- Konu Sahibi ugurbocugu1994
-
allahım delirdim gözlerim doldu yaaaa allah belalarını versin o kızı evire çevire döv naısl bi pisliklik ya bu naısl bi şerefsizlik karaktersizler allah yanına bırakmaz sen hiç merak etme ama yinede rezil et o kızı elinden ne geliyosa yap
tutamadım kendimi atladım zaten üzerine ama tuttular beni.bu arada öğrenci ikiside attıracağım bi işleri yok yanicanım agla agla bısey olmazzz sonuctaa bırı en sevdıgın arkadasndı dıerı sevglındı bu tepkın normal aglamamaya calısırsan dusunemezsn n ve ne yapacgnı bılemezsn aklın fıkır aglamanı tutmak olcak kı zaten tutamıcaksında ya bence kız karsına gelınce ablanla saldır yaaa olumune gırıs yanııı ozellıkle tavsıyemm SURATINI TIRLAMA o yzuu paramparca olsnnnnnnnnn ppslıkkkkkkkkkkkkk suan onlara nefret doluyum keske orda olsam parcalardm valla
intikam alma hissini anlıyorum yalnız ava giden avlanırr unutma
ayrıca böyle bi çaba içinde olman onu daha fazla umursadığını gösterir
ki en klasik yöntem de eski sevgiliin en yakın arkadaşınyla çıkma gibi o da senin değerini düşürür. en güzel intikam umursamamaktır ama illa yapacam diyorsan ve imkanın varsa çok yakışıklı ya da ceydanın önceden hoşlandığı ve elde edemediği bi adam bulup ceydanın aklını başından alıp ömere kazık atmaktır.bu kadar.
En azından karşındaki insanın iğrenç yüzünü gördün seni arkadaşınla bile aldatacak kadar karaktersiz biriymiş böyle bir adamı ailenle tanıştırdığını nişanlandığını evlendiğini bir düşünsene tüm bunların o dakikadan sonra sonra yaşandığını düşün daha büyük bir yıkım. Emin ol senin karşına daha düzgün biri çıkacaktır bu gereksiz insanlar da şu an canını acıtsa da asıl karşılaşman gereken insana ulaşmak için hep bir vasıta böyle düşün. O iki pislikte hep pislik olarak kalacaktır yakında da birbirlerini boynuzlarlar yine büyük ihtimal çünkü bunların kanları mikroplu adeta bir takım saf duygular böyle kirli ruhlarda, bedenlerde yeşeremez kolay kolay. Bir kere arkadaşın olacak kız da salağın önde gideni gelecek boynuzlara hazırlıklı olsun akıllı ve vicdanlı bir kadın düşünüyor benim yüzünde sevgilisini aldatan böyle karaktersiz bir adam yarın öbür gün de bir başkasını bulur beni aldatabilir çünkü bu tiynette biri ama nerde akıl o tip kadınlarda ve erkelerde akılları başka yerlerine çalışıyor sadece. Adına da aşk diyorlar da aslında aradıkları aşk filan değil başka türlü bir tatmin duygusu.
Peki bunu o kız sana gelip gittikten sonra mı yaptı?Facebookta senın sevgilini aşkım diye ilan ettiyse zaten pek ar namus sahibi değil belli ki arkadaşın
Sevgilin aradı mı bir daha...Sen bence hemen ailesine anlatma..Bu kez mağdur zavallıyı oynayacak,sevgilin daha da sahip çıkacak ..Şu an öfkeyle oturma ve ramazanken nefsine hakim ol..Bayramın geçmesini bekle ..Kendine zaman ver ve dışardan izle biraz..Ablandan fikir al...
Ben olsam asla durmazdım ..Eski sevgilimin beni aldattığı kızın telefonunu kağıt paraya yazmıstım:))Telefonunu kapattırmak zorunda kalmıstı ..Amöa çocukca seyler..Önce sakın ol..Kafanı dinle,kendini kaybetmemişsin tebrik ederim..Hemen koşaraK uzaklasman cok asil bir hareker..Ömer senın o halını asla unutmayacak emın ol...Çok asilsin ben kırılmadık esya bırakmamıstım her dakıka aglıyordum..Aldatmak bır ınsana yapılan en buyuk hatadır ve asla cezasız kalmamalıdır!'!!! Ama zamanını bekle canım..Sabret bıraz dur ...
ah neler söylemek isterimm ama tutyorum kendimi ee ne oldu gittin mi konuştun mu??? Allah sabır versin sana bu günleri unutacak çok güzel günler yaşarsın inşallah
canım öncelikle çok üzüldüm
ama merak etme onlarda ayrılacak ,içini ferah tut Allaha havale et
intikam konusunuda sen bilirsn ucu sana dokunmayacaksa olablr
ben şunuda merak ettm
"şüpheleniyor gibi hissediyorum öğrenmesini istemiyorum lütfen böle yapma" 2. bi mesajda "böyle yapmaya devam edersen beni de kaybedeceksin"
bunları eski sevgilin mi yoksa ceyda mı yazmış?
keşke babası da evde olsaymış. kızdaki yüzsüzlüğe bak şuan içimden ne küfürler ediyorum seni düşünemiyorum bilelütfen artık ağlama hiç zavallı değilsin zavallı olan onlar İnşallah meydan dayağı yer babasından annesi hayatı zehir eder ona ay çok sinirlendim ya
Canım belki saçma bulacaksın ama ilk intikamı ceyda dan al...Ömer i affet...Şaka yapmıyorum affetmiş gibi yap ve önce ceyda yı ortada bırak tak koluna önünden geç face onun yerine sen resimlerinizi koy...Aradan biraz zaman geçince yani ceyda nın işi bitinc Ömer e onu affetmediğini kullandığını söyle onu da terket...Sonra ne halleri varsa görsünler... Ben bile sinirlendim insan utanır en azından ya gerçi utanacak insan en yakın arkadaşına bunu yapmaz ama neyse....
