çocuklarım için olsa bile eski eşinin yuvasını yıkıp geri dönmesini istermisiniz

yazik gunah kadina yaw nasil bi belanin icine dusmus o garibim de yuvam yikilmasin diye neler yapiyordur.
cocuklar en hassas noktam ama burada kendin yazdin cocuklari doldurup doldurup gonderdigini. ben olsam nefret ederim. kaldi ki kocanin derdine dustugunden sen kendi cocuklarini dusunmuyorsun o neden dusunsun.
adama bak evde karisiyla ne olursa aynen eski karisina yetistiriyor.
cok acidim diger kadina insallah elalem ne der diye dusunmez arkasina bakmadan kacar sizde kendi pisliginizde bogulursunuz. zavallilar!!

Okuyamadım daha doğrusu gerek duymadım okumaya. Sadece konunun eski kocası için yanıp kavrulan ve geri dönmesini isteyen bir adet kadın barındırdığını biliyorum.
Dini inançları kuvvetli miymiş?
Dini inançları farklı diye başkalarını mı eleştirmiş?
Ne garip. O halde eski kocasıyla evlenemeyeceğini de bilmesi lazım. Neyse yukarıdan kendine özel fetva almış zaar.
Şöyle ki ablamız 12 yaşındaki kızını konunun ortasına koymuş dinle ilgili kısımlar ordan geliyor.
12 yaşındaki kızı bu sıcakta oruç tutmadı diye azarlamış,eski eşinin yeni eşi oruç tutmadığı gibi gusülsüz geziyormuş vs...
Çok karışık bir mevzu

Parasını vermiyormus, maasindan annesine yardim da bulunuyormus. Bunlar gayet normal seyler. Eski esiniz umduğunu bulamamis kadinda. Parasini yiyecek ve istediğinde aldatip "cinim bitin irkiklir ilditir" diyeceği birini arıyormus demekki.
Buna tam olarak pişman olmak denmez. Bence yeni hayatiniza uyum sağlamaya calisin. Evliyken oldugunuz halinizden daha mutlu olacağınız belli

adam nasıl yem atacağını biliyor, çünkü 2 defa aldattığı halde (birinde direkt yatakta basılmış) kendisine koala gibi yapışan eski karısını tanıyor.. konu sahibinin yanında arabeske bağlayıp evde karısıyla cilve eşliğinde kahve içip çikolata yiyor.. konu sahibi de hala bir umut bu yuvayı yıkarım diyor ama yıkılan kendisi henüz farkında değil.. dediğim gibi bir gün sap gibi kaldığında aklı başına gelecek ama iş işten geçecek..

Aaa ve bir de boyle bir sabikasi var adamin yani...

Adamin neden "biz ne yaptik" demesini simdi daha iyi anliyorum. Muhtemelen simdiki esi,eski esi gibi saf degil. Eskiden yedigi hicbir naneyi yiyemiyor. Tek yiyebildigi nane eski esi, o da cocuklari vasitasiyla mecbur gorustugu icin.

Birkere mantikli olun. Esiniz o kadina,ayrilacagi imajini vermis olsaydi,o kadin hic sizin yaniniza gonderir miydi kocasini??? Onun bu sekilde arada bir eski esinizi aramasi,ona guvenmediginden falan degil. Size kendi varligini hissettirmek iatediginden. Yoksa sizin yaniniza esini gondermez.

Baska bir konu da , eski esiniz bu kadina sonsuz bir guven asilamis. Kadin basta herseyi konusmus ki,simdi hani oyle olmayacakti,hani boyle olmayacakti diye soruyormus. Yani kadini turlu masallarla kandirmis ve sozlerini de tytmamis.

O kadinin hayatinin hayallerinin hesabini kim verecek???

O ADAMA TEPİK ATIYORUM.. HEM DE AYAIIMIN TOZUYLA.. ARTIK NE HALİ VARSA GÖRSÜN.. ALLAHIN BELSAI.. İŞTE BİZ GÖRMÜYORUZ.ADAM HALA BİZİ SUCLUYOR. AĞALMA FOTLARI GÖNDERİYOR.. YETER YA.. BENİM ZAAFIMI BİLİYOR ADAM İŞTE.. ICIK DESE GELİR DİYO.. GÖSTERECEĞİM ONA İCİĞİ.. ŞİMDİ TATİLE GİDİYO.. NE ALA...SEVİŞSİN ZORLA.. GÜYA ONU İSTEMİYOR KIZIMADA ANNELE GİTMEK İSTERDİM DEMİŞ.. ALLAH BELSAINI VERSİN... KONUŞACAM ARTIK YETER.. BEN HEP GERİ DÖNME UMUDU VAR DİYE KÖTÜ OLMUYORDUM.. AMA YETER YA.. BENİM HAYATIM ŞİMDİDE BUNU BEKLEMEKLE Mİ GEÇSİN.. ALLAH BELSANI VERSİN... İŞTE BU .......YORUMLARI OKUYUNCA BU BENMİYİM DİYORUM. BU KADAR GÜÇLÜ ONURLU HERKESİN SEVDİGİ.. PIRLANTA GİBİ DEDĞİ İNSAN BENMİYİM DİYORUM.. ALLAHTAN BURAD KİMSE BENİ TANIMIYOR.. KİMLİK GİZLİ.. NEYSE TEKMEYİ BASICAM....O COCUGU.....YETER ARTIK.. HERKESİN BANA SÖYLEDİKLERİNİ HAKEDİYORUM.. OA KDAR.

