çocuk yaşta ilişki....

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Burada cok fazla sahte konu açılıyor. Şaşırdım ve şuphelenip dile getirdim. Konu yalandir demiyorum ama burada ne konular yalan çıktı. Yeni uye oldugunuz icin bilmiyorsunuzdur.
Kirdiysam ozur dilerim. Bir hekim olmaniz beni ancak memnun eder. Bu sıkıntılardan daha rahat çıkmanız için.
Aklımdayken bir sey daha sormak istiyorum. 6 ay durmadan regl oldum dedin ya, seni muayene eden doktorun tecavüzden şüphelenmesi, seninle yalniz konusmasi gerekirdi. Boyle bir sey yapti mi? Küçük yerde yasadiginiz icin, ailenden siddet gorursun diye susmak zorunda mi kaldi acaba?
Bu kişi doktor falan değil. Daha ilk mesajını okuduktan sonra anladım. Bir de salak yerine koyuyor insanları. Tüm yorumları okudum ve ben bu üyeyle K kleopatra12 nin aynı kişiler olduğuna eminim.
hayır bi kontrol olmadı zaten 18 yaşından küçük olduğum ve kendimde cinsel istismara uğradım ben diye beyanda bulunmadığım için beni o açıdan muayene etme gibi olanağı yoktu sadece ilaçlar yazıldı çocuk doktoruna gitmem gerekiyordu zaten ordan sevk veriyorlar direk kadın doğuma gidemiyorsun reşit olmadığından orda da ultrason vesaire bakılıp direk piskolojik diye yapıştırıyorlar ki durum stresten kaynaklanan piskolojik bi durum gerçektende
hayır o zamanlar hep devlete gidiyorduk gerçi devlet özel fark etmiyor doktorun düşünceli olup olmamasına bağlı sorulmadı bana muayenelerde hep kız olduğumdan onlara göre ona göre yapıldı inanın bana çoğu muayene yapmıyor sadece sorun ne anlatıyorsun hıhı hıhı al sana ilaç diye birsürü ilaç yazıyorlar ben şuan piskolojik diyenlere sadece teşekkür ediyorum o dönemde bana birsürü boşa ilaç yazıldı ben eminimki onlardan dolayıda kaynaklandı çoğu şey
Uydurma ablacım, guzum, tamam mı güzelim?? Cehalet akıyor yorumlarından, doktor falan değilsin, buna da kalıbımı basarım.

bi bitmediniz.

Bu kişi doktor falan değil. Daha ilk mesajını okuduktan sonra anladım. Bir de salak yerine koyuyor insanları. Tüm yorumları okudum ve ben bu üyeyle K kleopatra12 nin aynı kişiler olduğuna eminim.

Uydurma ablacım, guzum, tamam mı güzelim?? Cehalet akıyor yorumlarından, doktor falan değilsin, buna da kalıbımı basarım.

bi bitmediniz.
Konu hassas olunca, birbde orada ne işin vardı zihniyeti gelince tarafsiz bakamadim başta. Ilerleyen mesajlarda anladim anca. Neyse artik dilerim kimse yasamaz bunlari.

