nasil? annesi yolluyor cocuklar onu gorunce zaten cok seviniyorlar kapidan cevirmem mumkun degil. diyelimki 1 kez yaptim bunu yine olacak ayni seylerhaksız değilsiniz ama bunu engellemek de sizin elinizde. çocuğu sürekli evinize kabul etmeyebilirsiniz. ikinci defa geldiğinde almayın mesela.
Annesiyle açık açık konuşsanız?nasil? annesi yolluyor cocuklar onu gorunce zaten cok seviniyorlar kapidan cevirmem mumkun degil. diyelimki 1 kez yaptim bunu yine olacak ayni seyler
o kadar zormuski bu isler..hadi onlar cocukta gonderene kiziyorum ben daha cok. disarda zaten 3 cocugum var dedigin gibi onlarin sorumlulugu oluyor bu sekilde arti 1 oluyor. gotursem kizi bunu bu tepki olarak gormez bile annesi. bir dahakine ayni seyler olacak.İyi dayanmışsınız. Ben başka çocuğun sorumluluğunu alamazdım. Hele uyku saatinde çocuk gitsin diye bekleyemem. Kibarca çocuğu alıp götürürdüm. Sizin çocuklarınız da bu konuda kurallarınızı benimsemeli.
tam onu soracaktim. kadin cok kurnaz biri. hani aslinda bilipte bilmez ayagina yatar cogu seyi. acik acik ne desem acaba? surekli goruyorum bu insanlari sanirim biraz ondan cekingen davraniyorumAnnesiyle açık açık konuşsanız?
o zaman annesi ile konuşacaksınız. haftada kaç gün uygunsanız o kadar gelecek.nasil? annesi yolluyor cocuklar onu gorunce zaten cok seviniyorlar kapidan cevirmem mumkun degil. diyelimki 1 kez yaptim bunu yine olacak ayni seyler
Benim annemde öyle çok kozardi hele ki ev dağılınca oturur aglardi kadınKüçükken sürekli komşu çocuklarını çağırırdık eve gelsin oynayalım diye annem istemezdi, ağlardık.Demek ki bunun içinmiş
Benim bir komşu var benden önce davranıyordu eğer çok kurnaaz sa bu durumu da kullanır emin olHım bayan biraz yüzsüz , sen işim var falan desende takacak bir tip değil demekki . Sende dayan bir gün kapıya salıver çocuklarını içeri bugünde benimkiler sana istedi de...
Kizina kendisi diyormus, senin nufusunu Tontriko teyzene verrlim diyeBen olsam şakayla karışık senin kızı da evlatlık aldık heralde derin kahkahayı patlatırım daha da yollamazyollarsa bu kadar sorumluluğum var üzgünüm derim
Hım bayan biraz yüzsüz , sen işim var falan desende takacak bir tip değil demekki . Sende dayan bir gün kapıya salıver çocuklarını içeri bugünde benimkiler sana istedi de...
Benim bir komşu var benden önce davranıyordu eğer çok kurnaaz sa bu durumu da kullanır emin ol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?