Seni cok iyi anliyorum ve kesinlikle hak veriyorum. Benim actigim konuya bi bak istersen ust kat diye bi konum vardi
Cocuk gurultu yapiyor demeye ciktim pisman oldum annesi ne yapayim cocuk iste dedi cikti isin icinden
Hala ayni hala ayni guriltuyu cekiyoruz maalesef((
Artik duymamaya calisiyorum zaten sinavimda gecti sayelerinde adam gibi derste calisamadim gurultuden
Ama hakkimi helal etmiyorum.
Sen haklisin bence . Yadirgayanlar olacaktir ama ben sana hak veriyorum
Yrni nesil cocuklar degil tuhaf olan aslında
Yeni nesil anneler bir baska bence.
Bide şunuda anlamıyorum arkadaş bizim psikolojimiz yokmuydu misafirlikte mum gibi olurduk annemizden korkardık ama gayette özgüvenli büyüdük şimdi neymiş özgüvensiz olurmuş çocuk psikolojisi bozulurmuşsalın salabildiğiniz kadar
Seni cok iyi anliyorum ve kesinlikle hak veriyorum. Benim actigim konuya bi bak istersen ust kat diye bi konum vardi
Cocuk gurultu yapiyor demeye ciktim pisman oldum annesi ne yapayim cocuk iste dedi cikti isin icinden
Hala ayni hala ayni guriltuyu cekiyoruz maalesef((
Artik duymamaya calisiyorum zaten sinavimda gecti sayelerinde adam gibi derste calisamadim gurultuden
Ama hakkimi helal etmiyorum.
Sen haklisin bence . Yadirgayanlar olacaktir ama ben sana hak veriyorum
Yrni nesil cocuklar degil tuhaf olan aslında
Yeni nesil anneler bir baska bence.
Bide şunuda anlamıyorum arkadaş bizim psikolojimiz yokmuydu misafirlikte mum gibi olurduk annemizden korkardık ama gayette özgüvenli büyüdük şimdi neymiş özgüvensiz olurmuş çocuk psikolojisi bozulurmuşsalın salabildiğiniz kadar
bizdede ayni durumlar oluyor dun kizim istedigi olmadi diye ekmekleri atti yere bende bagirdim onlari topliycaksin attigin gibi diye kvde geldi ben toplayim benim hatrima birak dedim gidip otururmusun yerine bu hatir isi degil ne yaptiginin farkina varsin tabi kizim cok ozurdiler sonra ozur diledi bidaha yapmiscam diye
kizima devamli dedigi kizlar öpsün ahmetin p... dedirdiyor simdi kizim oyle diyince anne dimi oyle denmez kizlar gitsin okula diyor o oyle soyleyince
terbiyesizler.çocuksa çocuk her çocuk evin içinde tepiniyo mu yani.
çocukluğumda onca yıl aynı yerde oturduk bi kere şikayete gelen komşu olmadı.
ben çok net hatırlarım biraz hoplasam zıplasam annem ve babam hep
"altta insan yaşıyo, yavaş" derlerdi.
yani kimsenin çocuğunun kahrını biz çekmek zorunda değiliz ki
insanlar rahatsız olan kişilere açıklama yapacaklarına çocuklarına sahip çıkmayı öğrensinler.
Şehirdışından misafirliğe gidip akşam 1,5 saate yakın elektriksiz oturduğumuzu bilirim. Neymiş, çocuk oyun oynuyormuş şimdi gece olmuş. Bu oyunu oynayan çocuk da 7 yaşında. O kadar zaman genciyle yaşlısıyla tam 10 kişi elektriksiz oturduk, ne muhabbet edilebildi çocuğun gürültüsünden ne de birbirimizi görebildik. Anne baba yapma kızım bile diyemedi. Bir de çocuğu savunmaları var ki, eğer bir laf ederseniz kızarız gibilerinden bunlar zamane çocuğu deyip güldüler. Çocuk bir su istiyorsa annesi babası anneannesi hiç abartmadan söylüyorum 3 koldan koşturuyorlar. Çocuk da kendini prenses sanmış, şimdi okula gitmek istemiyor.Öğretmeni onunla ilgilenmezmiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?