Adamlara O. Çocuğu olma fırsatını verin.. sonra burada arkasından o. Çocuğu deyin!! Ayrıca hatırlatayım.. kocan sana zaten tekmeyj basmış. Sen milletin yuvasından uzak dur yeter.

bir de gılgamış destanı gibi yazıp sonuna "kendim için bir şey istemiyorum" demiş.. hani kadınlar 4 saat dedikodu yapıp sonunda "amaan dedikodu yapıp günaha girmeyelim" der ya onun gibi.. çocuk- mocuk yalan, adam dönsün de isterse 100 kere daha bassın yatakta dert değil onun için..
Aynen öyle ama kesinlikle konu sahibi hasta 100 de 100 çünkü her konu açtığında aynı şeyleri duyuyor gene açıyor hoşuna gidiyor laf yemek heralde ezilmek falan hoş hoşuna gitmese yatakta bastığı adamın peşinde dolanmaz karakteri bu :KK14:

Aaa ve bir de boyle bir sabikasi var adamin yani...

Adamin neden "biz ne yaptik" demesini simdi daha iyi anliyorum. Muhtemelen simdiki esi,eski esi gibi saf degil. Eskiden yedigi hicbir naneyi yiyemiyor. Tek yiyebildigi nane eski esi, o da cocuklari vasitasiyla mecbur gorustugu icin.

Birkere mantikli olun. Esiniz o kadina,ayrilacagi imajini vermis olsaydi,o kadin hic sizin yaniniza gonderir miydi kocasini??? Onun bu sekilde arada bir eski esinizi aramasi,ona guvenmediginden falan degil. Size kendi varligini hissettirmek iatediginden. Yoksa sizin yaniniza esini gondermez.

Baska bir konu da , eski esiniz bu kadina sonsuz bir guven asilamis. Kadin basta herseyi konusmus ki,simdi hani oyle olmayacakti,hani boyle olmayacakti diye soruyormus. Yani kadini turlu masallarla kandirmis ve sozlerini de tytmamis.

O kadinin hayatinin hayallerinin hesabini kim verecek???

2 sefer aldatma sadece kadının bildiği, adamın itirafı daha da vahim.. resmen sürekli aldatmış, itiraf etmiş, yetmemiş yatakta da basılmış konu sahibi tarafından.. bu arkadaş da hala onu bırakır da bana gelir mi diyor.. her açtığı konunun sonunda cesaret hapı içmiş gibi kararlar alıp 10 gün sonra içinde "acaba"larla dolu yeni bir konu açıyor..

Hayatımda sizin kadar gurursuz kadın görmedim ben . Neymiş 2 kızı varmış onlar için istiyormussun geri değil 2 , 20 çocugum olsa hiç bir güç bana yatakta bastığım adamı geri kabul ettiremez insanın az midesi bulanır

Gurur ınsana verilmiş en büyük nimet ben bunu anladım konuda..
Allah size akıl fikir versin.

O ADAMA TEPİK ATIYORUM.. HEM DE AYAIIMIN TOZUYLA.. ARTIK NE HALİ VARSA GÖRSÜN.. ALLAHIN BELSAI.. İŞTE BİZ GÖRMÜYORUZ.ADAM HALA BİZİ SUCLUYOR. AĞALMA FOTLARI GÖNDERİYOR.. YETER YA.. BENİM ZAAFIMI BİLİYOR ADAM İŞTE.. ICIK DESE GELİR DİYO.. GÖSTERECEĞİM ONA İCİĞİ.. ŞİMDİ TATİLE GİDİYO.. NE ALA...SEVİŞSİN ZORLA.. GÜYA ONU İSTEMİYOR KIZIMADA ANNELE GİTMEK İSTERDİM DEMİŞ.. ALLAH BELSAINI VERSİN... KONUŞACAM ARTIK YETER.. BEN HEP GERİ DÖNME UMUDU VAR DİYE KÖTÜ OLMUYORDUM.. AMA YETER YA.. BENİM HAYATIM ŞİMDİDE BUNU BEKLEMEKLE Mİ GEÇSİN.. ALLAH BELSANI VERSİN... İŞTE BU .......YORUMLARI OKUYUNCA BU BENMİYİM DİYORUM. BU KADAR GÜÇLÜ ONURLU HERKESİN SEVDİGİ.. PIRLANTA GİBİ DEDĞİ İNSAN BENMİYİM DİYORUM.. ALLAHTAN BURAD KİMSE BENİ TANIMIYOR.. KİMLİK GİZLİ.. NEYSE TEKMEYİ BASICAM....O COCUGU.....YETER ARTIK.. HERKESİN BANA SÖYLEDİKLERİNİ HAKEDİYORUM.. OA KDAR.
Burda herkes senin kim olduğunu biliyor. Unuttun mu günlüklerini paylaşmıştın:KK57:

kızına karşı doldurmamasını söyle artık. hala mı ağlama resmi gönderiyor ya?? eski konuda da böyleydi. sen hiç akıllanmamışsın gerçekten. bi erkek ağlayıp da kendi resmini çekmeyi nasıl akıl eder bu nasıl bir ruh hastası davranış gerçekten midem bulandı.
ühüüü çok ağlıyorum karım bana maaşını vermiyoo onu aldatmama izin vermiyoo. bunun açıklaması budur.

adama küfür ederek içini soğutamazsın o hala çocuklarının babası. şimdide kızlarını ona karşı negatif yönde doldurma sakın. her hareketin aşırı abartı ya nefretin de sevgin de..

X