- 24 Mart 2014
- 5.886
- 1.424
- 248
- 38
Ben çalışan bir anneyim ve dört yaşında kızım var.
Bir bakışımla kızıma anlatmak istediğimi anlatırım;
lakin asla sesimi yükselterek yapmam bunu
sakin sakin anlatırım keza anlar da beni:)
kan bagım olan ya da olmayan bir yere oturmaya gittiğimdede,çocugumu yaşıtıyla özgür bırakırım.
Yaşıtı yoksa,arada kontrol ederim...
Asla kırmasına dökmesine müsade etmem ki zaten de yapmaz...
Demem o ki!!!
çocuklara belli bir yere kadar otorite kurabilirsiniz.
çocuk yine çocuktur...çok da üstüne gidip ''onu bırak,bunu yapma,otur,kalk,elini sil agzını sil,gibi komutlar vermek yanlış
köpek mi egitiyorsunuz allasen???
ögretirsin anlatırsın yapmazsa yine tatlı bir dille uyarırsın...ev sahibi çok rahatsız ise tekrar ediyorum çocuklu ailelerle görüşmez olur biter....
Haa şu konudada hemfikiriz çocuk etrafını sürekli rahatsız ediyor,zarar veriyor,sesini yükseltiyor,ebeveyn gayet relaks tınlamıyorsa,,,buda anne babanın vurdumduymazlığıdır...yine görüşmessin olur biter...
Bir bakışımla kızıma anlatmak istediğimi anlatırım;
lakin asla sesimi yükselterek yapmam bunu
sakin sakin anlatırım keza anlar da beni:)
kan bagım olan ya da olmayan bir yere oturmaya gittiğimdede,çocugumu yaşıtıyla özgür bırakırım.
Yaşıtı yoksa,arada kontrol ederim...
Asla kırmasına dökmesine müsade etmem ki zaten de yapmaz...
Demem o ki!!!
çocuklara belli bir yere kadar otorite kurabilirsiniz.
çocuk yine çocuktur...çok da üstüne gidip ''onu bırak,bunu yapma,otur,kalk,elini sil agzını sil,gibi komutlar vermek yanlış
köpek mi egitiyorsunuz allasen???
ögretirsin anlatırsın yapmazsa yine tatlı bir dille uyarırsın...ev sahibi çok rahatsız ise tekrar ediyorum çocuklu ailelerle görüşmez olur biter....
Haa şu konudada hemfikiriz çocuk etrafını sürekli rahatsız ediyor,zarar veriyor,sesini yükseltiyor,ebeveyn gayet relaks tınlamıyorsa,,,buda anne babanın vurdumduymazlığıdır...yine görüşmessin olur biter...