psikolojik desteğe ihtiyacım var. Yazın kısa bir süre psikoloğa gittim ama o dönem daha iyiydim diye adli işlemleriniz bir başlasın, bir şeyler netleşsin diye seansları ertelemiştik. Kendini kötü hissedince gel demişti ama ne iyiyim ne kötüyüm.
Boşanmamız çekişmeli olacak, şu an yazılı iddialarımızı sunuyoruz mahkemeye ve ilk duruşma en erken 3ay sonraya olurmuş diyor avukatım.
Ara velayet kararımız var bu süreçte, 14aylık olan kızımla babası pazar günleri 3saat görüşebiliyor bu karar göre. Kızım babasını her gördüğünde sevinçten uçarak gidiyo ona ama ben her defasında çok kötü oluyorum. Ertesi günler toparlanmamla geçiyo. Sonraki pazar silbaştan. Kızı ben teslim ediyorum, çünkü ailem yeterince yıprandı ve onları daha fazla üzmek istemiyorum. Böyle başladığı için de şimdi düzeni değiştirmek istemiyorum. Böyle giderse benim toparlanmam mümkün değil mi, yazın gittiğim psikolog acaba benim için uygun mu, psikologdan beklentim ne olmalı veya önereceğiniz psikolog var mı. Çocuk büyüdükçe ve ben çocuğu her teslimde bunları yaşayacaksam anne kız çok yıpranırız.