çocuk yaşta ilişki....

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
haklisiniz, ilk basta kurdugum cumle çok yanlis. destek olmak yerine suclamis oldum basbaya. yanlis dusundugumu anladim ben. kendimi yanlis ifade ettim
Yillarca bu fikirlerle büyütülmüş olabilirsiniz. Ama artik biz de büyüdük. Kendi fikirlerimize sahip olabiliriz. Lütfen dilinizi degistirin Lütfen.

Yillarca bu fikirlerle büyütülmüş olabilirsiniz. Ama artik biz de büyüdük. Kendi fikirlerimize sahip olabiliriz. Lütfen dilinizi degistirin Lütfen.
haklisiniz, ben kimsenin basina boyle seyler gelsin istemiyorum. umarim yasadigi kotu hatiralari geride birakir

size dürüst olucam ne kadar işimde kendi evimde olsa hala ailemden abilerimden korkuyorum ama o çocuk için elimden geleni yapmak istiyorum yıllarca o kini içimde büyüttüm büyüttüm en çok kendime zarar verdim ama yüzü aklıma geldikçe midem bulanıyor resmen hangi yoldan gitsem bilmiyorum bi yandan korkuyorum ailem bi tarafta bide türkiyede binlerce taciz vakası yaşanıyor fakat yetkililer malesef bir şey yapmıyorlar sonuç alamamaktanda korkuyorum
Pratisyen hekim degilsin diye bir kere daha dusunmeme sebep oldun. Adli vakalarda sureci bilirsin diye düşünüyorum. Dna ornegi alinma ihtimali kalmadi. Içime kurt düşürdün. Yalan yere üzülmüş olmak istemem

Durumun psikiyatr ile ilgili degil psikolog ile ilgili. Pratisyen hekim olarak bunu biliyor olmalisin. İlaca değil, kendini affetmeye ihtiyacın var.

Simdi bu ayrimi yapamadigin icin pratisyen hekim konusu bana çok inandirici gelmedi ne yazik ki. Umarim bu guvensizlik konunun bütününe yayilmaz.
Travmaları atlatmak kendini affetmek için psikiyatriste de gidilebilir? Bunda ne yanlışlık var?

kizdigim sey aslinda aileler. cocugu basibos birakiyorlar, iyiyi kotuyu ayiramiyor ki cocuk. biz bir yere giderken izin almak icin neler yapardik, arkadasimizin annesinin numarasini falan verirdik artik. uzuluyorum iste boyle travmalar

geçmişi sorgulamak size mi düştü? 14 yaşında çocuk bu. Zihniyetiniz çok kötü gerçekten çok kötü
Ayy bide diyor cocuk sana tecavuz etmis gibi anlatmissin yani kabul ederse kizda suclu onu diyor😡 Yahu cocuk cocuk zaten boyle tecavuz edilen cocuklar kandirilarak goturuluyor duygu yönünden kandirmis bir sekilde kandirmis yani

Ah ablacım.. Bu hikayede kızılacak en son kişi bile değilsin.. Erkek olsun kız olsun çocuk yetiştirmek bambaşka bir sorumluluk.. Sana bunu yapan çocuk da yetiştirilememiş. Çocuk demek doğru değil çünkü 19 yaş çocuk yaşı değil ama cahilce davranılabilecek bir yaş. Keşke o dönemde hakkını arayabilseymişsin ve cezasını çekseymiş.. Tüm kötülükler sevgisizlikten doğmuyor mu zaten? Sevgi sanmışsın ki çocukmuşsun daha.. Kendi hikayene dışarıdan bak.. Sen kızabilir miydin bu küçücük kıza? Sana yapılanı unutman kolay değil, bunun için belki profesyonel yardım almayı deneyebilirsin inan çok iyi gelir.. Ama kendine kızmak konusunda kendine böyle bir haksızlık yapma.. Sevgi içinde merhamet barındırır. Sana o veya bu sebeple kıyabilen üzebilen hiç kimsenin sevgisine inanma güvenme. Ailen, arkadaşların, sevgilin, dostların hepsini bir kenara koy hepsini.. Herşeyden önce sen kendini sev. Öyle çok sev ki kimsenin sevgisine ihtiyacın kalmasın.. Kaç yaşına gelirsen gel hayatın sana öğreteceği en acı gerçek şu olacak “insanın bu hayatta kendinden başka kimsesi yoktur”.. Hayatımızdaki insanlar bir gün bir sebeple yanımızda olamazlar. O yüzden sen sen ol. Kimsenin sevgisine ihtiyaç duymayacağın kadar çok sev kendini.. En çok kendini..
beni dinlediğiniz yanımda olduğunuz için ne kadar mutluyum anlatamam hislerim kelimelere sığmyor teşekkür ederim o kadar çok içimde tuttumki yaşadıklarımı gizledim sürekli kendimi suçladım dışardan bi insan bana başımdan bunlar geçti diye anlatsa bende sizin yazdıklarınızı yazar suçlama kendini derdim ama olayı kendim yaşadığımdan bu şekilde bakamadım yanlış olduğunu bile bile kendimi yargıladım inşallah gideceğim piskolojik destek de alacağım anlattımya birilerine beni suçlamadınızya ne kadar mutluyum bilemezsiniz allah razı olsun teşşekür ederim çok teşekkür ederim derdimi dinlediğiniz bana yardım ettiğiniz için

