- 26 Eylül 2010
- 17.480
- 32.651
- 798
Tabi cocuklari sevmemek anlattiklarini yalmayacaginiz anlamina gelmez hatta daha verimli olmak adina actiginiz konunuzada sahidim
Fakat kizimin sinifini dusunuyorum cocuklar ogretmenin sicakligini hissetmek istiyorlar mesela kizim baslarda okuma yazma odev vb bunlaro olmasi gerektigi kadar yapiyordu
bir gun ogretmeninin elini tutmua okuldan o sekilde cikti sanko bir donum noktasaydi derslerinde cok buyik ataklar baslari ogretmeni cok ovguyle bahseder oldu
sinifimizdaki cocuklar ogretmenin elinde sarilirlar bacagindan tutarlar cocuk sevmeyen bir ogretmen icin sanki bu durum can slklcl olabilir gibu geldi ondan dolayi zor oldigunu dusundum
Çocuklar da bana sarılırlar aslında ama evet çok fazla temas etmediğim doğru. Geçen bir kaç öğrenciye ceza verecektim geldiler yalvarıyorlar siz kesin bize kıyamazsınız biliyoruz diye :) yani öyle sert veya ters de değilim ama bir öğretöem arkadaşım gibi yaaklarını sıkayım seveyim gibi bir isteğim yok.
Okulda bir sorun yok ama kendimle başbaşa kalınca kafam allak bullak oluyor, zihnimi yorgun hissediyorum. Hafta sonu dinlenecekken çocuk gürültüsü çekemiyorum falan...:)
Koalina tarafından yazılmıştır:)