çocuk yaşta ilişki....

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
cocuk sana tecavuz etmis gibi anlatmissin. kucuk yasta ne isin var boyle ortamlarda?
Gibi anlatmışsın derken??? Zaten öyle olmuş. Ne işi var ben söyleyeyim size. Belki sevilmek istedi belki güvenmek belki yalnız olmamak belki ilgi belki aile... ben size daha çok şey sayardım ama neyse...

Sevgili konu sahibi yıllarca korkmuşsun artık korkmanın bir anlamı yok! Yüzleş kendinle, başına gelenle.. sonra nefes al ve bak hayat devam ediyor. Üzgünüm unutursun diyemeyeceğim çünkü unutmayacaksın, alışmak bile zor ama kabullenmen gerekiyor. Geçmişte bir yerlerde kötü anıların var evet ama şimdi güzel anıların zamanı

beni dinledeiğiniz için size minnettarım belki inandınız derdime belk inanmadınız olabilir internetteyiz yüz yüze göz göze değilizki hem olsak bile güvenmemeniz bu günün koşullarıyla çok normal ama beni dinlediğiniz birinin ya sen suçlu değilsin demesi benim için o kadar önemliydiki hayatıma ne denli olumlu dokundunuz bilemezsiniz tek duam şudur sizden de bir ricam belki vardır çocuğunuz belki yoktur belki küçüksünüz benden belki büyük lütfen çocuklarınızı dinleyin kızçocuklarınızı özellikle lütfen suçlamayın onları yanlışı varsa vurmadan kırmadan anlatın hepinize teşekkür ediyorum

Ben de şoyle düşünüyorum. Ozel psikiyatriste ayirabilecek bütçe varsa psikologa gidilir. Ortada depresyon, kişilik bozukluğu gibi sorunlar yok çünkü. Tabi bu psikologa ne kadar guvendiginizle de alakali bir durum. Belki doktor olarak yeterli görmüyorsunuzdur onu.

Hepimiz deneyimlerle belli fikirler sahibi oluyoruz. Beni psikolog iyilestirdi. Ben de haksizliga ugramistim. Psikologumun Terapileriyle duzeldim.

Çevremde çok fazla kişi psikiyatriste gitmek zorunda kaldi. Haksizliktan sevgisizlikten degersizlikten dolayı. Kimse bir terapi gormedi. Ben de sinav stresinden dolayi antidepresan kullandim yillar once. Bana kalirsa bunun tedavisi de bu ilaç değildi.

Aklımdayken bir sey daha sormak istiyorum. 6 ay durmadan regl oldum dedin ya, seni muayene eden doktorun tecavüzden şüphelenmesi, seninle yalniz konusmasi gerekirdi. Boyle bir sey yapti mi? Küçük yerde yasadiginiz icin, ailenden siddet gorursun diye susmak zorunda mi kaldi acaba?

teşekkür ediyorum binlerce yüzlerce kez derdimi dinlediğiniz ve suçlu olmadığımı söylediğiniz için binlerce kez teşekkürler benim için o kadar önemliydi ki birinin ben dışında birinin bana bunları söylemesi minnettarım size

hayır bi kontrol olmadı zaten 18 yaşından küçük olduğum ve kendimde cinsel istismara uğradım ben diye beyanda bulunmadığım için beni o açıdan muayene etme gibi olanağı yoktu sadece ilaçlar yazıldı çocuk doktoruna gitmem gerekiyordu zaten ordan sevk veriyorlar direk kadın doğuma gidemiyorsun reşit olmadığından orda da ultrason vesaire bakılıp direk piskolojik diye yapıştırıyorlar ki durum stresten kaynaklanan piskolojik bi durum gerçektende

Bekaret muayenesi demek istemedim. Hani bir şuphe duyup yalniz konusmak istemedi mi demek istedim.

Hissettiğin duyguyu tahmin edebiliyorum, kendini değersiz görme bu senin tek başına yaptığın bir hata değil, sana tavsiyem psikologa git muhakkak , umarım unutabilirsin , hem çok üzüldüm hem ailene kızdım, nasıl Başka bir yerde araştırmadan kalmana izin verdiler diye

Bekaret muayenesi demek istemedim. Hani bir şuphe duyup yalniz konusmak istemedi mi demek istedim.
hayır o zamanlar hep devlete gidiyorduk gerçi devlet özel fark etmiyor doktorun düşünceli olup olmamasına bağlı sorulmadı bana muayenelerde hep kız olduğumdan onlara göre ona göre yapıldı inanın bana çoğu muayene yapmıyor sadece sorun ne anlatıyorsun hıhı hıhı al sana ilaç diye birsürü ilaç yazıyorlar ben şuan piskolojik diyenlere sadece teşekkür ediyorum o dönemde bana birsürü boşa ilaç yazıldı ben eminimki onlardan dolayıda kaynaklandı çoğu şey

Bir de anne ile ne kadar uzaklik varsa anne bunu farkedememiş. Cok üzücü.

