- 15 Temmuz 2013
- 1.028
- 307
- 118
bekara kadın boşamak kolay misali sizin düşünceleriniz....... kınamakla ilgili hadisler bile vardır batıl inaçla alakalı olan birşey değildir..
hem ben çocuğun terbiyesiyle değil içindeki çoşkuyla olgunluğu karşılaştırdım, terbiyesizlik ayrı birşey ama oyun oynayan çocuklar ses çıkarırlar sevinirler koşarlar eğlenirler bu terbiyesizlik değildir ama siz sanırım bunu terbiyesizlik olarak algılıyorsunuz çocuğun ses etmesi bile böyle sizin için, ama çocuklardan kuzu gibi oturup sessiz sessiz uslu durmasını bekleyemezsiniz, çünkü her terbiyeli çocukta oyun oynar oynarken eğlenir ve elbetteki güler gülücükleriyle etrafa neşe saçarlar dünya döndükçe bunu engelleyemezsiniz ve çocuklar iyiki varlar iyiki hayatlarımıza neşe katıyorlar, siz rahatsız oluyorsunuz başınız şişiyor diye onlar terbiyesiz olmuyorlar, adı üstünde çocuk oluyorlar...
Ben ne diyoruuuum sen ne diyosun.Kimse gülüp eğlenecek diye beni rahatsız edemez anladın mı, ben de kimseyi rahatsız edemem.İster çocuk olsun ne olursa olsun, özgürlük, bir başkasının özgürlüğüne zarar verdiği noktada biter.Çocuk diye bi ayrıcalığı olamaz.Bu iki cümleyi bile anlayamıyosanız daha da size anlatcak bişeyim yok.Kimse adam edip büyütemediği edepsiz terbiyesiz çocuklarına "neşe saçıyolar, gülüyolar" diye kılıf uydurmasın, tükürüp küfür eden laftan sözden anlamayan edepsiz bi çocuğun sevimli olması mümkün değil.Onun gülüp oynama hakkı varsa parkta, benim de kafa dinleme hakkım var.Parklar sokaklar bahçeler babanız malı değil, saygı duyun insanlara.Eğitemediğiniz çocuklarınızın acısını da insanlara laf sokarak çıkarmaya çalışmayın yeter.İyi günler.