lise birdeyken lise son bi çocukla tanıştım daha önce hiç biriyle böyle temaslar yaşamamıştım daha 14 yaşındaydım ve ergendim beni sevmesi hoşuma gidiyordu söylediği şeyler aklımın ucundan bile geçmezken cinsellikten konuşmaya başladı ama sinsi sinsi inanın anlamadım bile işte arkadaşlarının yaptığını hala beraber olduklarını söyledi 2 yıldır beraberler vesaire konuşuyordu sonra ortak bi kız arkadaşımızın evindeydik ve yanlız kaldık ilk o gün öpüştük ve elimi penisine götürdü kendide dokundu bana hem onu kaybetmekten korkuyordum hem yaptıklarımızdan ve 14 şubat geldi çatı taktı illa beraber uyuyalım bu gün diye yalan söyledim aileme ve ayrılmayalım diye onun evine gittim o gün beni sürekli bana güvenmiyorsun diye suçluyordu bende çocuk aklımla uyuyordum ona eve geldik soydu beni ama izin vermedim yapmasına bi yere kadar engel olabildim ama en sonunda oldu o 19-20 yaşlarındaydı ben 14 çok iri cüsseli bi çocuktu ve bazen korkuyordum ondan ama sevdiğimi düşünüyordum beni bu şekilde sürekli kullandı fotoğraflar istedi benden attım ayrılmayalım diye ilişki istedi girdik en sonunda lisesi bitince ayrıldı benden yaz tatilinde kaldığım şehire geleceğinden mesaj attı anladım bu yüzden olduğunu reddettim arkadaşlarlar pişmanım kandırıldım burda kimseyi tanımıyorum ama bana bi abla gibi nasihat verecek birine iğtiyacım var ben şu insanlardan değilim zar yoksa namus yok hayır benim yapmadığım şeyleri yapıp zarından olmayan insanlarda var hala kızım diye gezen evlilik öncesi ilişkiye karşı değilim namusu bacak arasında aramıyorum sadece şimdi 6 senelik bi beraberliğim var ve aklıma bazen o çocuk geliyor piskolojik olarak kendimi iyi hissetmiyorum ben daha çocuktum gerçekten kandırdı beni ama kendi kendimle konuşmam yetmiyor lütfen düşüncelerinizi yazar bana yardımcı olur musunuz aradan yıllar geçti hala unutamadım bu gün görsem yine korkarım o çocuktan belki sevgi görmediğimdendir bi erkekten ailemden bana yazdıkları kandırdı seviyorum demesi yanındayım senin demesi lütfen kız çocuklarınızı sevin okuyan anne babalar varsa lütfen bu hatalar unutulmuyor en ufak başımızı sıvazlayana yanımızda diye inandığımıza muhtaçmışız gibi hissedip ne hatalar yapıyoruz yapılabiliyor taam olarak ne sorduğumu anlamayabilirsiniz ama konuşmaya iğtiyacım var inanın yüz yüze geldiğim kimseye anlatamadım bu durumu ve bende tramva haline geldi ekndimi suçlayıp duruyorum yardımcı olun
öncelikle şunu söylicem dediğin gibi namus asla iki bacak arasında değildir. olay senin isteğin dışı olmuş ama seninde rızanla olsaydı buna yine kimse karışamazdı. eğer erkek arkadaşınla gerçekten evlilik düşünüyorsan bu durumu ona biran önce açıklamalısın. eğer seni gerçekten sseviyorsa bu yükü seninle birlikte taşıyacaktır. eğer bu yüzden seni bırakıp giderse seni gerçekten sevmiyordur. biran önce aklını başına topla ve ona bunu açıkla. eğer bu yükü seninle taşımayı kabul ederse doğru adamı bulmuşsun demektir. eğer giderse üzülmeye bile değmez ... bunları bir hemşire olarak yazıyorum zarla ilgili merak ettiklerini bana sorabilirsin burdan olmazsa özelden de olabilir. bu konu hakkında sana yardımcı olabilirim. buraya bugün katıldım ve ilk yorum yaptığım kişi sensin benimle bu konuyu çok rahat konuşşabilirsin

bi bitmediniz.
Kloepatra ile aynı kişi olduğunu ben de düşündüm, hatta bu konudan sonra o konuyu okuyunca aynı kişi mi konu açmış dedim isme baktım aynı değil, üslup aynıydı demek ki

zarla ilgili söylemlerinize katılıyorum sadece yaşadığım şeylerin tranvasından kurtulamadım kendimi suçluyorum nasıl güvenip inandım bunu düşünüyorum kendimi suçlamaktan öteye gidemiyorum bakın bu paylaşımımın altına da yazıcaklar o yaşta neden ordaydın vesaire inanın bende soruyorum bunu kendime yanlış olduğunu bilsem bile bu söylemlerin kızsam bile böyle insanlara bende kendime soruyorum türkiyede çoğu insanın düşünce tarzı bu şekilde ne yazıkki ama benim hatam değildi deil mi ben bu sorularla kafayı yiyeceğim
Hepimiz cocuk yasta dedigimiz yasta hatalerimiz olmuştur artik o hatalari yapmadan hayata devam edecez.
Olan oldu hic biseyi geri getiremezsin kendini suçlama artik gecmisten ders alan koca hanim efendi oldun bu tur erkek ülkemizde dolu hala o toplumun yanlislariyla yasamaya calisan bir sürü kadin ve kizlarimiz var.
sende önündeki hayata bak geriye bakma uzulecek suçlayacak bişey yok hayat bu hata da olucak mutlu luk da

