Çok yüz vermişsiniz .Kabul etmeyeceksiniz .Çocuklarınıza bu durumu oturup anlatacaksınız .3kere gönderseniz kapıdan birdaha gelmez . 3-4 çocukla uğraşmak kolay mı yazık size
Yada bulaşıcı hastalık olduk deyin
Komşu ablanıza söyleseniz?
Ben emanet çocuk istemiyorum diye.
Artık kim ne anlarsa anlasın.
Bu kadar vurdumduymaz nasıl olabilir annesi aklım almadı.
Sizi ne kadar tanıyor da gönderiyor mesela, yanlış anlamayın ama ortalık kötü yani
Bir de kızı alıp markete filan da gitmeyin.Emanet çocuk başına iş gelir, kayıp düşse sorun olur bir de sonra size.
Kısaca baya bi mesafe koyun ama bir anda koyun o mesafeyi, o zaman anlarlar rahatsızlığınızı
Canım çok haklısın,, bence çok bile dayanmışsın,,, ya hayır bi de ne gerek var sürekli sürekli bence kadının da işine geliyor çocukla uğraşmamış oluyor,,, ben senin yerinde olsam kadınla konuşurum ve bu kadar sık almam kızı evime
Canından bezmiş halini at canın ne kıymetli derlerse evet diyebilirsin en azından
Direk ev sahibini ararım,biz müsait değiliz,cocukların düzeni kaçıyor derim.
Misafirine o söylesin.
Ne münasebet bir başka cocugun sorumluluğunu alayım yani.
valla canım aynı şeyi yaşadım, hatta daha kanırtarak yapmıştı komşum. Hafta içi hafta sonu dinlemezdi yollardı çocuklarını, öbürü de görüp yollamaya başladı. Eşim evde olurdu yine yollarlardı. Hamileydim kanamalı yatıyodum o halde bile yolladılar. En son kapıdan çevirir oldum çocukları. 3 günlük lohusaydım yine yolladılar kapıdan annesine seslendim bu halimle çocuk eğleyemem diye. Ertesi gün hayırlı olsuna geldiler. Çocukları yollamayın bana benim yardıma ihtiyacım varken çocuk bakamam bir de, dinlenmek istiyorum ben dedim. O oldu. Şimdi çekinirler benden. Bahçede oynasınlar benim evim yuva mı hayret bi şey ya.
Evet dogru.. ben ne kadar dikkatliyim onu biliyorlar... ama genel anlamda rahat. Baska arkadaslarinada rahatca birakiyor saatlerceTam okuyamadım ama dadiliktan çok emanet çocuk gözüyle bakmalısınız. Başına bir şey gelirse kimse demez" aaa ben sürekli bıraktım ondan oldu" sizi suçlarlar. Bunu düşünerek daha kolay reddedersiniz.
Ben bırak arkadaşa teyzesine bile bırakmamışımdır. Ne rahatlık böyle.Evet dogru.. ben ne kadar dikkatliyim onu biliyorlar... ama genel anlamda rahat. Baska arkadaslarinada rahatca birakiyor saatlerce
Evet cok rahat, ama o rahatligi yasatmayacagim artik onaBen bırak arkadaşa teyzesine bile bırakmamışımdır. Ne rahatlık böyle.
Benimde başımda vardı bu durum, taşındım kurtuldum. Çalışan biriyim saat 6 olduğunda kapı çalıyordu hemen anlıyordum geldiğini, istisnasız her akşam ama. Benimde 2 kız var çok iyi biliyorum gruplaşmaları. Benim kızlardan biri mutlaka dışlanırdı ağlamalar, huysuzluklar... Yemek yapacağım zaman çocuk huysuzluğuyla uğraşmak zorunda kalıyordum. Bazen erken davranıp ben gönderiyordum 10 dakika sonra geri geliyorlardı. Büyük kızın ödevleri oluyordu annesine söylüyordum ödev yapılacak diye yarım saat oynasın gelsin diyordu tabi o yarım saat oluyordu 2-3 saat. Benim kızlarda ağlıyordu gitmesin diye. Bir yere gideceğimiz zaman benimkiler ağlardı o da gelsin diye. Derdim annesi izin vermiyor kızda yooo annem izin veriyor derdi
İyi içimi döktüm yalnız
Bu fikir çok iyi.Annesi olmadan çocukları eve davet etmiyoruz diyin.bence fazla yüz vermişsin
olmaz diyeceksin şuraya gideceğiz diyeceksin vs
onu götür getir vs hiç sorumluluğunu alamam kimsenin
hatta ben sana bir olay anlatayım da gül
görümcem ile aynı sitedeyiz
ben oğlum daha büyük olduğu halde görümceme bırakmam ama onun alt komşusu kendi kızını bırakıp gezmeye vs gider ama bende çocuk olmasına ve birlikte oynasınlar gibi çok rahat bir bahane olmasına rağmen bana bırakmayı teklif dahi edemez zira olmaz annesi olmayan çocuğu kabul etmem diyeceğimi bilir
bir başka komşunun da oğlumla akran oğlu ve bir iki yaş küçük bri çocuğu daha var
onlar da oğlumu çağırıyor ama annesi beni de gel kahve içelim diyerek çağırıyor bir süre sonra gelmek kaydı ile bazen yalnız gitse de daha kimse kapıma oynayalım diye gelmedi oğlum da kimsenin kapısına oynayalım diye gitmedi
açıkça söyleyin ya da ben üç çocukla baş edemiyorum şımarıyorlar vs deyin ama kimseye taviz vermeyin
Onuda soyleyecegim valla herseyi denicemBu fikir çok iyi.Annesi olmadan çocukları eve davet etmiyoruz diyin.
Yemin ediyorum tipkisinin aynisibende tasinmayi dusundum bir kac gundur..
Bak gecen gun disari ciktilar cocuklar ve esim goturdu disarda oynatmaya. Neyse kizin annesi evine gidecegi zaman kapiyi caldi kizini sordu.. dedim disardalar. Ayyyy ben ona bi yere gitmeyin demistim dedi. Bende dedimki: iyide zaten biZe gelirken elinde ceketi vardi... yani disari cikacaklarini benim cocuklar soylemisti haberleri vardi. Boyle deyince birsey demedi, iyice sinir oldum
Sapik olmadigimi biliyolar.. ama belki gizli sapigimdir. Bu sitede cocuklara taciz olaylarini okuyunca Allah sizi inandirsin kocam dahil kimseye guvenmiyordum cocugumu. Dede torununu taciz ediyor ne guzel dunyadayiz ama.. ben biri cocugumu kucagina alip sevmek istese supheyle bakiyorumBenim konuyla alakali anlamadigim tek nokta insanlarin nasil bu kadar rahatca konu komsu evine cocugunu yalniz gonderebilmeleri oldu. Ne cesaret? Belki sapiksiniz,belki evinizde baska bir sapik yasiyor,bu belki’ler nasil bu insanlarin aklina gelmiyor hayret.
Anneler,cocuklarinizi yalniz baslarina konu komsu evine Allah rizasi icin yollamayin yani
Valla herkes net bu konuda bu sitede bi olaya atlayan benmisimBenimde var böyle komşularım. Siz olmadan asla olmaz diyorum. Sorumluluk alamam diyorum net bir şekilde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?