- 15 Şubat 2019
- 513
- 714
- 103
Dışarıya çıkarken goturmeyin uğrayıp biz markete gidiyoruz kızınız gelmek istiyor gelecek misiniz diyin gelmezse peki o zaman diyip çocuğu da bırakın her seferindeAyy yaa insan derki ne isin var oynadin geldin daha ne isin var? Neyseki eve gidiyomus kendiside kizinida aldi gitti.. bende nihayet yatirdim benimkileri
Seninkiler 4 uzBenim ev kres gibi salincagindan tut kaydiragina kadar var :) bana kimse gelmez neden gelen gitmek isyemiyor anneleri bi de onlari susturmakla ugrasiyor :) benim komsu oturmalarim yoktur mesela mesafeliyimdir zaten benim 4 cocuk bana yetiyor millet farkinda kimse bana yük etmek istemiyor sanirim size anlayisli olani denk gelmemis benim komsular Allahtan anlayışlı.
Simdi şöyle ben boyle bir duruma maruz kalsam işin suistimale vardığını anlasam gelen cocugu kapidan 2 kez gonderdim mi bi daha gelmez ha benim cocuklar aglasa da umrum olmaz güzelce aciklarim cocuklara bir de benim uykum yemeğim oyunum her sey saatlidir o yuzden kati kurallarim var herkes farkinda. Bunun da etkisi var sanirim bir de benim cocuklar kendileri yaşıt zaten arkadasa pek ohtiyaclari yok her yönden sansliyim galiba
Dışarıya çıkarken goturmeyin uğrayıp biz markete gidiyoruz kızınız gelmek istiyor gelecek misiniz diyin gelmezse peki o zaman diyip çocuğu da bırakın her seferinde
O zaman acil konuşup halletmek lazım. İnsana zor gelir tabi gidipte çocuğunuzu habire yollamayın demek, yanlış anlaşılma korkusu da olur ama nereye kadar bu şekilde yurutebilirsiniz ki.. çocuk sonuçta, büyük bir emanet.Kendileri de bilincindedir de, derler ya kırk yıl sırtında taşı, birgün indir en kotu sen olursun diye.. o yüzden söylemenin de doğru yolunu bulmak lazim.. olmadı gelen çocuğu kapıdan geri çevir nazikçe...
Annesine siz söyleyin sizde gelirseniz öyle sorumluluk almak istemiyorum diye. Totosunu kaldırıp gelmez eminim ki çocuğu da yollayamazBen annen izin vermez suraya gidiyoruz diyorum.. tontriko teyze ben izin alirim diyobi bakiyorum hep birlikte arabadayiz gidiyoruz
Sen düşün çocuğunu hergun onlara bıraksan tepkileri Allah bilir nasıl olurduKararliyim valla bunca yazidan sonra onlara gore kotu olacak benim acimdan zor ama dogru olani yapacagim insallah
Belki gelir, birde onu sarmayim basima simdiAnnesine siz söyleyin sizde gelirseniz öyle sorumluluk almak istemiyorum diye. Totosunu kaldırıp gelmez eminim ki çocuğu da yollayamaz
Cok tesekkur ederim Allah razi olsunSeninkiler 4 uzAllah guzel yazgilar yazsin yavrularimiza❤ Bende duzenli olmaya calisirim yoksa hayatta bitmez islerim. Aksam 7 ya da 8 de yataktadir cocuklar gebelde. Ben kapidan gonderecek olsam kizi biri yere yatar aglar biri kapidan firlar guluyom suan ama sartellerim atiyor o anlarda.
Bir dahakine baktim kiz geldi yolluyorum geri. Baktim benimkiler cagirdi geldilet iceri almiyorumnasil fikir?
Sen düşün çocuğunu hergun onlara bıraksan tepkileri Allah bilir nasıl olurduo yüzden güzel karar
Valla herkes net bu konuda bu sitede bi olaya atlayan benmisim
Cok tesekkur ederim Allah razi olsun
Ya siz de benim gibisiniz sanirim aman kirmayayim aman çocuktur uzmeyeyim vs ama karsidaki bu kadinin zaten 3 çocuğu var yormayayim die düşünmüyor .. belki kendi aklınca size yardimi oldugunu falan düşünüyordur benim kizla oynarlar sende kucukle ilgileniyorsun falan die ama bu dusunceden ziyade kendi rahatını düşünüyor gibi geldi bana yani buraya konu acacak kadar darliyorsa sizi bu konu biraz daha net olmaniz gerekiyor malesef evet kapidan göndermek cocuk acisindan hos olmayan bir durum ama annesi biraz da kendi çocuğunu dusunsun diil mi ama ayıp denen bişey var hem herkes hemfikir ortam kötü yani kiz cocugu bu neyine güveniyorsun arkadaşım demezler mi insana ... insanlardaki bu rahatlik pes dedirtiyor
Şaşkınlıkla okudum konuyu, bu devirde bu ne rahatlık.
