Erken yaşta evlenenler ve ya kaçanlar normal bir aile ortamında büyümüyorlar 14 yaşında ben onu bilmezdim bunu bilmezdim gibi şeyler söylüyorsunuz ama emin olun onlarda bunu bilmiyor karşısındakinin direktiflerine uyuyor sadece yoksa sex yapmak için değil aslinda manevi boşluğu doldurmak için bunu tercih ediyorlar . Sonrası mecburiyetler mecburiyetleri getiriyor . Hayatin gerçekleri bunlar yağmurdan kaçıp doluya tutulan kadar doludan kaçıp yağmur içinde yaşamayı kabul edenide var .Bizim çocuklarımız, kardeşlerimiz yeğenlerimiz yada bizler normal bir yasam sürdüğümüz icin bizlere garip ve yanlış gelebilir ama bazılarının ki Türkiye gibi bir ülke de hayatın bazılarına getirisi erken yaşta evlilik, bazen mecburiyet bazen kacis, bazen daha güzel bir hayatın hayali olarak bunu yaşamak zorunda olan ya da tercih eden sayısı azımsanmayacak kadar çok insan var . Hiçbirimiz ayni koşullarda buyumedigimiz gibi hiçbirimizin aile yapısı ve eğitim düzeyi ayni degil bunlarda ortaya farklı sonuçlar çıkarıyor. Ben hiç babası polis annesi öğretmen olan ailenin çocuğunu satış temsilcisi garson tekstilde makinacı gibi işlerde görmedim.