Çocuk sevmeyenlerin çoçuğu olunca....

Burda topa tutulmak istemem ama anne babanın tutumu büyük oranda önemli.
Dün bir yakınımla konuştum akşam 8buçuktu..ve 2yaşındaki kızının uyuduğunu söyledi ama gece uykusu değil, uyanır birazdan dedi, ben şok!
Sonra da bu çocuk uyumuyor gecelere kadar oturuyor diye şikayetlenip "benim çocuğum farklı, çok fena" diye etiketliyor evladını.
Soruyorum o çocuğu o saatte öğle uykusuna yatıran anneden çok mutlu olması beklenir mi?
Düzen yok bişey yok..

Sizin verdiğiniz örnekler de saçma. Ben ikiz büyüttüğüm için bana tek çocuk çok kolay geliyor, bilemem...
Ha sakın yanlış anlaşılmasın, elbette zor bebek büyütmek, kesinlikle, annelik zor!
Ama düzeni sağlarsan,bebek de sana uyar, bunu bilir bunu söylerim.

Eş olduğunu unutmadan ilişkini sürdürürsen hiç de sorun olmuyor valla.
Yazık oluyor böyle evliliklere..çocuk külfet değilki, zor ama onun varlığını kabul edip yaşamını onu da gözeterek düzenleyince sorun olmuyor..

Eşinizle mutluysanız bu mutluluğa mutluluk katmak için daha fazla beklemeyin, kişisel fikrimdir!

Hayırlısı olsun, tedaviniz de olumlu olsun inşallah, denerseniz....

bebekten evvel de eşiniz bağlı mıydı size
allah mutlulugunuzu daim etsın bebegınıze de saglık sıhhat huzur versın hep
masallah

ya işte ben de dıyorum
ben anneliği hiç yasayamayacak mıyım dıye uzuluyorum bazen
zaten problem var ciddi bir yola girmemız gerekır
yasayamazsak da böyle de mutluyuz der çekiliriz kenara ama olma ıhtımalımız de var
allah bagıslasın yavrunuzu

çok teşekkür ederim :)

kusura bakacak bir durum yok
evet daha yenı evlısınız :)
benım yas olarak da evlılık olarak da kacacak yerım kalmadı :)
yas ve evlilik süresi önemli ama ondan ziyade hazır hissetmeniz daha önemli bence hakkınızda hayırlısı olsun

Bebeğin olduğunda bu korkuları düşündüğünde sana saçma gelicek. Herşey daha güzelleşiyor. Evlat bambaşka allah tüm isteyenlere versin inşallah. Tek sıkıntı hasta olduklarında canlari yanıyor ya insan kahroluyor .onun haricinde asla keşke demeyeceğin korkuların yersin olduğu bir durum olucak. Ayrıca bende şımarık terbiyesiz çocukları hala sevmem. Çocuklara ilgi kaybetmek değil o ,bebeğimden önce bende senin gibi düşünmüştüm alakasi yok . Esin ve senden oluşan minik bi yavru düşünsene

Amin hepimizin yavrularını allah bağışlasın.
İnşallah iyi haberlerini alırız.
Takipteyim

Anneliği tatmış birisi olarak bebeği şiddetle tavsiye ediyorum. Eşiniz konusunda tereddüt etmeyin lutfen az çok taniyosunuzdur sizi seven değer veren bir adam bebeğinize de mükemmel bir baba olacaktir.
Bende kızım doğmadan önce bebeklere çocuklara aşıktım resmen ama kızım olunca aşkların en büyüğünü yaşadım,yaşıyorum. Yüzüne her bakisimda mest oluyorum. Umarım size de bu duyguları yaşatacak bir melek gelir ozaman kıyasladığıniz şeyleri hatırlayıp gülersiniz:)

Canım olursa tabi seversin ama hazır olmak lazım. Bekle dicem ama yaş 37 hiç olmama olasılığı da var. Şimdi kedi sizin bebek sevginizi karşılıyor onun için eksikliğini hissetmiyorsun.

İlk iş bi doktora git. Ona göre tekrar karar verirsin. Belki çok zorlu bir süreç seni bekliyor ve belki bunu kaldıramazsın.

Hakkında hayırlısı..