Durumun psikiyatr ile ilgili degil psikolog ile ilgili. Pratisyen hekim olarak bunu biliyor olmalisin. İlaca değil, kendini affetmeye ihtiyacın var.

Simdi bu ayrimi yapamadigin icin pratisyen hekim konusu bana çok inandirici gelmedi ne yazik ki. Umarim bu guvensizlik konunun bütününe yayilmaz.
oraya da yazmış olmam lazım rüyalarıma giriyor diye ben geceleri uyuyamıyorum ve regl durumum ne zaman strese girsem tekrarlıyor aradaki farkı bilmek için tıp okumaya gerek yok sokaktaki vatandaşlar bile bilebilir

lise birdeyken lise son bi çocukla tanıştım daha önce hiç biriyle böyle temaslar yaşamamıştım daha 14 yaşındaydım ve ergendim beni sevmesi hoşuma gidiyordu söylediği şeyler aklımın ucundan bile geçmezken cinsellikten konuşmaya başladı ama sinsi sinsi inanın anlamadım bile işte arkadaşlarının yaptığını hala beraber olduklarını söyledi 2 yıldır beraberler vesaire konuşuyordu sonra ortak bi kız arkadaşımızın evindeydik ve yanlız kaldık ilk o gün öpüştük ve elimi penisine götürdü kendide dokundu bana hem onu kaybetmekten korkuyordum hem yaptıklarımızdan ve 14 şubat geldi çatı taktı illa beraber uyuyalım bu gün diye yalan söyledim aileme ve ayrılmayalım diye onun evine gittim o gün beni sürekli bana güvenmiyorsun diye suçluyordu bende çocuk aklımla uyuyordum ona eve geldik soydu beni ama izin vermedim yapmasına bi yere kadar engel olabildim ama en sonunda oldu o 19-20 yaşlarındaydı ben 14 çok iri cüsseli bi çocuktu ve bazen korkuyordum ondan ama sevdiğimi düşünüyordum beni bu şekilde sürekli kullandı fotoğraflar istedi benden attım ayrılmayalım diye ilişki istedi girdik en sonunda lisesi bitince ayrıldı benden yaz tatilinde kaldığım şehire geleceğinden mesaj attı anladım bu yüzden olduğunu reddettim arkadaşlarlar pişmanım kandırıldım burda kimseyi tanımıyorum ama bana bi abla gibi nasihat verecek birine iğtiyacım var ben şu insanlardan değilim zar yoksa namus yok hayır benim yapmadığım şeyleri yapıp zarından olmayan insanlarda var hala kızım diye gezen evlilik öncesi ilişkiye karşı değilim namusu bacak arasında aramıyorum sadece şimdi 6 senelik bi beraberliğim var ve aklıma bazen o çocuk geliyor piskolojik olarak kendimi iyi hissetmiyorum ben daha çocuktum gerçekten kandırdı beni ama kendi kendimle konuşmam yetmiyor lütfen düşüncelerinizi yazar bana yardımcı olur musunuz aradan yıllar geçti hala unutamadım bu gün görsem yine korkarım o çocuktan belki sevgi görmediğimdendir bi erkekten ailemden bana yazdıkları kandırdı seviyorum demesi yanındayım senin demesi lütfen kız çocuklarınızı sevin okuyan anne babalar varsa lütfen bu hatalar unutulmuyor en ufak başımızı sıvazlayana yanımızda diye inandığımıza muhtaçmışız gibi hissedip ne hatalar yapıyoruz yapılabiliyor taam olarak ne sorduğumu anlamayabilirsiniz ama konuşmaya iğtiyacım var inanın yüz yüze geldiğim kimseye anlatamadım bu durumu ve bende tramva haline geldi ekndimi suçlayıp duruyorum yardımcı olun

