Çok acil bir akıla ihtiyacım var

Yanlış sularda yüzüyor ve bu yanlış su sizsiniz. Laf taşımaya yer aramanın gereği yok. En kötü ne olabilir, rahat yaşam tarzı var diyorsunuz, ailesi, eşiniz görmüyor mu sizin gördüğünüzü? Ciddiye almadım , öylesine söylemiş gibiydi, anneme söyledim dedi ondan da ses çıkmadı der geçersiniz.
Ha ben olsam, onun özeli söylemek isterse kendi söylerdi, bana düşmez bunu söylemek derim.

Benzer birini tanidigim icin yaptigimi söyliyim: o kisiye psikolojik destek almasini önerdim ve ilk seansa kendim de götüdüm. Yasal olarak islem yapip yapmamak istedigini sordum. Isteseydi orda yardimci olurdum. Bir insan durduk yere tecavüze ugradigini anlatmaz. Bana anlatam kisi ile kan bagim yok, ama bana güvenebilecegini biliyordu. Ha ilerde esiniz Problem yaratsa sunu dersiniz: Her insan kendi hikayesini istedigi zaman istedigi kisiye anlatir.ben dogru olani yaptim. Yardim ettim. O kadar!
Bunu bende söyledim doktora da gidebiliriz vs psikologa da diye ama istemedi ben yani dondum kaldım işin açığı beynim durdu dedim biz mi sahipsiz hissettirdik seni ne yaptık ama ne yapacagımı nasıl davranacagımı da bilemedim kayınvalideme demiş ama annesi sadece çalıssın para getirsin modunda eve ve çok destek çıkabildiğini düşünmüyorum kız şu an herşeyi bosvermiscrsine yasıyor buna da üzülüyorum

Başka bir kadın tecavüze uğramış derdiniz gerçekten evlenince 'sıkıntı' olması mı?? Bu kadar cahil, bu kadar ilkel beyinli insanların 21.yyda var olması gerçek dışı arkadaş hiç mi insan içine çıkmadınız hiç mi eğitim görmediniz, mağarada falan mı yaşıyorsunuz ortada koskoca bir suç ve kurban var. O kızın yaşadığı dehşet hiç mi önemli değil, anne de siz de nasıl bu kadar tepkisiz olabiliyorsunuz, gider şikayette bulunurum, onu da geçtim o annenin yerinde olsam alırım bir silah adamı bulup güzelce sıkarım. Çocuğuma zarar verenin katili olurum net şekilde. Sizler hala zar peşindesiniz, kusura bakmayın anne de dangalak sen de apacaip bir cinssin konu sahibesi. Suça kurban lan görümcenin zarı şeklinde konu açmak için büsbütün cins olmak gerekiyor.

Bunu bende söyledim doktora da gidebiliriz vs psikologa da diye ama istemedi ben yani dondum kaldım işin açığı beynim durdu dedim biz mi sahipsiz hissettirdik seni ne yaptık ama ne yapacagımı nasıl davranacagımı da bilemedim kayınvalideme demiş ama annesi sadece çalıssın para getirsin modunda eve ve çok destek çıkabildiğini düşünmüyorum kız şu an herşeyi bosvermiscrsine yasıyor buna da üzülüyorum

Konus ikna et o zaman sikayetci olsun. Kimmis soyledi mi? Kocanla beraber gidin adami bulun yakasina yapisin.

Evet söylemişsinizdir hepsini.
Ama ya gidelim deseydi ve yanında gidenin siz olduğu ortaya çıksaydı ne olurdu?
Nasıl aklardınız kendinizi?
Bana pek inandırıcı gelmedi onun için bunu ben de söyledim sonradan eklenen kısmınız.

Başka bir kadın tecavüze uğramışö derdiniz gerçekten evlenince 'sıkıntı' olması mı?? Bu kadar cahil, bu kadar ilkel beyinli insanların 21.yyda var olması gerçek dışı arkadaş hiç mi insan içine çıkmadınız hiç mi eğitim görmediniz, mağarada falan mı yaşıyorsunuz ortada koskoca bir suç ve kurban var. O kızın yaşadığı dehşet hiç mi önemli değil, anne de siz de nasıl bu kadar tepkisiz olabiliyorsunuz, gider şikayette bulunurum, onu da geçtim o annenin yerinde olsam alırım bir silah adamı bulup güzelce sıkarım. Çocuğuma zarar verenin katili olurum net şekilde. Sizler hala zar peşindesiniz, kusura bakmayın anne de dangalak sen de aynen öylesin konu sahibesi. Suça kurban lan görümcenin zarı şeklinde konu açmak için büsbütün dangalak olmak gerekiyor.