Çocuk bir daha geldiğinde kapıdan gönderin, canım duş alacaklar uyuyacaklar vs. bir bahaneyle. Devam ederse, sorumluluk almak istemiyorum yanlış anlamayın lütfen diyin..
Geçen gün kuaförde bir kadınla karşılaştım, oğlu 1 yaşlarındayken babaannesi bakıyormuş kaşla göz arasında hurma çekirdeği yutmuş günlerce yoğun bakımda kalmışlar.. Allah korusun bir şey olur size kalır, o zaman hiç demezler ben gönderiyordum diye
Kirilsalar da artik yapacak bir sey yok bence siz kararlarinizi uygulayın vazgecmeyin olacak her zaman olmaz bir sey olsa simdiye kadar yaptiginiz iyilikler unutulur kotu olursunuz oyle olacagina böyle kötü olun boşverin sonucu da yazin merak ederimAynen oyle.. oyle ben duyarken kizina gitme filan diyor ama istese lafini cok guzel geciriyor cocuguna biliyorum. Ben kirma taraftari degilim., genelde acik ve netimdir ama insanlara kotu davranmam asla.
Ben bırakın küçük çocuk kabul etmeyi, büyük çocukları bile en yalnız kabul etmiyorum.
O kadar riskli bir durum ki, büyük sorumluluk. Sizin çocuğunua bir şey olur anlatamazsınız, onunkine olur anlatamazsınız.
Allah korusun boğazına bir şey kaçsa, düşse kafasını çarpsa , ne olur sonrası düşünemiyorum bile.
Iki dk . Markete gidip geleyim diyenlerin çocuklarını bile kabul etmiyorum. Ben götürüyorum sen de götür yanında hava alır diyorum.
Artık herkes biliyor , annesiz babasız çocuk kabul etmiyorum evimde.
Kirilsalar da artik yapacak bir sey yok bence siz kararlarinizi uygulayın vazgecmeyin olacak her zaman olmaz bir sey olsa simdiye kadar yaptiginiz iyilikler unutulur kotu olursunuz oyle olacagina böyle kötü olun boşverin sonucu da yazin merak ederim
Ohoo o zaman bu çocuğu evde yemesin, masraf olmasın diye kesin size yolluyorBen cocugumu en yakinlarima birakip 2 saat uyku cekmiyorum.
Ya zor geldiginden 2. Yi yapmadi. Erkek istiyorlarmis.. erkek olacaginin ne garantisi varki? Dedi bi kez sok oldum. Ancak bizim oglanlar ilerde evleneceklerinde iflas edecekmisiz onu hesap ediyorlaronlarinki kiz oldugu icin hic masraf etmeyeceklermis. Valla bunlari dinlerken yerin dibine giriyorum ben. Para para para paraya tapar olmuslar
Ya valla konu konuyu actida.. adam diyelim haftasonu cocuguna birsey aldi hemen kac para ne aldi bunlari anlatiyor. Cok para harcadim filan. Yemek yediyse disarda bunlari anlatir. Bana gore ayip bunlarin laf edilmesi. Oturup boyle muhabbete dahil bile olmam cunku ben onlarin sonradan gordukleri imkanlara hep sahiptim. Ha dusmez kalkmaz bir Allah.Ohoo o zaman bu çocuğu evde yemesin, masraf olmasın diye kesin size yolluyorşu an direkt o geldi aklıma vallahi kızın masrafı erkeği on bin kat geçer susuydu tokasiydi elbisesi makyaj malzemesi derken ikinciyi de kesin evde bir boğaz eksik olsun diye yapmıyorlar kiz-erkek konusuna siginiyorlar
Esim oyle birsey demez hayattaÇok sıkıcı bir durum . Biz küçükken gelmesini istemediğimiz çocuklari korkuturduk babam çok sinirli sana kızar git hadi derdik ( çocukluk hâli işte) eşiniz den çekinse belki gelmez kızsa mesela kızım annene söyle seni yollamasin dese. Mantıklı gelmez belki dediklerim ama böyle şeyler de erkekler devreye girince sanki çekiniyor herkes. Birde burda bir abla konu açmıştı komşusu gece yatmaya kadar onlarda duruyodu. Kocası tepki vermişti onu da hatırlatayim çok yazdım kb umarım faydalı olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?