çocuk yaşta ilişki....

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Keşke bunu yazmasaydın. Anlayamadı diye annesini suçlayabilir. Annesi böyle bi şeyden şüphelenmek bile istememiştir.

Keşke bunu yazmasaydın. Anlayamadı diye annesini suçlayabilir. Annesi böyle bi şeyden şüphelenmek bile istememiştir.
Doğru diyorsun, umarım yanlış bir yönlendirme yapmadım, sadece içimden geçenler böyleydi , belki annenin geçerli bir sebebi vardır bilemiyorum..

Doğru diyorsun, umarım yanlış bir yönlendirme yapmadım, sadece içimden geçenler böyleydi , belki annenin geçerli bir sebebi vardır bilemiyorum..
Bir süre sonra zaten annenin aldığın nefesten her şeyi hissedeceğini anlayıp çok çok iyi oynamaya başlıyorsun. Ben de annemin kızacağı çok şey yapmışımdır ruhu duymadı. Daha beterlerini de yapabilirdim diye düşünüyorum.

Ya aslında anneler anlıyor da evde o kadar çok işi gücü oluyor ki göz ardı ediyor bence. Bak şimdi mesela benimki kumanda ile oynuyor alıyorum onu saklıyorum ama öyle sıradan bir yere onun alabileceğini biliyorum ama saklamaya uğraşmıyorum. gidiyor yine alıyor sanıyor ki annemi kandırdı.
Bu çok basit bir örnek farkındayım ama anlatmak istediği anlatabildiğimi düşünüyorum

Bence de kesinlikle benim iyi oyunculuğumdan değil ama bu haltları benim çocuğum yemez diye düşünmek istediğinden hesap sormuyor.

Bence de kesinlikle benim iyi oyunculuğumdan değil ama bu haltları benim çocuğum yemez diye düşünmek istediğinden hesap sormuyor.
evet benim annemde böyle bir şeyden şüphe etmediği için hiç sorgulamadı böyle bi hata yapmış olabileceğimi başıma bunları getirtebileceğimi

evet benim annemde böyle bir şeyden şüphe etmediği için hiç sorgulamadı böyle bi hata yapmış olabileceğimi başıma bunları getirtebileceğimi
Bu arada çocuk resit değilse bile bu çocuğun çoğu istismarıdır. Pişmansın evet. Bu söyleyeceğim teselli olur mu ya da doğru mu bilmem ama ilk seks deneyimin reşitken de pişman edici olabilirdi.

konuyu cevirmedim, 14 yasinda cocuk boyle insanlarla gorusebiliyorsa ailesinin sucudur. yanlis mi?

yani su an ailesine sorma imkanim mi var hanimefendi? sacma bir yere gidiyor muhabbet
14 yaşında bir çocuk aileyi ne yapar eder tongaya düşürür, aileyi de suçlayamazsınız, bu çocuğun cahilliğinden zayıflığından yaşadığı bir durumdur. Branşım itibariyle o yaş grubunu çok iyi tanırım.

Allah hepimizin evladını iyilerle karşılaştırsın.

Evet insan bir şeyi kafasına koyarsa bir yolunu buluyor belliki annesine hiç belli etmemiş evden giderken , ailesini inandırmış , iki taraflı düşününce gerçekten haklısınız

Bu arada çocuk resit değilse bile bu çocuğun çoğu istismarıdır. Pişmansın evet. Bu söyleyeceğim teselli olur mu ya da doğru mu bilmem ama ilk seks deneyimin reşitken de pişman edici olabilirdi.
evet doğru söylüyorsunuz sadece şimdi kendi istedim diyebilirdim belkide ama bu olayda sadece pişmanlık var suçlama var kendimi o zamanlar midem bulanıyordu dokunurdu bana özlediğini söyleyip hoşuma giderdi ama gece yatakta uyuyamzdım ben keşke o zamanlar konuşsaydım birileriyle dışadan bi göz mutlaka anlardı niyetini

Evet insan bir şeyi kafasına koyarsa bir yolunu buluyor belliki annesine hiç belli etmemiş evden giderken , ailesini inandırmış , iki taraflı düşününce gerçekten haklısınız
zaten bu yüzden pişmanım hem yalan söylediğim için hemde yalan söyleyip böyle büyük bi hata yaptığım için

Diğer arkadaşlar da söylemiş ama eğer duymak istiyorsan evet istismara uğramışsın bu kesinlikle senin suçun değil.Destek alarak atlatmalı, geçmişe sünger çekip hayatın tadını çıkartmalısın.İnan ki üzülüp hayatını karartmana değmediğini bir gün farkedeceksin..

"Ne işin var o ortamlarda", "o da etek giymeseymiş", "o saatte orada ne işi varmış", "kahkaha attı" ve "zaten bakire değildi"
Bu cümleleler var ya bu adice edilmiş cümleler, tecavüzü meşrulaştıran şeref fakirlerinin ağzından çıkıyor.
14 yaş ne? Çocuk. Daha 2 sene önce sokakta seksek oynayan çocuk be. Bile isteye adi bir karaktersiz, çocuğu resmen kandırmış, sindirmiş. O da ailesinden aldığı travmaların etkisinin üzerine bir de bunu eklemiş kurban suçlama yapıyor.
Senin suçun yok, senin üzülmeni gerektirecek bir şey de yok. Bekaret ölümüne önemsiyorsan da yok, önemsiyorsan da zerre kadar önemi yok. Sen bu hikayedeki masum olan tarafsın.
Dilerim hayat yolunu çiçeklendirsin konu sahibi.

bi araba laf yedim bunun yuzunden
Siz yine de bu konuyu gerçek gibi kabul edip ona göre yorumlayın zira 14 yaş çocuk yaş, tecrübesiz, cahil olduğumuz, her şeye akıl erdiremediğimiz bir yaş, kanunen de 18 yaşını doldurana kadar çocuğuz ve 18 yaşından küçükken yaşadığımız ilişkiler rızamız olsa bile cinsel istismardır.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…