Çocukluk arkadaşım

Haklısınız. Herkes derdini bırakıp gitti. Ben hayatlarından gittim en son. Bilmiyorum belki de bu arkadaşım ile de aynısını yaşarım. Ama kendime iyi gelmeyen hiç bir insanla konuşmak görüşmek zorunda olmayacağım artık. Toksik bir arkadaşımı (çok samimi olunmayan,işi düşünce ve derdi olduğunda arayan)engelledim sabah. Çok iyi hissediyorum

Kocanla bile aranda hep bi mesafe bir çizgi olacak. O yüzden çok samimi olmak iyi değil. Birden olmaz ama yavaş yavaş kendini ondan çekebilirsin.
Kocanls mesafe çizgi ?
Sevmeden mi evlendiniz? Görücü usulü filan
Ya da sevildiğinizi sanarak ?

İnsanın karşısındakini de düşünmesi lazım ya. Gerçekten tüm moralimi emiyordediğiniz gibi beni de çok etkiliyor söyledikleri. Şu 2 günde bile o kadar rahatım ki anlatamam
Benim ablam kocası tarafından aldatılan birisi
5 yıldır durum bu
İlk evlendigim yıl ablam sürekli aradı dert anlatti akıl verdimm..aynı sizin mevzudaki gibi olurdu hemen bir başa sarar canım cicim kocamli paylaşım ya da arardım bugün nasılsın diye

Görkemle yemekteyiz birazdan sinemaya geccez çocukları birakip filan derdi sesi iyi keyfi yerinde

E dun bosaniyodun
Zaten aktif aldatiliosun sıradan kavgalarda değil

Her neyse artık ben bıktım böyle dengesizliklerinden.evliligimde aklım hep ablamdaydi bu benim kendime yaptığım haksızlık...

Bugün yine ablamın sorunları var ama o gün bugündür hiç ilgilenmiyorum bu mevzularla, ilgilenmek istemiyorum ne akıl versem boşa çıktı artık tek başınasin dedim açık açık.
Ben ablama bile yaptiysam arkadaş kim oluyo ki

Kocanls mesafe çizgi ?
Sevmeden mi evlendiniz? Görücü usulü filan
Ya da sevildiğinizi sanarak ?
Gayette severek görüşerek 2 sene sonunda evlendim. Herkesin herkese karşı bir çizgisi olmalı onu aşmamalı. Şuan sizin aştığınız gibi

Doğru söze ne dedir...

Cocukluk arkadasin ok ama bu onun 2 yuzlu ve dedikoducu oldugu gercegini degistirmiyor.. hayatindan cikarmasan bile bence araya mesafe koy.

Cocukluk arkadasin ok ama bu onun 2 yuzlu ve dedikoducu oldugu gercegini degistirmiyor.. hayatindan cikarmasan bile bence araya mesafe koy.
Şu an hayatımdan çıkartmaya değil mesafe koymaya karar verdim. İlerisi için bakacağız artık

Şu an hayatımdan çıkartmaya değil mesafe koymaya karar verdim. İlerisi için bakacağız artık
En dogrusu..benim var bi tanidigim..benzer sorunlar yasadik.. bir araya gelince surekli konu ayni yani ok bi konuda ayni seyi tecrube ettik diye hep ayni seyleri konusmak zorunda degiliz mesafemi
Koydum yoksa cidden tezegi cikiyor bana kalirsa

Afferin kiz yani vermissin akil ama kadin kocam doverde severde kafasinda..

Afferin kiz yani vermissin akil ama kadin kocam doverde severde kafasinda..
Meydanı ötekine mi biraksinmis öyle diyor
Ben bu kafayı anlamıyorum
Ama o zaman kimseyi arayıp oy vay diye aglamayacaksin milletin psikolojisini bozmanın hayatını işgal etmenin kafasını meşgul etmenin ne anlamı var bildiğini okuyacaksan

En dogrusu..benim var bi tanidigim..benzer sorunlar yasadik.. bir araya gelince surekli konu ayni yani ok bi konuda ayni seyi tecrube ettik diye hep ayni seyleri konusmak zorunda degiliz mesafemi
Koydum yoksa cidden tezegi cikiyor bana kalirsa
Ay sabaha kadar anlatabilirim o kadar doluyum. Çıkamadım içinden buraya yazdım. Bazen duugusallığım ön planda oluyor ayrımları net yapamıyorum. Bocaladım biraz ama netim şu anda. Çok teşekkür ederim. Toksikler uzak oynaşsın hepimizden

Evet var oyle.. ya kimseye birsey anlatmayacaksin ki boylr canimli cicimli paylasimlar tuhaflariba gitmesin.. ya da verilen akla uy..surekli dert dinlemek binaure sonra bayiyo

İkiyüzlü,samimiyetsiz bir insan arkadaşınız. Şahsen arkasından agzıma geleni söylediğim biriyle görüşmem ki zaten kimsenin yüzüne söyleyemeyeceğim şeyi arkasından konuşmam en başında buna dikkat ederim.
Yerinizde olsam çoktan bozmuştum dedikodu yaparken,e daha dün beraberdin,canım dostum diye methiyeler düzüyordun sosyal medyada,senden korkulur,benim hakkımda da konuşmuyorsundur umarım sağda solda diye.
Aile konularında da şayet görusmeye devam etme durumu varsa,konuyu açip dert anlatmaya başlayinca,canım bana bunları anlatma artık,ne soylesem,ne önersem o olmaz,bu olmaz diyorsun,sıkıldım artik,ne dersem diyeyim sen yine bildiğini okuyup başa saracaksın,boşver kapat konuyu çok sıkıldım artık deyip susturun. Yasam enerjinizi sömürtmeyin böylesine birine,inanın değmez.

Bozuyorum.Kaç kere dedim,e niye bu şekilde konuştuğun birini böyle çok samimi bulduğun,çok sevdiğin bir dostun gibi paylaşıp gün aşırı görüşüyorsun diye. Cevap "e n'apayım çok ısrar etti,yok o aslında öyle değilmiş,benden başka arkadaşı yok bırakamıyorum"arasında değişip hopppp konu kapanıyor. Dün konuştuk en son 5 dk konuşmasına fırsat verdim sadece. Akşama kadar konuşacak vaktim yok bişey diyor musun dedim yok falan kem küm derken kapattım. Ohh dedim ya,oh...

Telefonlarini acmayin. Sonra mesajla dönün. Yavas yavas mesafe koyun.

Ay boşverin gerçekten,ikiyüzlü utanmaz insana laf anlatamazsınız zaten zira yaptıgınin ne kadar sevimsiz olduğunun farkında değil ki. Ona göre normal bu. En güzelini yapmışsınız,bundan sonra da devam edin böyle,gitsin kimi cekiştirip yüzüne gülecekse devam etsin,size uzak olsun.

Hafifledim zaten teşekkür ederim ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…