cocuklar ve arkadasliklari

Acik acik konusmak en dogrusu olacak sanirim

Iste cocuklar istiyor diye annede cocuklarimin zaafindan yararlanmis bence

Komsu olsa neyse komsunun misafiri olunca, hadibirazda sizde oynayin deyip yildirma politikasi uygulayamiyorum.

Cok sagolun yaa bana destek oldugunuz icin. 1 tanede beni haksiz bulan yorum gormedim.. bekliyordumki birileri cikip: ne insafsiz avratsin, ne var zaten 3 cocuga bakiyosun 1 taneden ne zarar gelir diyecek

Son düzenleme:
Hadi ona bulduk carede.. kapida karsilasiyoruz filan. Kadinin cocugunu yollamamasi cozum gibi suanda. O zaman benim cocuklarda tutturamazlar
Evet cozum bu bunun ıcın de kadın ıle ya yuz yuze yada mesaj da dıyeceksınız kı kızını gondermeden once bana mesaj at musaıt olmuyorum herzaman banyo yapcak oluyorz markete gıdecek ya da ısım oluyor vs. Msj la musaıtım gelsın yada degılım dıceksınız.
Tamamen ayagını kesmek ıstemıyorsunuz anladıgım kadarıyla.

Hallettim sukur..

Yeniden merhaba arkadaslar,

Sonucu buraya yazacagimi soylemistim. Yine evvelsi gun gelmisler ve benim cocuklar israrla kizi cagirmak istediler. Ben hayir desemde ne mumkun dinlemiyorlar. Hemen kizin annesine msj attim gelip cagirirlarsa benimkiler kizini yollama randevum var diye. Tamam yazmis.. hemen sonrasinda birlikte olunca cok kavga ediyorlar cok yoruluyorum dedim.

Ben seninkiler cagiriyo diye yolluyordum, o kadar cok yollamam dedi. Seninde dinlenmeye ihtiyacin var dedi..sanki
Onun kizi gelmeyince iki seksen uzanip yatiyorum simdilik hallettim sukur ama her geldiklerinde bi stres oldugum dogrudur.

Buarada her cuma erkenden msj atardi henuz msj yok

Seninkiler cagiriyor diye yolluyormus hee.. Lütuf ediyormus yani..

Ama kapiyi da tam kapatmiyor. "O kadar cok yollamam."

En azindan ilk adimi atmissin. Iyi olmus sevindim.

Bundan sonra kiz gelirse 1-2 kere kapidan cevirirsen. Bir daha yollamaz diye dusunuyorum.

Evet cocuklarimin zaafini kullandi bencede, lutuf gibi yazmis. Arada tabii oynasinlar ama her gun degil. Buarada 3 gun icinde 2 kez geldiler. Diyorum neden? Normalde ilgilenmem banane kim nereye gelirse gelsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…