- 18 Mayıs 2015
- 56
- 4
- 33
-
- Konu Sahibi umut yok mu
herkes bulur canım.Daha karşına neleri çıkar..Sen kendi yaşamına bak.. Mutlu ol.. Kendini geliştir..
Rabbım hakkımı çıkartır degıl mı bana bu yaşattıklarını
Sen anana babana hakaret eden birini affet, ondan sonra Rabbimin adaleti... Allah akil fikir vermis insanlara kullanalim en dogru yolu bulalim diye. Simdi diger taraftan bakacak olursak bu insani affetmissin evlenmek icin yeniden umit vermissin ama ailene durumu aciklamadigin icin oyalamis olmussun. Karsi tarafta bana bosuna umit verdi diye hakkini helal etmeyebilir?
ona söyledım en bastan ben. zamana ihtıyac vr hemen söyleyemem dıye o da kabul ettı kı bana ayrılınca soylemedın de ayrıldım demedı bır bahane buldu da gıttı kı ben soyleyecektım ailme oyalamadım sadece zaman dedım cunku hem tepkı vereceklerdı hem de ben onlarla konuşup yavaşça açıklayacaktım bana deseydı sen soylemedın bıttı amenna ama bır bahaneyle hakaretle yapması hakkıma gırdı.. kı ben asla hakaret kotu soz etmedım
bu aşk nasılda gözü kör ediyor ya. seni yerden yere vurmuş hala aşk peşinde koşuyorsun. sanki dünya da bir tek o var. çık gerçek dünyaya ve gözlerin aç. hayat sana değer veriyor ve sen de hayata değer ver. biraz basiret göster. kendini sev. kendine saygı duy. aksi halde gelen vurur giden vurur. arama ne arıyorsun. tut kendin. ağla zırla, yasını tut ve bu ilişkiyi kalbinden söküp at. daha iyi hissedeceğin günler gelecek.
Kızgınlık geçer,kırgınlığa çare bulunmaz demişler sakın kızgınlığın geçince yumuşama daha nişanlılık döneminde böyleyse evlensen ne olur kim bilir.
Kızgınlık geçer,kırgınlığa çare bulunmaz demişler sakın kızgınlığın geçince yumuşama daha nişanlılık döneminde böyleyse evlensen ne olur kim bilir.
Sana nasıl laflar hak etmeyi kendinde görmüş, en iyisini yapmışsın ayrılmakla eğer seviyorsan diyecek bir şeyim yok böyle bir kişiyi(benim aklım almıyor), ama sen sen ol uzak durmaya çalış..
Otur bi şükür namazi kil. Kurtulmussun.
Siz bu adamla evlenirsiniz ben o potansiyeli gördüm sizde.
Yeni konularınızı bekliyor olacağım
Merhaba arkadaşlarım. Buraya ablam ve kardeşim üye sık sık burada olurlar bende üye olayım dedim. aslında şu anda bilmiyorlar bile. çok çıkmazdayım.. yardım edin fikir verin lütfen.. Ben geçen sene nişanlımla ayrılmıştım. hakaret etmesi. babama yüksek sesle çıkışması ve kızınca al bohçanı git demesi sebebi ile (oysa kayınvalıdem ile oturacaktım ben) .. sonra barıştık bir buçuk ay sonra gizlice buluştuk tabiki ben aileme önce söyleyemedim tepkilerinden dolayı. ona da biraz daha sabır et ssöyleyecegım dedim. neyse iki ay öyle konuştuk görüştük falan sonra bir gün yanı bu anneler gününde sinema filmine gitme hayali kurarken x şahıs bana babanın kızıysan alamam diyerek cıddı cıddı dedi sonra ben instegramda eski sevgilisinin en yakın arkadası ne gezıyor cıkar dedim senın istegınle mı cıkaracagım falan dedi. 360 derece döndü ertesi güne kadar mesaj atmadı sonra ben aksama doğru aradım bana hastasın sen gerizekalı aramıyorsam arama tarzı konuştu sonra akşam üzeri de işten eve gecınce haber et dedi bir saat sonra da bitsin bitmesi en iyisi ileride daha çok üzülürüm sana yoluna bak dedi. bugun ablası aradı beni kardesım haklı ailene söylemeliydin oyuncak mı tamamen o haklı bittiyse senın hatan bu. Valla araya girmeyecegım hakkınızda hayırlısı falan dedi.. ne yapayım ben hemen aileme diyemezdim kötü ayrılık olmuştu neden tamamen ben suçluyum ne yapayım nasıl yol izleyeyim ben seven insan bunları yapar mı ben gruryla oynayacak ne yaptım yardım edın nolur..
Bence birine bir iyilik yapmissin da allah seni kurtarmis uzulmene bule degmez zaman kaybi...
Adam sevmiyor belliki sevse boyle konusmaz ki benim babama birisi bagiracak aninda bitiririm ben o kim oluyoda benim babama bagiracak ben onun babasina bagirsm nasil olur acaba ne tepki verir
Yani ailenizden degrrli degl hc bisey bence rabbim sizi korumus hakkinizda hayirlsii olms aileniz istemiyosa vardir bi bildikleri