cocuklar ve arkadasliklari

Yok bak annesi geldi aldı oğlanı çok anlayışlı 1 saati geçsin hemen gelir almaya...öteki türlü bende çekemem ne yalan soyliyim...
En iyisi siz o komşu ablaya söyleyin durumu

Ee senin isin daha kolay anlayisliymis.. sen neden bu kadar cok kabul ediyorsun?

Valla su bdv da ki kv gelin konularini dusunuyorum.. cocuk buyutmek evet zor biliyorduk bunuda..ne sacma seylerden olay cikiyor, sorun oluyor..dogurdugumuza gucumuz yetmiyo bildiginiz.. evlat buyutmek hakikaten 2 ates arasinda kalmak gibi birseymis.. daha bunun ergenligi var evliligi olursa o var

Ben kimseyi kuramadığım için dolaylı yol düşündüm
Zaten simdiye kadar biraz daha ipin ucunu sıkı tutsam boyle olmayacakti, ama bu kadar abarti olacagini hic dusunmedim.. birkac haftadir ciddi dert edinmeye basladim bunu ve gercekten bu konuyu acarkende kesin taslanicam dedim ama yinede actim. Bende kimseyle yuz goz olmayi sevmiyorum boyle sacma konularda ama aptal yerine konmak gercekten kotu.

Ayni dertte bnde var butun arkadaslarimin cocuklari benim cocuklari dover oyuncak filan vermez o yuzden gitmiyorum artik kimseye cocuklarim cunku eve biuerleri mor geliyor arkadaslarimi sevmeme ragmen cocuklarina hic bisey demedikleri icin sogudum. Ama bana geldiklerinde (hep bana gelirler) ev alt ust oluyor hicbisey diyemiyorum ve 12 ye kadar gitmiyorlar sabah kalkar kalkmaz geliyor. Hasta filan olsam is yapamiyorum iki cocuk bende var ve ucuncusunu kaldiramiyorum bazen ve anneleri hic gitme gidiyim aliyim falan diyen yokk cok sinir bozucu bisey bazilari gercekten basindan atiyor ben asla tek gondermem cocugumu ve kalp kiramadigim icin cozum bulamadim. Siz o bayanla samimi degilseniz soylebilirsiniz

Ben kimsenin etlisine sutlusune karismam..kendi hayatima bakarim.. bunu bilirler.. buna ragmen nasil birsey bulup su kiza caticaz diye dusunenler oluyor. Neyse

Boyle bi kadin var.. oglumun sinifindan arkadasinin annesi. Kendi oglu gelip vuruyor erkek cocugu iste kuduruk hepsi.. baskasinin cocuguna birsey yapinca kendi cocugu sorun yok.. kendi cocuguna biri geri vurunca sorun buyuk. En son biriyle tartisti bu yuzden. Gecen gunde benim cocuklarimi sikayet ediyor arkadasa kavga ediyorlar filan diye. Uzaktaydjm benimkilerden bahsettigini anlamadim eger anlasam cok fena yapardim onu cidden. Birde kendi cocugu cok yaramaz onu gormek istemiyor.

nasil? annesi yolluyor cocuklar onu gorunce zaten cok seviniyorlar kapidan cevirmem mumkun degil. diyelimki 1 kez yaptim bunu yine olacak ayni seyler
Çocuklara birşey denmemeli bence. Annesine söyleyin. Benim de çok yakın arkadaşlarım var, çocuklar oynar, bölmeye kıymayız. Ben bazen ağlata ağlata eve getiriyorum, bazen de onlar gidiyor. Bu esirgemek değil. Herkesin bir özeli ve düzeni var. Bence annesi ile konuşun, küserse küssün. Çocuklarınız daha çok arkadaş bulur.

Kendileride komsuya misafirlige geliyolar zaten : (
Birşey soracağım...bu çocuğun sürekli sende olması biraz da senin iyi anlastigin komşunun eseri olabilir mi? Belki onun da işine geliyordur arkadaşı ile rahatça sohbet etmek ve o esnada sürekli araya giren ,sıkıldım diyen ve hatta evini dağıtan bir çocuğun olmaması??

Aynen bu tipler hep ayni demekki

Bilmiyorum.. sadece beni arayip randevusuna kizi sen gotur deyince onada gicik oldum yalan yok. Sanki kizin anasi dilini yuttu

Super bi tespit olmuss

Ben çocuklarımı kimsenin evine göndermiyorum, kimsenin çocuğunu da ailesi yanında yokken evime de almıyorum . Birisi birşey diyecek olsa yada kırılsa bana direk söylüyorum ben bu konuda hassasım, sorumluluk alamam diye. Allah korusun benım evimde başına birşey gelse, düşse bir yeri kırılsa yaralansa yada daha kötüsü olsa ne yaparım. Çocuk çok ağır bir sorumluluktur , bence sizde açık açık konuşun.

Valla simdiki cocuklarda bu tuhaf. Ya da ben ebeveyn olmayi beceremiyorum cidden. Butun arkadaslari birbirine gidiyor geliyor oglumda istiyor ozeniyor sanirim.

Bizim zamanimizda arkadas evinde kalma vardi hayatta ailem izin vermezdi, simdi devir daha kotu ve ben gecte olsa annemi anladim: (

Bence burada anne kadar komşu abla diye tabir ettiğiniz kişinin de hatası var. Evime gelen misafir benim sorumluluğumdur, çevreme zarar veriyorsa bende izin veriyorumdur. Ben komşu kişinin de evim dağılmasın yada rahat sohbet edelim amaçlı çocuğun size gönderilmesine göz yumduğunu düşünüyorum. Madem çocuk komşunuzun evine geldiğinde sıkılıyor o zaman sizi çağırsın, muhabbetlerine sizde katılırsınız hem. Çocuklarda oynar, koşturur.

Bence direkt komşunuz ile konuşun, çocukların dersleri, uyku saatleri açısından sorun yaşadığınızı, düzenin bozulduğunu, bazen gezme planınızı iptal etmek zorunda kaldığınızı anlatın. Eşinizin de rahatsız olduğunu söyleyin, "ikimizde yorgunduk erken yatmak istedik, kızı gönderemedik bir türlü evine, eşim bana söylendi" gibi bir şeyler söyleyin.

Ayrıca siz evde yoksunuz eşiniz evde yalnızken çocuk göndermek ne kadar ayıp. Beylere kendi çocuklarına zor baktırıyoruz. Birde kız çocuğu bu, çok iyi insanlar olabilirsiniz ama aile bundan nasıl bu kadar emin. Anne her anlamda çok rahat. Çocuğu başımdan savayım tavırlarında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…