- 15 Aralık 2020
- 1.468
- 2.636
- 34
-
- Konu Sahibi aleynamardanova
o konuda haklisiniz, bosu bosuna oldu ona uzuldum. keklemis herkesiSiz yine de bu konuyu gerçek gibi kabul edip ona göre yorumlayın zira 14 yaş çocuk yaş, tecrübesiz, cahil olduğumuz, her şeye akıl erdiremediğimiz bir yaş, kanunen de 18 yaşını doldurana kadar çocuğuz ve 18 yaşından küçükken yaşadığımız ilişkiler rızamız olsa bile cinsel istismardır.
Böyle konularda trollemelere ayrı bir sinir oluyorum zira kadın sitesindeyiz ve çoluk çocuğun istismarına, kadın cinayetlerine, tecavüze hassasiyetimiz var, karnımdaki bebeğimin üzerini örttüm, fallık kaynanam kocam Gökhan'a hönkürdü trollemelerine gülüyoruz ama böyle konuların şakası bile olmaz ayıptır.o konuda haklisiniz, bosu bosuna oldu ona uzuldum. keklemis herkesi
O laflar konuya bakış açınızdandı kişi başkası da olsa değişmezdi.bi araba laf yedim bunun yuzunden
Olmuş artık üstelemeseniz keşke tam cahil iken olmuş zatencocuk sana tecavuz etmis gibi anlatmissin. kucuk yasta ne isin var boyle ortamlarda?
Konudan bağımsız olarak dusunce yapiniz yüzünden yediniz.bi araba laf yedim bunun yuzunden
Bunu yüzünden değil söylediğiniz söz gerçekten söylemeyecek bir şeydi. Konu fake çıktı diye söylediğiniz söz doğru olmuyorbi araba laf yedim bunun yuzunden
Utanmadan yazmaya devam ediyor. Kahkaha verenler olmuş bir de. Tuylerimi diken diken ediyor bunlar.Bunu yüzünden değil söylediğiniz söz gerçekten söylemeyecek bir şeydi. Konu fake çıktı diye söylediğiniz söz doğru olmuyor
Fake olması söylenen sözü aklamıyor işte. Önceki sayfalarda yazdığından pişman olduğunu söylerken aldığı tepkiden dolayı geri dönüş yaptığı çıktı ortaya. Konu fake çıkar çıkmaz ama ben bi ton laf yedime döndü.Utanmadan yazmaya devam ediyor. Kahkaha verenler olmuş bir de. Tuylerimi diken diken ediyor bunlar.
Tepki almamak için çevirmiş işte. Ben de gerçekten pişman oldu sanmıştım. Bu zihniyet her tarafimizi kuşatmış.Fake olması söylenen sözü aklamıyor işte. Önceki sayfalarda yazdığından pişman olduğunu söylerken aldığı tepkiden dolayı geri dönüş yaptığı çıktı ortaya. Konu fake çıkar çıkmaz ama ben bi ton laf yedime döndü.
Lafının arkasında durmalı.
Konudan değil laf yemeniz zihniyetinizdenbi araba laf yedim bunun yuzunden
Konu bana hiç inandırıcı gelmedi,bir hekim olarak bu durumda hangi ilaç verileceğini bilirsiniz ki ben normal bir insan olarak biliyorum, adet düzensizliği durumunda doğum kontrol hapı verilir,o yaşlarda ben de çok sık adet oluyordum,kadın doğuma direk randevu alıp gitmiştik, çocuk dru sevketmemisti,ne alaka ya,15-16 yaşındaki bir kız çocuğu direk kadın doğuma gidemez mi, o yaşta evlenip çocuk doğuran bir cok kişi var Türkiye'de,hayır o zamanlar hep devlete gidiyorduk gerçi devlet özel fark etmiyor doktorun düşünceli olup olmamasına bağlı sorulmadı bana muayenelerde hep kız olduğumdan onlara göre ona göre yapıldı inanın bana çoğu muayene yapmıyor sadece sorun ne anlatıyorsun hıhı hıhı al sana ilaç diye birsürü ilaç yazıyorlar ben şuan piskolojik diyenlere sadece teşekkür ediyorum o dönemde bana birsürü boşa ilaç yazıldı ben eminimki onlardan dolayıda kaynaklandı çoğu şey