Senin bunun farkına varman önemlisi unut gitsin güzel gunler ilerde sana mutluluklar dilerim mutlu olmaya çalış kimseyi takma hayatına kendin için yasa ailen için yasa.

lise birdeyken lise son bi çocukla tanıştım daha önce hiç biriyle böyle temaslar yaşamamıştım daha 14 yaşındaydım ve ergendim beni sevmesi hoşuma gidiyordu söylediği şeyler aklımın ucundan bile geçmezken cinsellikten konuşmaya başladı ama sinsi sinsi inanın anlamadım bile işte arkadaşlarının yaptığını hala beraber olduklarını söyledi 2 yıldır beraberler vesaire konuşuyordu sonra ortak bi kız arkadaşımızın evindeydik ve yanlız kaldık ilk o gün öpüştük ve elimi penisine götürdü kendide dokundu bana hem onu kaybetmekten korkuyordum hem yaptıklarımızdan ve 14 şubat geldi çatı taktı illa beraber uyuyalım bu gün diye yalan söyledim aileme ve ayrılmayalım diye onun evine gittim o gün beni sürekli bana güvenmiyorsun diye suçluyordu bende çocuk aklımla uyuyordum ona eve geldik soydu beni ama izin vermedim yapmasına bi yere kadar engel olabildim ama en sonunda oldu o 19-20 yaşlarındaydı ben 14 çok iri cüsseli bi çocuktu ve bazen korkuyordum ondan ama sevdiğimi düşünüyordum beni bu şekilde sürekli kullandı fotoğraflar istedi benden attım ayrılmayalım diye ilişki istedi girdik en sonunda lisesi bitince ayrıldı benden yaz tatilinde kaldığım şehire geleceğinden mesaj attı anladım bu yüzden olduğunu reddettim arkadaşlarlar pişmanım kandırıldım burda kimseyi tanımıyorum ama bana bi abla gibi nasihat verecek birine iğtiyacım var ben şu insanlardan değilim zar yoksa namus yok hayır benim yapmadığım şeyleri yapıp zarından olmayan insanlarda var hala kızım diye gezen evlilik öncesi ilişkiye karşı değilim namusu bacak arasında aramıyorum sadece şimdi 6 senelik bi beraberliğim var ve aklıma bazen o çocuk geliyor piskolojik olarak kendimi iyi hissetmiyorum ben daha çocuktum gerçekten kandırdı beni ama kendi kendimle konuşmam yetmiyor lütfen düşüncelerinizi yazar bana yardımcı olur musunuz aradan yıllar geçti hala unutamadım bu gün görsem yine korkarım o çocuktan belki sevgi görmediğimdendir bi erkekten ailemden bana yazdıkları kandırdı seviyorum demesi yanındayım senin demesi lütfen kız çocuklarınızı sevin okuyan anne babalar varsa lütfen bu hatalar unutulmuyor en ufak başımızı sıvazlayana yanımızda diye inandığımıza muhtaçmışız gibi hissedip ne hatalar yapıyoruz yapılabiliyor taam olarak ne sorduğumu anlamayabilirsiniz ama konuşmaya iğtiyacım var inanın yüz yüze geldiğim kimseye anlatamadım bu durumu ve bende tramva haline geldi ekndimi suçlayıp duruyorum yardımcı olun
Dehşet içinde okudum.. O yaşta bunlara karşı çıkamamanı sorgulamayacağm ama en azından birine söyleyebilseydin keşke psikolojik olarak çok yıpranmış olmalısın ama artık önüne bakmalısın evlilikten önce kesinlikle meslek sahibi olmanı ve Bi erkeğin vicdanına kendini bırakmama ı tavsiye ederim Bi ablan olarak Allaha yönel hakkında hayırlısı olsun..

Dehşet içinde okudum.. O yaşta bunlara karşı çıkamamanı sorgulamayacağm ama en azından birine söyleyebilseydin keşke psikolojik olarak çok yıpranmış olmalısın ama artık önüne bakmalısın evlilikten önce kesinlikle meslek sahibi olmanı ve Bi erkeğin vicdanına kendini bırakmama ı tavsiye ederim Bi ablan olarak Allaha yönel hakkında hayırlısı olsun..
Konu sahte çıktı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X