cocuklar ve arkadasliklari

Yok yok hic kolay degil. Heleki kucukler.. erkek cocuklar yirtici oluyolar bakalim bi an once gelsinlerde reddedeyim diye yol gozluyorum

Beni yillardir bilirler, ailemide tanirlar. yanlisim olmaz kolay kolay ve yardim etmeyi severim vs. Bunlara guveniyorlar sanirim.. ama dedigin gibi ne munasebet oraya buraya benim cocugum keyfi yerde milletle gezecek

Evet ya gercekten kolaya kactigini iyice anladim sayenizde.

Biz neden susup oturuyoruz bu yuzsuz yaratiklara? Insanin ici acir ya bunlari yaparken

Evet dogru.. ben ne kadar dikkatliyim onu biliyorlar... ama genel anlamda rahat. Baska arkadaslarinada rahatca birakiyor saatlerce

Benimde başımda vardı bu durum, taşındım kurtuldum. Çalışan biriyim saat 6 olduğunda kapı çalıyordu hemen anlıyordum geldiğini, istisnasız her akşam ama. Benimde 2 kız var çok iyi biliyorum gruplaşmaları. Benim kızlardan biri mutlaka dışlanırdı ağlamalar, huysuzluklar... Yemek yapacağım zaman çocuk huysuzluğuyla uğraşmak zorunda kalıyordum. Bazen erken davranıp ben gönderiyordum 10 dakika sonra geri geliyorlardı. Büyük kızın ödevleri oluyordu annesine söylüyordum ödev yapılacak diye yarım saat oynasın gelsin diyordu tabi o yarım saat oluyordu 2-3 saat. Benim kızlarda ağlıyordu gitmesin diye. Bir yere gideceğimiz zaman benimkiler ağlardı o da gelsin diye. Derdim annesi izin vermiyor kızda yooo annem izin veriyor derdi

İyi içimi döktüm yalnız

Yemin ediyorum tipkisinin aynisi bende tasinmayi dusundum bir kac gundur..

Bak gecen gun disari ciktilar cocuklar ve esim goturdu disarda oynatmaya. Neyse kizin annesi evine gidecegi zaman kapiyi caldi kizini sordu.. dedim disardalar. Ayyyy ben ona bi yere gitmeyin demistim dedi. Bende dedimki: iyide zaten biZe gelirken elinde ceketi vardi... yani disari cikacaklarini benim cocuklar soylemisti haberleri vardi. Boyle deyince birsey demedi, iyice sinir oldum

Bu fikir çok iyi.Annesi olmadan çocukları eve davet etmiyoruz diyin.

Benim konuyla alakali anlamadigim tek nokta insanlarin nasil bu kadar rahatca konu komsu evine cocugunu yalniz gonderebilmeleri oldu. Ne cesaret? Belki sapiksiniz,belki evinizde baska bir sapik yasiyor,bu belki’ler nasil bu insanlarin aklina gelmiyor hayret.

Anneler,cocuklarinizi yalniz baslarina konu komsu evine Allah rizasi icin yollamayin yani

Aynı rahatlık işte, kadın aşağıda kamelyada çay içerdi komşularla, çocuğa evde ben bakardım düşün yani. Bir de sonra eve çıkacağı zaman arar artık gelse iyi olur uyku saati geldi derdi sanki ben zorla tutuyormuş gibi

Çocuklarını tembihleyeceksin canım, başka yolu yok.
Benim de başımda asla söz dinlemeyen bir komşu çocuğu var, anne babasını da severim , o yüzden yüzlerine karşı yollamayın diyemiyorum.
Çocuk kreşten geliyor, evlerine çıkıp üstünü başını değiştirmeden bize geliyor.
Ya da biz dışarda oluyoruz, alakasız bir saatte eve geliyoruz 2 dk geçmeden kapı çalıyor.
Ailesi resmen bıkmış oğlandan, laf dinletemiyorlar, o yüzden çocuk günde 5 kere de gelse onun zırıltısını çekmektense gitsin daha iyi diyorlar sanırım.
Çözüm olarak benim kızı tehdit ediyorum
X geldiğinde ödevim var diyeceksin eve almayacaksın, kitap okumam gerekiyor diyeceksin geri göndereceksin, yoksa senin etlerini koparırım diyorum
Böyle böyle sıklığı azalttık biz, haftada 1-2 defa geliyor şu an. Ama okul kapanıyor yaz dönemi nasıl olur Allah büyük.

Sapik olmadigimi biliyolar.. ama belki gizli sapigimdir. Bu sitede cocuklara taciz olaylarini okuyunca Allah sizi inandirsin kocam dahil kimseye guvenmiyordum cocugumu. Dede torununu taciz ediyor ne guzel dunyadayiz ama.. ben biri cocugumu kucagina alip sevmek istese supheyle bakiyorum

kapı çalınca bak delikten çocuk geldiyse müsait değiliz de kapıyı yarım açarak geri yolla.senin çocuklar görmesin istersen de onların oturduğu kapıyı usulca ört önce.ay iyi cesaret emanet çocuk, kadın bedavaya kreş gibi kullanıyor seni resmen.ararlarsa da müsait değilim hadi iyi günler de cevabı bile dinlemeden kapat.benim bir arkadaşımın kardeşini de böyle seneler önce kardeşi küçükken komşuya bırakırdı annesi kendi gezerdi işlerini hallederdi.sonra çocuğun üzerine kaynar çaydanlık indi o bırakıp bırakıp gittiği yerde.insanların da başını belaya soktu durduk yere.aman emanet çocuk hele hele küçük çocuk çok tehlikeli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…