Çocukluk arkadaşım

Ben çoktan böyle birini hayatımdan çıkartırdım

Bende bir arkadasimi hayatimdan cikarmak istiyordum aramalarini ya acmiyordum ya da acip bahane sunuyordum ama bana misin demedi surekli aradi en son acik acik soyledim ben artik senin hayatinla ilgili birsey duymak istemiyorum bahane bulmaktan skldm lutfen bir daha gorusmeyelim dedim bitti. Gayette huzura erdim kimseyi cekmek zorunda degiliz kimsenin cop kutusu olmak zorunda degiliz.

Ben de aynısını yaşayacağım daha da ısrarla arayacak eminim,bakalım. Ama net kararlıyım iki yüzlü kimseyi istemiyorum hayatımda. Sizin adınıza da çok sevindim.

Mesafe koyarsın biraz.
Kestirip atmak ne bilim onuda yapabilirsin tabi çok canını sıkıyorsa

Ya noldu bize,sana gibi triplere girmedi mi peki?Durumu nasıl kontrol ettiniz?
Girdi tabi ki, anlamazliktan geldim. O yüzden diyorum ya zaman aldı diye..
Şimdi 33 yaşımdayım. Toplasan severek görüştüğüm 3-4 arkadaşım var. Birlikte güzel zaman geçiririz ama hepsiyle de mesafeli arkadaşlıklarım var.

Yukarıdaki yazı ve anılarınızdan kadir kıymet bilen, vefalı birisi olduğunuzu anlayabiliyorum. Önceki yaşadıklarımızda sizin de ona ihtiyacınız olmuş. Ancak şu anda o durumlar geride ve şu anki durum size pek uygun durmuyor. İçinizdeki vefadan kaynaklı çat diye bitirirseniz sizi etkileyebilir, hatta bu derece yakın arkadaşlıktan yavaş yavaş uzaklaşmak da zordur, hayırdır bir sorun mu vara döner. Karşınızdaki kişinin şu anda sizin gibi empatisi yüksek, hassas bir insan olmadığı da çok belli.

Yani geçmişin hatrina artık çekmeye devam ettiğiniz bu arkadaşınıza dürüst olsanız sizi asla anlamaya çalışmayacagina ve direkt trip atacağına eminim. O sırada aslında buna mı bu kadar vakit harcadım ben diye daha da uzulebilirsiniz.

Sırf geçmişin hatırına direkt kötü bitmesin diye, yukarıda yazılan yavaş yavaş bahane bulma, belki eşe belki başka bir şeye bariz bir şeyler bulma yolunu denemenizi öneririm. Siz de bu esnada yeni arkadaşlar edinin hatta ki onun gidişi sizi de dusundugunuzden en azından alışkanlık olarak daha az etkilesin.

Bazı insanların bir zamanı vardır. O zaman bitti mi, insanlar değişti mi yolları ayırma zamanı gelmiş demektir.

Enn güzeli,mis gibi. Hedefim o benimde. Eleği tekrar aldık bakalım elimize

Tüm ihtimaller üzerinde güzel durdunuz.Teşekkür ederim öncelikle.Beni anlayan insanların varlığı çok güzel. Mesafe koymayı planladım bakalım sonrasını düşünemiyorum şu an için. Akışta kalacağım ama samimiyete sınır koyacağım kesin.

Çocukluk arkadaşı da olsa bazen bitmesi gerekir, iki yüzlü insan tehlikelidir, mesafeyi açarak uzaklaşın derim

Sizin kendinizi korumanız lazım.Kim olursa olsun kimsenin çöp kutusu değiliz.
1 saat konuşmayın ben sevgilimle bile o kadar konuşmuyorum.
Günde 5 dk yeter çok bile.
İşim var hastayım kapatmam lazım çocuğa bakicam dışarı cikicam gibi gibi konuşma sürenizi azaltın.
Böyle yaparak ona iyilik yapmıyorsunuz zaten
Çünkü bu insanın kendi kendini eylemeyi öğrenmesi gerek.
Arkadaşlığı tamamen bitirmek zor bu konuda bir şey diyemem ama sınır çizmek geçirilen zamanı azaltmak sizin elinizde.

Arkadasiniz size terapist muamelesi yapiyor. Siz onun terapisti degilsiniz. Onu bir psikologa yonlendirin

Kimse kimsenin çöp kutusu değil.

Böyle bir tane gençlik arkadaşı da bende var.

Evet hala var anlattıklarından hasta oluyordum. Üzülüp kafaya takıyordum.

Başkaları ile hep mutlu ama ben dert küpü.

Neyse günde 3-5 konuşuyorduk baktım aynı konuları 3-5 dinliyorum.

Maalesef bu dönemde büyük bir sağlık sorunu yaşadı.

Ama ben yanında olamadım kaldıramazdım çünkü.

Geçmiş olsun , birşey lazım mı diye sordum , soruyorum o kadar (bencilce gelebilir size )

Yavaş yavaş bahanelerle kırmadan haftada 2 sonrasında 15 de 1 görüşmeye başladım.

Her görüşmede bile hala dert babası durumundayım.

Ama bendeki sorun şu oldu artık anlattıklarına hep ağlar olmuştum,mutsuzdum.

Sanki ben o olmuştum.

Ve eve bile yansıyordu bu durumum.

Belki o da bana kırıldı aramaz oldu çünkü

Ara ara ben arıyorum.

Dert küpü 2 insanı hayatından çıkarmış biri olarak şu söylemeliyim kesinlikle değer.. İnanın başkalarını dinlerken kendinizi dinleyemez oluyormuşsunuz. Sorunlu insanlardan sıyrılın ki huzur bulun. Aksi takdirde dert küpü olarak hayat geçmez bu durum size ve evliyseniz eşinize de yansır.

Çizdim bileiki gündür arıyor müsait değilim diye açmıyorum. Gerçekten de müsait değildim gerçi de,olsaydım bile açmazdım. Şu an bile hafifim ya.

İnsanın karşısındakini de düşünmesi lazım ya. Gerçekten tüm moralimi emiyordediğiniz gibi beni de çok etkiliyor söyledikleri. Şu 2 günde bile o kadar rahatım ki anlatamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…