Sen hala kendini suçluyorsun. 14 yaşında çocuktun ve tecavüze uğradın. Karşındaki yetişkindi. Kendini suçlamayı bırak ve omuzlarında ki yükü hafiflet. Psikolojik destek alman iyi olabilir. Aklına getirmemeye çalış. Kariyerine odaklan. İnsanların olumsuz düşünceleri kalplerinin çirkinlginden.Unutma Sen değerlisin ve çok güçlüsün.

Travmaları atlatmak kendini affetmek için psikiyatriste de gidilebilir? Bunda ne yanlışlık var?
Psikiyatrist uzun uzun terapi yapmiyor. Hastanelerde buna imkan yok. Simdiye kadar terapi yapan tek 1 Psikiyatrist dahi duymadim. Ailemden gitmek zorunda olanlar oldu. Durumu olmadığı için devlet hastanelerine gittiler tabi. Hiçbirine terapi uygulanmadi.

Psikiyatrist ilaç reçeteler, bu nedenle hep ilaç kullandılar. Psikolog terapiler yapar. Odevler verir.
Psikiyatriste gidersiniz, terapiye ihtiyaç varsa yönlendirir. Psikologa gidersiniz, bir hastalik varsa psikiyatriye yonlendirir.

Pratisyen hekim degilsin diye bir kere daha dusunmeme sebep oldun. Adli vakalarda sureci bilirsin diye düşünüyorum. Dna ornegi alinma ihtimali kalmadi. Içime kurt düşürdün. Yalan yere üzülmüş olmak istemem
dna örneği 10 sene önceki olaydan ne türlü alınır benim çocuğu şu an suçlamam sadece suçlama olarak kalıcak elimde tutabileceğim delilim yok ve zaten bu yüzden sonuç alamamaktan korkuyorum dedim size binlerce kez teşekkür ettim gerçekten başımdan geçen bir olayı anlattım neden yalan söyleyeyim ya yalanı olur mu bunun lütfen biraz insaflı olun inanmıyorsanız direk konudan çıkabilirsiniz yazdıklarınız desteğiniz için yine teşekkürler ama çok kırıldım böyle düşünmenize

beni dinlediğiniz yanımda olduğunuz için ne kadar mutluyum anlatamam hislerim kelimelere sığmyor teşekkür ederim o kadar çok içimde tuttumki yaşadıklarımı gizledim sürekli kendimi suçladım dışardan bi insan bana başımdan bunlar geçti diye anlatsa bende sizin yazdıklarınızı yazar suçlama kendini derdim ama olayı kendim yaşadığımdan bu şekilde bakamadım yanlış olduğunu bile bile kendimi yargıladım inşallah gideceğim piskolojik destek de alacağım anlattımya birilerine beni suçlamadınızya ne kadar mutluyum bilemezsiniz allah razı olsun teşşekür ederim çok teşekkür ederim derdimi dinlediğiniz bana yardım ettiğiniz için
Asıl kendine teşekkür etmelisin cesurca yaşadıklarını anlatabildiğin için ❤️ Hiç bir suçun yok bu konuda hiç hem de. İnanıyorum içinde sıkıştığın bu cendereden kurtulacaksın. Tüm dualarım seninle ❤️ Yardım alma kısmını geciktirme ki bu karanlık içinde 1 gününü daha kaybetme.

Psikiyatrist uzun uzun terapi yapmiyor. Hastanelerde buna imkan yok. Simdiye kadar terapi yapan tek 1 Psikiyatrist dahi duymadim. Ailemden gitmek zorunda olanlar oldu. Durumu olmadığı için devlet hastanelerine gittiler tabi. Hiçbirine terapi uygulanmadi.