Ya o ''sıkıntı'' dediği şeyin zar olmadığını düşünmek istiyorum. Özellikle sordum o yüzden.
Öyleyse midem bulandı gerçekten. Nasıl bir toplumun içine düştük.

Kim tecavüz etmiş,tecavüz edenin neden adı yok bu konuda da görümcem şöyle biri de anası laf etmemiş de eşimle aram bozulur mu da gibi konuları düşünüyorsunuz?
Suçluya ne oluyor yani kimmiş o söyler misiniz madem si

Kız sana güvenmiş ki durumunu anlatmış. Yaşantı tarzı geniş olabilir o onun hayat tarzı. Kimler var ki görümcesiyle iyi anlaşamıyor kadın seninle büyük bir sırrını paylaşmış. Onun güvenini boşa çıkarmayın, sen biliyormuşsun niye söylemedin diye de kimse size hesap sormaz. Öyle bir şey olma ihtimali %1 bile değil.
Teşekkür ederim

Başka bir kadın tecavüze uğramış derdiniz gerçekten evlenince 'sıkıntı' olması mı?? Bu kadar cahil, bu kadar ilkel beyinli insanların 21.yyda var olması gerçek dışı arkadaş hiç mi insan içine çıkmadınız hiç mi eğitim görmediniz, mağarada falan mı yaşıyorsunuz ortada koskoca bir suç ve kurban var. O kızın yaşadığı dehşet hiç mi önemli değil, anne de siz de nasıl bu kadar tepkisiz olabiliyorsunuz, gider şikayette bulunurum, onu da geçtim o annenin yerinde olsam alırım bir silah adamı bulup güzelce sıkarım. Çocuğuma zarar verenin katili olurum net şekilde. Sizler hala zar peşindesiniz, kusura bakmayın anne de dangalak sen de apacaip bir cinssin konu sahibesi. Suça kurban lan görümcenin zarı şeklinde konu açmak için büsbütün cins olmak gerekiyor.
Ağzın bal yesin.

TECAVÜZE uğramış biri neden evlense sıkıntı.Eşiniz eğer ki öğrenirse “teşekkür ederim kardeşime bu zor süreçte destek oldun” demeli.Ben anlamadım niye kötü bir şey olacak?

Arkadaşlar ben uzun süredir evli çocuklu bir kadınım. Görümcem benden yaşca ufak bana seneler önce tecavüze ugradıgını ve bunu kimseye anlatamadığını bu sene annesine söylediğini söyledi işin açığı gerçekten böyle bir durum mu var yoksa kendi rızasıyla mı birlikte oldu bunu kapatmaya çalısıyor anlamadım ama kayınvalidem den tık çıkmadı eşimin haberi yok yarın evlense sıkıntı eşim sen biliyordun neden söylemedin derse ya da söyledim hadi daha kötü şeyler olursa diye korkuyorum ben ne yapmalıyım akıl akıldan üstündür bana bir yol gösterin
Evlenirken niye sorun olsun ya belki bekarete değer vermeyen birini bulacak evlenecek? Eşiniz ne alaka, kızın zarının bekçisi mi bu adam? Kızın tek hatası sizinle paylaşmak olmuş, kurtlanmayın oturduğunuz yerde soran olursa ben bilmiyom der geçersiniz.

Arkadaşlar ben uzun süredir evli çocuklu bir kadınım. Görümcem benden yaşca ufak bana seneler önce tecavüze ugradıgını ve bunu kimseye anlatamadığını bu sene annesine söylediğini söyledi işin açığı gerçekten böyle bir durum mu var yoksa kendi rızasıyla mı birlikte oldu bunu kapatmaya çalısıyor anlamadım ama kayınvalidem den tık çıkmadı eşimin haberi yok yarın evlense sıkıntı eşim sen biliyordun neden söylemedin derse ya da söyledim hadi daha kötü şeyler olursa diye korkuyorum ben ne yapmalıyım akıl akıldan üstündür bana bir yol gösterin
Evlense, sonra bir problem çıksa bu konu ile ilgili gerçekten damat gelip eşinize senin karında biliyormuş neden bana soylemediniz mi der?
Kayınvalidenizin sizin bildiğinizi bilse bile bunun bahsini size muhabbet etmek için mi açacak? Tecavüz dediği sanırım bir akraba tarafından değil arkadaşı ile gerçekleşmiş bir durum. Unutup devam etmeniz en mantıklısı korkmayın başınız yanmaz.

