çok acil yardıma ihtiyacım var.. nişanlım..

hic uzulme ve bunu bi sekilde sindir derim senin sucun tejrar barismak olmus cunku daha nisanliken senin ailene saygisizlik yapan biri.hadi simdi ailene baristik desen gonulleri olcak mi babani hice saymis olcaksin birkere duzen bozulmus artik.

Asla babam gönlü olmaz vr babam dedi ki mutlu olacağını bilsem bir dakika durmam demisti

Çok yanlış yaptim ama benimj canımı yaktı ya Rabbime havale ediyorum

İnsani su halleri bile çok yipratiyor haklisiniz

Daha şimdiden seni böyle yıpratan bir ilişki evlenince, çocuk olunca sana neler yapar düşün biraz.
Sonra şükret bittiği için.
Rabbim karşına bunların hepsini unutturacak insan çıkaracak emin ol.
Hiçbir kadın böyle muameleyi hak etmiyor.
Ne sen ne başkası.
Hepimiz çoooook değerliyiz
Değerini, kıymetini sakın hafife alma canım.
Kimsenin almasına da izin verme.

Çok haklisib canım gerizekali nedemek ya hem arama hem de bir ton laf et Rab diyorum yasattikkarini yaşasın

Aglayamiyorum bile içimden gelmiyitr sadece acaba bende birgün mutlu olur muyum diyorum VRE asla artik yok benim icin

Tabii ki mutlu olursun canim mutlu olur muyum ne demek. Bu herifle bastan mutlu olamayacaginda belliymis babaya küfür, nisanliya hakaret, babanin kiziysan almam seni diyerek hem seni hem babani assagilamalar. Sonrada suclu sen ol. Saygisiz

Kendine saygi duymayan birine baskasi saygi duyar mi? Cok mu iyimsersiniz, paralel evrende mi yasiyorsunuz anlamadim. Bu herifin tiyneti belli. Tasi sikarak suyunu cikarirsinda boylelerini siksan bir damla adam cikmaz daha neyin beklentisi bu? Aslinda siz de bazi seylerin farkindasiniz ailenize bir turlu soyleyememeniz bu yuzden. Ayrica size saygisiz davranan birini bana gore yanlis olsa bil affedebilirsiniz, kimse bir sey diyemez. Ama siz, siz olun ailenize yapilan hic bir saygisizligi affetmeyin.

artık yok afetmek zaten ki hayır gelmez yeterince yıprandı bugun mesaj atmış emanetleri gönder lütfen uzamasın daha dıeye

Tabii ki mutlu olursun canim mutlu olur muyum ne demek. Bu herifle bastan mutlu olamayacaginda belliymis babaya küfür, nisanliya hakaret, babanin kiziysan almam seni diyerek hem seni hem babani assagilamalar. Sonrada suclu sen ol. Saygisiz

çok doğru eşler bile bu şekilde yapmaz

Ay Allahım k valide ile oturacakmışsın.Birde afra tafra çekiyorsun..Padişah çocuğumu..Sana ezik muamelesi yapıyor.Çok üstünse alsaymış bir ev oturtsaymış..Adamlık lafla olmuyor.

Yol ver gitsin.Adi..

BUGUN MESAJ ATMIS EMANETİ GÖNDER OZAMASIN BİTSİN BU İŞ DİYE dedim ki ona yaraladığın yerden yaralan Allaha havale ediyorum senı buyuk vebalıme gırdın dedim engelledim

BUGUN MESAJ ATMIS EMANETİ GÖNDER OZAMASIN BİTSİN BU İŞ DİYE dedim ki ona yaraladığın yerden yaralan Allaha havale ediyorum senı buyuk vebalıme gırdın dedim engelledim

Ya üzüldüğünü belli etme..Ztn devam edeceğini bilseydim aileme söylerdim de.. Emanet filan da yok de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…