- 13 Ocak 2020
- 44.543
- 167.814
- 33
-
- Konu Sahibi aleynamardanova
Keşke bunu yazmasaydın. Anlayamadı diye annesini suçlayabilir. Annesi böyle bi şeyden şüphelenmek bile istememiştir.Evet çok üzüldüm gerçekten, yani ben henüz anne değilim ama benim annem bakışımdan anlardı herşeyi, ağzımdan derdimi alana kadar asla yakamı bırakmazdı, galiba ben çok rahat , geniş bir anne olamayacagim herseyini didik didik ederim doğmamış yavrumun ( empati yaptım) , ay ben kötü oluyurm böyle şeyler okuyunca, içim sızladı okurken
Doğru diyorsun, umarım yanlış bir yönlendirme yapmadım, sadece içimden geçenler böyleydi , belki annenin geçerli bir sebebi vardır bilemiyorum..Keşke bunu yazmasaydın. Anlayamadı diye annesini suçlayabilir. Annesi böyle bi şeyden şüphelenmek bile istememiştir.
Bir süre sonra zaten annenin aldığın nefesten her şeyi hissedeceğini anlayıp çok çok iyi oynamaya başlıyorsun. Ben de annemin kızacağı çok şey yapmışımdır ruhu duymadı. Daha beterlerini de yapabilirdim diye düşünüyorum.Doğru diyorsun, umarım yanlış bir yönlendirme yapmadım, sadece içimden geçenler böyleydi , belki annenin geçerli bir sebebi vardır bilemiyorum..
Ya aslında anneler anlıyor da evde o kadar çok işi gücü oluyor ki göz ardı ediyor bence. Bak şimdi mesela benimki kumanda ile oynuyor alıyorum onu saklıyorum ama öyle sıradan bir yere onun alabileceğini biliyorum ama saklamaya uğraşmıyorum. gidiyor yine alıyor sanıyor ki annemi kandırdı.Bir süre sonra zaten annenin aldığın nefesten her şeyi hissedeceğini anlayıp çok çok iyi oynamaya başlıyorsun. Ben de annemin kızacağı çok şey yapmışımdır ruhu duymadı. Daha beterlerini de yapabilirdim diye düşünüyorum.
Bence de kesinlikle benim iyi oyunculuğumdan değil ama bu haltları benim çocuğum yemez diye düşünmek istediğinden hesap sormuyor.Ya aslında anneler anlıyor da evde o kadar çok işi gücü oluyor ki göz ardı ediyor bence. Bak şimdi mesela benimki kumanda ile oynuyor alıyorum onu saklıyorum ama öyle sıradan bir yere onun alabileceğini biliyorum ama saklamaya uğraşmıyorum. gidiyor yine alıyor sanıyor ki annemi kandırdı.
Bu çok basit bir örnek farkındayım ama anlatmak istediği anlatabildiğimi düşünüyorum
evet benim annemde böyle bir şeyden şüphe etmediği için hiç sorgulamadı böyle bi hata yapmış olabileceğimi başıma bunları getirtebileceğimiBence de kesinlikle benim iyi oyunculuğumdan değil ama bu haltları benim çocuğum yemez diye düşünmek istediğinden hesap sormuyor.
Bu arada çocuk resit değilse bile bu çocuğun çoğu istismarıdır. Pişmansın evet. Bu söyleyeceğim teselli olur mu ya da doğru mu bilmem ama ilk seks deneyimin reşitken de pişman edici olabilirdi.evet benim annemde böyle bir şeyden şüphe etmediği için hiç sorgulamadı böyle bi hata yapmış olabileceğimi başıma bunları getirtebileceğimi
konuyu cevirmedim, 14 yasinda cocuk boyle insanlarla gorusebiliyorsa ailesinin sucudur. yanlis mi?
14 yaşında bir çocuk aileyi ne yapar eder tongaya düşürür, aileyi de suçlayamazsınız, bu çocuğun cahilliğinden zayıflığından yaşadığı bir durumdur. Branşım itibariyle o yaş grubunu çok iyi tanırım.yani su an ailesine sorma imkanim mi var hanimefendi? sacma bir yere gidiyor muhabbet
Evet insan bir şeyi kafasına koyarsa bir yolunu buluyorBir süre sonra zaten annenin aldığın nefesten her şeyi hissedeceğini anlayıp çok çok iyi oynamaya başlıyorsun. Ben de annemin kızacağı çok şey yapmışımdır ruhu duymadı. Daha beterlerini de yapabilirdim diye düşünüyorum.
evet doğru söylüyorsunuz sadece şimdi kendi istedim diyebilirdim belkide ama bu olayda sadece pişmanlık var suçlama var kendimi o zamanlar midem bulanıyordu dokunurdu bana özlediğini söyleyip hoşuma giderdi ama gece yatakta uyuyamzdım ben keşke o zamanlar konuşsaydım birileriyle dışadan bi göz mutlaka anlardı niyetiniBu arada çocuk resit değilse bile bu çocuğun çoğu istismarıdır. Pişmansın evet. Bu söyleyeceğim teselli olur mu ya da doğru mu bilmem ama ilk seks deneyimin reşitken de pişman edici olabilirdi.
zaten bu yüzden pişmanım hem yalan söylediğim için hemde yalan söyleyip böyle büyük bi hata yaptığım içinEvet insan bir şeyi kafasına koyarsa bir yolunu buluyorbelliki annesine hiç belli etmemiş evden giderken , ailesini inandırmış , iki taraflı düşününce gerçekten haklısınız
Bence artık unutmaya çalış, geçen zamana ve olaylara üzülmek kişiyi ancak hasta eder ve yarınlarından çalar..zaten bu yüzden pişmanım hem yalan söylediğim için hemde yalan söyleyip böyle büyük bi hata yaptığım için
Şimdiki şartlarda gidip o şahsi şuan bile rezil etme hakkına sahipsiniz, belki çok ceza almaz ama insanların önünde adamım diye dolaşamaz..zaten bu yüzden pişmanım hem yalan söylediğim için hemde yalan söyleyip böyle büyük bi hata yaptığım için
Vallahi bu da bizim istismarımız.Cin olmadan adam çarpmaya kalkmayın olur mu?
Siz yine de bu konuyu gerçek gibi kabul edip ona göre yorumlayın zira 14 yaş çocuk yaş, tecrübesiz, cahil olduğumuz, her şeye akıl erdiremediğimiz bir yaş, kanunen de 18 yaşını doldurana kadar çocuğuz ve 18 yaşından küçükken yaşadığımız ilişkiler rızamız olsa bile cinsel istismardır.bi araba laf yedim bunun yuzunden