Şikayet etseydi keşke ya

Evlenirken niye sorun olsun ya belki bekarete değer vermeyen birini bulacak evlenecek? Eşiniz ne alaka, kızın zarının bekçisi mi bu adam? Kızın tek hatası sizinle paylaşmak olmuş, kurtlanmayın oturduğunuz yerde soran olursa ben bilmiyom der geçersiniz.

Eee kizin kirmizi kurdelesini abisi baglayacak ya ondan, hediye paketi ya bu kadinlar bu tarz insanlarin gozunde bir de "genis yasiyor" demis cok duyarli "yenge".

Evet söylemişsinizdir hepsini.
Ama ya gidelim deseydi ve yanında gidenin siz olduğu ortaya çıksaydı ne olurdu?
Nasıl aklardınız kendinizi?
Bana pek inandırıcı gelmedi onun için bunu ben de söyledim sonradan eklenen kısmınız.
Bu durumda zaten abisine söylecegimi bilirdi hanımefendi bizim mesleğimiz gereği zaten
İster keyfi sevişmiis olsun ister tecavüze ugramıs olsun her turlusunde senin olayı düzeltme degıstırme sansın var mı?? Hata görse ılıskı sonrası pisman olsa onun sorunu yok dıger türlüsü olsa yıne onun sorunu ve insallah oyle degıldır de isteyerek yapmıştır... adli bir konu olck kadar yakın bı zaman olsaydı konusman gerekebılilirdi. Seneler gecmıs bellı ki sıkayet yok . Adam rahatsız edıyor olsa yardım ıstese yıne karıs anlarım.... Da sımdı sana neden dert oldu? Yarın evlense neden sıkıntı? Herkes zar duskunu degıl ona gore bırıyle evlenır. Sen seni ılgılendırmeyen bıseye karısıyorsun . Kımse sana hesap sormaz bundan korkma.. cok garıp bı konu... Bırılerıne guvenmememız gerektıgının kesin kanıtısın. Demek bırıne dert yansam ablam gıbı gorup ay oyle mıydı boyle mıydı ustunu mu kapatıyodu diye arkamdan atıp tutabılırmis..
Hanımefendi o zaman şöyle izah edeyim eşimin mesleği belli bunun olduğu zamanda bu çocukmus adam evlenmiş hala bulup arıyormus yazıyormus zaten bu bir ikincisi bu kız bunu gecmiş zaten engelliyorum falan filan diye ve şu da ayrı bir ayrıntı ben zaten direk anlatmak istesem o an anlatırdım ve ben burda sadece fikir danısmak istedim ama sizin değiminizle de olan olsun bana mı diye bırakıvermek lazım demekki insanlık da öyle bişey se

Bu durumda zaten abisine söylecegimi bilirdi hanımefendi bizim mesleğimiz gereği zaten

Hanımefendi o zaman şöyle izah edeyim eşimin mesleği belli bunun olduğu zamanda bu çocukmus adam evlenmiş hala bulup arıyormus yazıyormus zaten bu bir ikincisi bu kız bunu gecmiş zaten engelliyorum falan filan diye ve şu da ayrı bir ayrıntı ben zaten direk anlatmak istesem o an anlatırdım ve ben burda sadece fikir danısmak istedim ama sizin değiminizle de olan olsun bana mı diye bırakıvermek lazım demekki insanlık da öyle bişey se
Senın derdin gorumcen "kız "değilmiş. Vah tüh. Evlenırse zarı yok .tecavüz dıyo ammaaaa bile ısteye yaptı da ustunu mu ortuyo. Yarın birgün kocası sorun edecek ben bılıyorum diye basım yanacak. .. Alenen bunu yazmıssın. Sımdı sen ne desen neyı acıklasan faydasız.

X