çocuk yaşta ilişki....

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
o konuda haklisiniz, bosu bosuna oldu ona uzuldum. keklemis herkesi

o konuda haklisiniz, bosu bosuna oldu ona uzuldum. keklemis herkesi
Böyle konularda trollemelere ayrı bir sinir oluyorum zira kadın sitesindeyiz ve çoluk çocuğun istismarına, kadın cinayetlerine, tecavüze hassasiyetimiz var, karnımdaki bebeğimin üzerini örttüm, fallık kaynanam kocam Gökhan'a hönkürdü trollemelerine gülüyoruz ama böyle konuların şakası bile olmaz ayıptır.

. Yalnız değilsiniz Türkiye de bunları yaşayıp birilerine anlatamayan geçmişinden tiksinen çok fazla kadın var. Bence erkek arkadaşınızı kendinize yakın görüyorsanız anlatın rahatlayın siz içten içe şu an ona layık olmadiginizi bunu anlatırsanız sizden soguyacagini falan düşünüyorsunuz. Emin olun düşündüğünüz gibi olmayacaktır. Ona anlatamıyorsanız psikologa anlatın. Bu yaşanılanlar ataerkil zihniyetin suçu sizin veya benim değil. Bence Türkiye de cinsel ilişki yaşayacak bir kadının yaşı en az 22 olmalı. Ondan öncesi suistimale her tatlı söze kanmaya çok açık.

Utanmadan yazmaya devam ediyor. Kahkaha verenler olmuş bir de. Tuylerimi diken diken ediyor bunlar.
Fake olması söylenen sözü aklamıyor işte. Önceki sayfalarda yazdığından pişman olduğunu söylerken aldığı tepkiden dolayı geri dönüş yaptığı çıktı ortaya. Konu fake çıkar çıkmaz ama ben bi ton laf yedime döndü.
Lafının arkasında durmalı.

Tepki almamak için çevirmiş işte. Ben de gerçekten pişman oldu sanmıştım. Bu zihniyet her tarafimizi kuşatmış.

Ne biçim insanlar var ya. Şurada iki ilgi için hastalıklı ruhlarının fantezilerini döküyorlar adeta. İşte biz de bunları normal sanıp üzerine üzülüyoruz falan. Bir taraflarında patlaması yakındır yalanları, fantezileri. Hayret bir şey.

Zihniyeti meşrulaştıran herkese de hala fikrim aynı. Bir tane sorunlunun böyle bir konu üzerinden hastalıklı ilgi bağımlılığını tatmin etmiş olması kaideyi bozmuyor.

Konu bana hiç inandırıcı gelmedi,bir hekim olarak bu durumda hangi ilaç verileceğini bilirsiniz ki ben normal bir insan olarak biliyorum, adet düzensizliği durumunda doğum kontrol hapı verilir,o yaşlarda ben de çok sık adet oluyordum,kadın doğuma direk randevu alıp gitmiştik, çocuk dru sevketmemisti,ne alaka ya,15-16 yaşındaki bir kız çocuğu direk kadın doğuma gidemez mi, o yaşta evlenip çocuk doğuran bir cok kişi var Türkiye'de,
Kadın doğum dru bana Diana 35 yazdı, yani doğum kontrol hapı, adet düzensizliği için her drun yazdığı ilaç doğum kontrol hapı,

Hepsini okumadan direk yazdım ama konu fakeymis zaten, baştan beri hiç inandırıcı gelmemişti,

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…