Aynı korkuları ben de yaşadığım için 8 senelik evli olduğum halde bebeği şuana kadar erteledim.
Eşim en başından beri çok istiyordu.
Şuan çok yeni hamileyim ve şimdiden bile eşim olumlu anlamda çok farklı davranmaya başladı bana.
Gerçekten de sadece bana kalsaydı bir 10 sene daha erteleyebilirdim ama çok farklı bir şeymiş. Henüz doğmamış olsa da :)

bebekten evvel de eşiniz bağlı mıydı size
allah mutlulugunuzu daim etsın bebegınıze de saglık sıhhat huzur versın hep
masallah
Evet bağlıydı ama şuan ikimizde çok farklıyız 2.kez ve daha çok aşık olduk birbirimize rabbim bozmasın inşallah sürekli gelip sevgisini gösterirdi şimdi daha fazla gösteriyor sevgisini sürekli gelip öpüyor bebeğimin annesi diye seviyor beni çok iyi güzel bi anne oldun diyor :):) şuan sevgi yumağı gibiyiz anlıcan

Benim cocugum yok, ama cevremden gozlemledigim ve benim de zaten mantikli buldugum bir durum var ki, cocugu nasil alistirirsan oyle gidiyor. Cocugunu kendi hayatina uydurabilenler kazanmis. Cocuk derdinden kendini unutmus kadinlar kaybetmis hayatini, oyle gorunuyorlar yani bana. Bir kuzenim var, cocugu su an 10 aylik. Uyku egitimi de dahil guzel egitmis, simartmamis, kendini de esini de unutmamis bebek var diye. zaten kadinin kendisi de sakin ve mutlu. E cocuk da oyle olmus. Ailecek sik sik tatillere, gezmelere de gidiyorlar, evlerinde arkadaslarini da misafir agirliyorlar. Sanirsin ki ortada bebek yok. O kadar rahatlar. Sen bakma cocuk icin sacini supurge edenlere. Bizim millet arabesk yasamayi sever. Cocukla hayat tabii ki degisiyor, onun ihtiyaclari tabii ki cok onemli. Ama cocugun var diye kendini unutmayacaksin. Cocugu kendine uydurmayi bileceksin. Sadece cocugum yasasin, ben surunsem de olur demeyip, kendi keyfini de dusuneceksin. Benim cikardigim sonuc bu. Cevremde de canli ornekler var. Anne olmak icin olup biten biri degilim, ama anne olsam sanirim rahat biri olurdum. Benim annem de rahatti zaten, bak bir de ornek olarak o var bende.

Aynen bende sizin durumunuzdayim. Ufak bir kac farkla. Biz 30 yasindayiz ve 2 kedimiz var

Çok iyi birer anne baba olacağınıza eminim. Çocuğunuzu çok güzel yetiştireceğinizi düşünüyorum. Kendisine güzel bakan çocuğu içinde güzel bir hayat kurabilir. Çocuğunuz olunca fikriniz değişecek. Bence sizin gibi mutlu çiftlerin oluyorsa tabi, yavruları olmalı.

Yok yaaa bencee bu cocuk niye agliyor falan demez diyemez bence cunku niye agliyor diye yuregi endiseyle dolar bunu sormak aklina bile gelmez. Bizde esimle surekli sarilir koklasir sakalasiriz..Hatta bu sarilip koklasmaktan uzak kaliyoruz diye kusemiyoruz bilee ben evlenir evlenmez hamile kaldim bu sekilde yasamaktanda vazgecmedik yani.Sevgi yumagi bir kizimiz var ayyy tipe bak yaa veyaa ayy ben sana ölürüm falan diyo ananesini dayisini severken..Ailevi sorunlari ona yansitmiyorum yansitacak insanlarla goruşmuyorum gibi gibi..28 yaşindayim 2. Bebegi o kadar istiyorum ki esim maddi kaygidan dolayi su an istemiyor ama kizim dolanirken mesela şöyle bi minnak dolansaaa yaa falan diyorum aptal bi sırıtma oluyor suratinda kız olur dimi falan diyor..Mesela bi arkadaş kürtaj olmuş kkda konu acmisti yazarken kese kalp atişi falan diye belirtmiş yaaa kalbim duracakti o yazdiklarini görmeyi o minik kalbin atişlarini duymayi delicee istiyorumm.Ben anne olmayi çok sevdim ki 2 yil kadar once asla dusunmuyordum 2. Bebegi ama simdi kalbimin her zerresi bunun icin dua ediyor..Rabbim sana bana isteyen herkese hayirlisiyla sagliklo bebişler nasip etsin.. Hele bi olsun tadindan yiyemezsin..Aksam babayi beraber bekliyoruz minnagimla kapiyi bi aciyoruzz adam kime sarilacagini sasiriyor.Haftada bi kere disari cikardi kizini ozluyor diye artik ona bile cikmiyor.Bu adam cocuk hastasi bi adamda degildi hani..

Evlat candır..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…