çocuklara tahammül edemiyorum

Bence siz ablanizin yanlis yetistirmesiyle baslayin .. Yegeninize bildigin acidim yazikki duzene sokulmazsa cekilmez aciz bi insan olacak..
Arsiz yetisen cocuklar cidden insani geriyo ama genel olarak cocuk harikA birsey..
Cocuk yapma doneminiz geldiginde hala boyle dusunuyor olursaniz lutfen hamilelik oncesi psikologa danisin..
O zamandan once de ablanizi goturun uzmana...
Sevgiler

Sizi cok cok iyi anliyorum. Bende cekemiyorum oyle cocuklari. Hele misafirlik icin gelen cocuklari anneleri uyarmayinca koseye cekip kizicam ama aaaa yapmayacaksin bir daha gidip annrnin yanina otur diye uyariyorum. Bereket simdiye kadar annesine soyleyen olmadi. Bir kuzenim var. Kizi kucukken gelirdi. O kiz banyoya girer sacina sampuan dokerdi annesi salonda oturur kizim napiyorsun demezdi. Hele ust kat komsumuzun oglu geldimi yandik. Ben hic oturmuyorum. Cocuk surekli o odadan bu odaya dolaniyor. Eline ne gecirse atiyor. Cicekleri yoluyor falan anneside asla yapma demez. Gelmesin diye annemle dua eder olduk. Boyle cocuklara benimde hic tahammulum yok. Basima gelirse ne yaparim bilmiyorum.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Valla konu sahibim haklisin. Ama korkarim ki anne babalatinin arsiz yetistirdigi, ve dis dunyada umursamaz davranan ebeveynler yuzunden normal cocuk durumlarina karsi bile on yargi kazanmis olabilirsiniz. Umarim senin cocugun oldugu zaman iyi yetistirebilirsin. Ama cocuk yetistirmek zor is, umarim sabrini da verir Allah sana o zaman.

Benim iki yeğenin var. Bir uslular anlatamam arada agladiklari oluyor tabi ama birseye hayor yapma dediğimiz de mümkün değil ellerini surmezler. İstedikleri kendisinin olmayan oyuncak başka bir çocuğun elindeyse bile onu bana ver der. Vermezse AA izin vermiyor diiyip başka şeylere yönelirler. Bayiliyorum ara da tuhaf cümleler kuruyorlar . Heey ten de timsin ? ( hey sen de kimsin diye ) o küçücük aklilariyla benim bir fikrim var diyip büyük cümle kurunca komik oluyorlar.

Size giciklari denk gelmiş :) genelleme yapmayin.

Back