kızlar çok kötüyüm şu anda bile ağlıyorum.dediğim gibi facedeki fotoların çıktısını aldım.bu arada gene ömer aradı.açtım ikinizi de mahvedicem o küçük şeytanında neler yaptığını ailesi dahil herkese duyurcam bu geceden sonra ikinizde benim gibi ağlıyacaksınız dedim suratına kapattım.ablamla evlerine gittik.beni görünce şok oldu bişey diyemedi.babası yokmuş.annesine kızınız böyle böyle şeyler yaptı bakın bunlarda fotoğrfları kızınıza sahip çıkın benim erkek arkadaşımla böyle böyle mesajlarını yakaladım gidişatı hiç iyi değil.ikinci ellere bi zaafı var heralde benim eskilerimi çok seviyo dedim.kadın şok oldu ceydaya döndü.o da benim bu işle bi ilgim yok yalan söylüyo dedi.ömer onu seviyomuş bende kıskançlık yapmışım.kıskançlıktan aklımı kaçırmışım iftira atıyomuşum.benim şarterler attı üstüne atladım dayanamadım.ablamla annesi ayırdılar.aklımı kaybediyodum nerdeyse sinirden.bi yandan da ağlıyorum küfür ediyorum.ablam tuttu zor çıkardı yürü artık işimiz bitti dedi.beni eve götürüyo ama ben çok kötüyüm yollrda salya sümük.herkes bana bakıyo sakinleşemiyorum.baktım karşıdan ömer geliyo kabus gibi Allahım kabus bu heralde dedim.heralde küçük s..tüğü için endişelendi oralara kadar geldi.özür diliyo seni seviyorum yemin ederim o bi hataymış onunla olan başka bişeydi aşk değildi ben sana aşığım sensiz yapamam falan diyo.ben sinirden ve ağlamaktan konuşamadım bile ablam defol git şimdi seni şuracıkta gebertirim ne adi bi adammışsın dedi yemin ederim imdat diye bağırırım defol bidaha çıkma karşısına dedi.kızlar öyle çaresiz hissettim ki kendimi hiç bişey beceremeyen doğru düzgün intikam bile alamayan bi zavallıymışım gibi geldi.öyle zayıftım ki o an o ömer adisinin söylediklerini oracıkta yedirmem lazımdı ama tek bi kelime bile edemedim ancak hıçkırıklarım çıktı ağzımdan.çok kötüyüm zavallıyım şuanda
ya ben bidaha nasıl güvenicem insanlra nasıl sevicem başka birisini bidaha..sanki ruhum yaşlandı içim geçti 1 hafta önceki benle şimdiki ben o kadar farklı ki.günlerim tekrar güzel geçebilir mi tekrar mutlu uyanabilirmiyim bilmiyorumherşey bitmedi tabi atlatacağım ama atlatbilecekmişim gibi hissedemiyorum şuan
kızlar çok kötüyüm şu anda bile ağlıyorum.dediğim gibi facedeki fotoların çıktısını aldım.bu arada gene ömer aradı.açtım ikinizi de mahvedicem o küçük şeytanında neler yaptığını ailesi dahil herkese duyurcam bu geceden sonra ikinizde benim gibi ağlıyacaksınız dedim suratına kapattım.ablamla evlerine gittik.beni görünce şok oldu bişey diyemedi.babası yokmuş.annesine kızınız böyle böyle şeyler yaptı bakın bunlarda fotoğrfları kızınıza sahip çıkın benim erkek arkadaşımla böyle böyle mesajlarını yakaladım gidişatı hiç iyi değil.ikinci ellere bi zaafı var heralde benim eskilerimi çok seviyo dedim.kadın şok oldu ceydaya döndü.o da benim bu işle bi ilgim yok yalan söylüyo dedi.ömer onu seviyomuş bende kıskançlık yapmışım.kıskançlıktan aklımı kaçırmışım iftira atıyomuşum.benim şarterler attı üstüne atladım dayanamadım.ablamla annesi ayırdılar.aklımı kaybediyodum nerdeyse sinirden.bi yandan da ağlıyorum küfür ediyorum.ablam tuttu zor çıkardı yürü artık işimiz bitti dedi.beni eve götürüyo ama ben çok kötüyüm yollrda salya sümük.herkes bana bakıyo sakinleşemiyorum.baktım karşıdan ömer geliyo kabus gibi Allahım kabus bu heralde dedim.heralde küçük s..tüğü için endişelendi oralara kadar geldi.özür diliyo seni seviyorum yemin ederim o bi hataymış onunla olan başka bişeydi aşk değildi ben sana aşığım sensiz yapamam falan diyo.ben sinirden ve ağlamaktan konuşamadım bile ablam defol git şimdi seni şuracıkta gebertirim ne adi bi adammışsın dedi yemin ederim imdat diye bağırırım defol bidaha çıkma karşısına dedi.kızlar öyle çaresiz hissettim ki kendimi hiç bişey beceremeyen doğru düzgün intikam bile alamayan bi zavallıymışım gibi geldi.öyle zayıftım ki o an o ömer adisinin söylediklerini oracıkta yedirmem lazımdı ama tek bi kelime bile edemedim ancak hıçkırıklarım çıktı ağzımdan.çok kötüyüm zavallıyım şuanda
ben böyle bi olayı ablamla düşünemiyorum Allah korusun.neyse ki sen sevmiyomuşun çocuğu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?