- 19 Aralık 2014
- 5.840
- 47.639
- Konu Sahibi aleynamardanova
Burada cok fazla sahte konu açılıyor. Şaşırdım ve şuphelenip dile getirdim. Konu yalandir demiyorum ama burada ne konular yalan çıktı. Yeni uye oldugunuz icin bilmiyorsunuzdur.
Kirdiysam ozur dilerim. Bir hekim olmaniz beni ancak memnun eder. Bu sıkıntılardan daha rahat çıkmanız için.
Bu kişi doktor falan değil. Daha ilk mesajını okuduktan sonra anladım. Bir de salak yerine koyuyor insanları. Tüm yorumları okudum ve ben bu üyeyle K kleopatra12 nin aynı kişiler olduğuna eminim.Aklımdayken bir sey daha sormak istiyorum. 6 ay durmadan regl oldum dedin ya, seni muayene eden doktorun tecavüzden şüphelenmesi, seninle yalniz konusmasi gerekirdi. Boyle bir sey yapti mi? Küçük yerde yasadiginiz icin, ailenden siddet gorursun diye susmak zorunda mi kaldi acaba?
hayır bi kontrol olmadı zaten 18 yaşından küçük olduğum ve kendimde cinsel istismara uğradım ben diye beyanda bulunmadığım için beni o açıdan muayene etme gibi olanağı yoktu sadece ilaçlar yazıldı çocuk doktoruna gitmem gerekiyordu zaten ordan sevk veriyorlar direk kadın doğuma gidemiyorsun reşit olmadığından orda da ultrason vesaire bakılıp direk piskolojik diye yapıştırıyorlar ki durum stresten kaynaklanan piskolojik bi durum gerçektende
Uydurma ablacım, guzum, tamam mı güzelim?? Cehalet akıyor yorumlarından, doktor falan değilsin, buna da kalıbımı basarım.hayır o zamanlar hep devlete gidiyorduk gerçi devlet özel fark etmiyor doktorun düşünceli olup olmamasına bağlı sorulmadı bana muayenelerde hep kız olduğumdan onlara göre ona göre yapıldı inanın bana çoğu muayene yapmıyor sadece sorun ne anlatıyorsun hıhı hıhı al sana ilaç diye birsürü ilaç yazıyorlar ben şuan piskolojik diyenlere sadece teşekkür ediyorum o dönemde bana birsürü boşa ilaç yazıldı ben eminimki onlardan dolayıda kaynaklandı çoğu şey
bi bitmediniz.