Kız oldugumdan gibi bir tabir kullanma lutfen. Ruhunun iyileşmeme sebebi bu dil. Aktif cinsel hayatim olmadığından diyebilirsin, çocuk oldugumdan diyebilirsin. Kiz bakire gibi tabirleri hayatimizdan cikaralim artik

Ironi mi yapiyorsun, dalga mi geçiyorsun hiç anlayamadim. Bu yazdigima hak veriyorsan hangi konuda ortada bırakıyorum? Baska bir konudaki yorumum uzerinden mi baglanti kurdun?
Sana bu konuda sonuna kadar hak veriyorum. Çok güzel açıklamışsın ve bilmediğim yerleri gördüm sayende.

Çocukmuşsun ve kandırılmışsın, bu senin suçun değil, hata yapmışsın. Suç ve hata aynı şey değildir, çok şükür hamile kalmamışsın. Buradan biz sana ne söylesek yetmez, psikolojik destek almanı öneririm.

Ben ortada reşit olmadan ilişki yaşamandan başka bir hata göremiyorum ve çevremde namus diye gezen o kadar namussuz insan gördüm ki sayısız.. kimse kimsenin özel hayatına karışamaz gayet normal şeyler ve ihtiyaçlar bunlar. 20 yaşına yada 30 yaşına gelipte senin yaşadığın durumu yaşayan kişiler var şu an reşit misin bilmiyorum ama en azından bir sonra ki deneyiminde 18 yaşından büyük olup kendi öz kararlarını vererek yapman dönüp baktığımızda benimde veya arkadaş çevremde de biriyle özel şeyler yaşayıp pişman olan çok insan var. Takma kafana bu kadar çok bakirelik konusunda kimseye hesap vermek zorunda değilsin zaten yeni nesilin büyük kısmıda çok takmıyor artı veya eksi olan bir şeyde değil bunu umursayan bir erkeklede tanışırsan dön arkanı git o seni değil bakireliğini istiyor demek oluyor çünkü. Belki daha kötü bir tecrübe yaşayıcaktın birde böyle bak olaylara ve yaptıkların içinde pişman olma belki en doğrusu buydu. O çocuğuda düşünme o senden daha çok pişman olması gerekiyor daha reşit bile olmayan bir çocuğu bu duruma soktuğu için tabi o zamanlara söylüyorum zaten kandırılmaya çok müsait bir yaşta büyük ihtimal onunda büyük ihtimal ilk sefer yaşadığı zevkler için bir kızın hayatını bu derece düşüncelere hakim bıraktığı için. Boşver aklına gelmesin o sen, fikirlerini bütünüyle ve seni olduğu gibi seven biriyle birlikte ol hep yoksa dediğim gibi 30-40 yaşındada kandırılmayacağımızın garantisi yok. Kötü yorum yapanlarada takma herkes kendinden sorumludur sen ders çıkar yeter.

Kız oldugumdan gibi bir tabir kullanma lutfen. Ruhunun iyileşmeme sebebi bu dil. Aktif cinsel hayatim olmadığından diyebilirsin, çocuk oldugumdan diyebilirsin. Kiz bakire gibi tabirleri hayatimizdan cikaralim artik
aslında ben annemi çok seviyorum çok iyi bi insan sanki iki tarafı var ama bi yanı kucaklar bi yandan konu kızının sevgilisi sevgiliyi geçtim sadece erkek arkadaşı olması olsun delirir sanki cahilliğine veriyorum ve beni bu şekilde büyüttü doğru diyorsunuz bu tabir yanlış yazarken başka ne desem diye çok düşünmeden yazıverdim direk teşekkürler yardım etmeye çalıştığınız için bana tanımadğınız ekran başında kim olduğunu bilmediğiniz birinin derdini dinlediğiniz için şüphelerinizi anlıyorum ben olsam bende duyardım internetten neler başlarına geliyor insanların ama bu gün bana detsek veren siz ve diğer tüm herkese minnettarım kendim dışında birinden duyma nasıl hissettirdi bilemezsiniz teşekkürler çok teşekkürler

teşekkür ediyorum derdime ortak olduğunuz için beni dinlediğiniz için başka dilelrden bunları duymak benim o kadar önemliki teşekkür ediyorum çok sağolum çok teşekkür ediyorum size

Bir de anne ile ne kadar uzaklik varsa anne bunu farkedememiş. Cok üzücü.
Evet çok üzüldüm gerçekten, yani ben henüz anne değilim ama benim annem bakışımdan anlardı herşeyi, ağzımdan derdimi alana kadar asla yakamı bırakmazdı, galiba ben çok rahat , geniş bir anne olamayacagim herseyini didik didik ederim doğmamış yavrumun ( empati yaptım) , ay ben kötü oluyurm böyle şeyler okuyunca, içim sızladı okurken

ne şanslıymışssınız inşallah çocuğunuz olunca oda şanslı olacak sizin onu dinlemenizle çocukların dinlenmeye çok iğtiyacı var

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…