarsiz davranışları görmezden gelmiştim özellikle de babamla ve annemle ilgili sözlerini. Şimdi bosanma davası açmış bana. Boş verin gitsin bitecekse böyle bitsin. Bir süre üzülüp ağlar kendinizi suçlarsiniz sonra karşı tarafa kizmaya başlarsınız. Ben nişanlı iken bu üzüntüye dayanamam sandım ve Nişan dan dönmek istemedim. Şimdi evlilikten dönüyorum. Gerçekten nişanlı iken vazgeçmek o kadar da zor değil. Allah yardımcınız olsun.
Cok seven cok fedakarlik yapan kadinin bu adamlarla evlenip mutlu olduguna sahit olmadik henuz. Hata burada basliyor henuz birey olamamis verdiginiz degeri haketmeyen insana haddinden fazlasini yapmayacaksiniz. Bu kisiler sizi bir anda siler sonra gidip sizin tirnaginiz olmayacak biriyle evlenip o kadinin kulu kolesi olurlar. O yuzden asla kendi degerinizi karsi tarafin gözünde dusurmeyin.ben cok sevmıştım cok merhamet etmiştim. dün ablası bana sen onun arkasında olmadın o haklı ailene söylemeliydin bundan sonra ben de karışmam kardeşime de yazık dedı ne diyecegımı bılemedım kaldım..
Cok seven cok fedakarlik yapan kadinin bu adamlarla evlenip mutlu olduguna sahit olmadik henuz. Hata burada basliyor henuz birey olamamis verdiginiz degeri haketmeyen insana haddinden fazlasini yapmayacaksiniz. Bu kisiler sizi bir anda siler sonra gidip sizin tirnaginiz olmayacak biriyle evlenip o kadinin kulu kolesi olurlar. O yuzden asla kendi degerinizi karsi tarafin gözünde dusurmeyin.
Allahin sevdigi kuluymussun tez kurtulmussun .... O ilk ayrildiginda keske birdaha barismasaydin, simdiden böyle saygisizsa ailene karsi yarin bir gü ne yapar düsünmek bile istemiyorumBence en iyisi onu unutman
o kadar cok değer verdim ya maf etti duygu dünyamı
Allaha havale et bu erkek tarafi zaten genelde bir acayip olur ben onun abladinin yerinde olsam derdim "umut yok" nasip böyleymis hakkinda hayirlisi olsun ama yok yangina körükle gitmek varken neden iyi birsey desinler ki
"Kız arkadaşın var mı?" diye sordu.
"Bazen."
"O nasıl oluyor?"
"Sadece sarhoşken gidiyorum. Bazen içeri alıyor, bazen almıyor. Hiçbir şey içmiyor ama kafası benden güzel. Komşulara kuzen numarası yapıyoruz. Karışık bir durum."
"Onu elinde tutmak istiyor musun?"
"Bazen."
"O zaman onu sürekli suçla," dedi. "Bazen suçlama sürekli suçla. Suçsuzluğunu kanıtlayamadığı sürece sana kötü davranamaz."
"Niye öyle yapsın ki?"
"Çünkü biz kadınlar doğuştan suçlu olduğumuza inanırız."
"Tamam" dedim. "Bunu değerlendireceğim.""
Emrah Serbes - Hikayem Paramparça
Işte böyle, sevmeyen adamlar ya da sevmeyi bilmeyen adamlar suçluyorlar.