Psikiyatrist ilaç reçeteler, bu nedenle hep ilaç kullandılar. Psikolog terapiler yapar. Odevler verir.
Psikiyatriste gidersiniz, terapiye ihtiyaç varsa yönlendirir. Psikologa gidersiniz, bir hastalik varsa psikiyatriye yonlendirir.
Çok ortada bırakıyorsun sana karşı duygularımda 😏

hanım efendi sorunlarınızı dinleyip sonradan bunlara ilişkin gayeette ilaç yazan psikyatristler var özellerde adet dönemlerimde yollandım fakat utandığımdan anlatmadım

dna örneği 10 sene önceki olaydan ne türlü alınır benim çocuğu şu an suçlamam sadece suçlama olarak kalıcak elimde tutabileceğim delilim yok ve zaten bu yüzden sonuç alamamaktan korkuyorum dedim size binlerce kez teşekkür ettim gerçekten başımdan geçen bir olayı anlattım neden yalan söyleyeyim ya yalanı olur mu bunun lütfen biraz insaflı olun inanmıyorsanız direk konudan çıkabilirsiniz yazdıklarınız desteğiniz için yine teşekkürler ama çok kırıldım böyle düşünmenize
Burada cok fazla sahte konu açılıyor. Şaşırdım ve şuphelenip dile getirdim. Konu yalandir demiyorum ama burada ne konular yalan çıktı. Yeni uye oldugunuz icin bilmiyorsunuzdur.
Kirdiysam ozur dilerim. Bir hekim olmaniz beni ancak memnun eder. Bu sıkıntılardan daha rahat çıkmanız için.

Asıl kendine teşekkür etmelisin cesurca yaşadıklarını anlatabildiğin için ❤️ Hiç bir suçun yok bu konuda hiç hem de. İnanıyorum içinde sıkıştığın bu cendereden kurtulacaksın. Tüm dualarım seninle ❤️ Yardım alma kısmını geciktirme ki bu karanlık içinde 1 gününü daha kaybetme.
çok teşekkür ederim beni dinlediğiniz suçun bende olmadığını söylediğiniz için başkalarından duymaya o kadar iğtiyacım vardıki çok teşekkür ediyorum hepinize

Burada cok fazla sahte konu açılıyor. Şaşırdım ve şuphelenip dile getirdim. Konu yalandir demiyorum ama burada ne konular yalan çıktı. Yeni uye oldugunuz icin bilmiyorsunuzdur.
Kirdiysam ozur dilerim. Bir hekim olmaniz beni ancak memnun eder. Bu sıkıntılardan daha rahat çıkmanız için.
sizi anlıyorum bu nedenden dolayı böyle düşünmenizide bu gün üye oldum aslında internetten başka bir şeyi sorgularken insanların dertlerini anlattıklarını gördüm birbirlerini tanımadan yardımlaştıklarını ve bende yazmak istedim destekleriniz için teşekkürler böyle düşünmeniz normal tekrar teşekkürler her şey için hayat sizin gibi güzel insanlar çıkarır karşınıza umarım

Sen hala kendini suçluyorsun. 14 yaşında çocuktun ve tecavüze uğradın. Karşındaki yetişkindi. Kendini suçlamayı bırak ve omuzlarında ki yükü hafiflet. Psikolojik destek alman iyi olabilir. Aklına getirmemeye çalış. Kariyerine odaklan. İnsanların olumsuz düşünceleri kalplerinin çirkinlginden.Unutma Sen değerlisin ve çok güçlüsün.
teşekkür ederim bu gün burda bana kendimi içimden zorla inandırmaya çalıştığım doğruları söylediğiniz için teşekkür ediyorum herkese başkalarından duymaya o kadar iğtiyacım vardıki allah razı olsun hepinizden

Şu durum psikiyatrinin ilgi alani mi simdi allah askina? Travmalarin silinmesi, suçluyu affetmek, kendini affetmek... bunlar ilaçla mı düzelir hipnoterapi, psikoterapi ile mi?
derdimi dinlemek psikoloğun ilgi alanında tabi ama ilacı pskiyatrist yazabilir ama özelde hem derdimi dinleyebilecek hem ilacı yazabilecek doktorlarda bulunuyor devlet hastanelerinde psikaatrisler hastaların çok olmasından dolayı ilgilenemiyorlar hastalarla çoğu zaman

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X