- 15 Aralık 2015
- 849
- 604
- 23
evet cok doğru cümlelerle ifade etmıssın cnmBenim cocugum yok, ama cevremden gozlemledigim ve benim de zaten mantikli buldugum bir durum var ki, cocugu nasil alistirirsan oyle gidiyor. Cocugunu kendi hayatina uydurabilenler kazanmis. Cocuk derdinden kendini unutmus kadinlar kaybetmis hayatini, oyle gorunuyorlar yani bana. Bir kuzenim var, cocugu su an 10 aylik. Uyku egitimi de dahil guzel egitmis, simartmamis, kendini de esini de unutmamis bebek var diye. zaten kadinin kendisi de sakin ve mutlu. E cocuk da oyle olmus. Ailecek sik sik tatillere, gezmelere de gidiyorlar, evlerinde arkadaslarini da misafir agirliyorlar. Sanirsin ki ortada bebek yok. O kadar rahatlar. Sen bakma cocuk icin sacini supurge edenlere. Bizim millet arabesk yasamayi sever. Cocukla hayat tabii ki degisiyor, onun ihtiyaclari tabii ki cok onemli. Ama cocugun var diye kendini unutmayacaksin. Cocugu kendine uydurmayi bileceksin. Sadece cocugum yasasin, ben surunsem de olur demeyip, kendi keyfini de dusuneceksin. Benim cikardigim sonuc bu. Cevremde de canli ornekler var. Anne olmak icin olup biten biri degilim, ama anne olsam sanirim rahat biri olurdum. Benim annem de rahatti zaten, bak bir de ornek olarak o var bende.
Çokkkk güzel yaaa masallah sizeYok yaaa bencee bu cocuk niye agliyor falan demez diyemez bence cunku niye agliyor diye yuregi endiseyle dolar bunu sormak aklina bile gelmez. Bizde esimle surekli sarilir koklasir sakalasiriz..Hatta bu sarilip koklasmaktan uzak kaliyoruz diye kusemiyoruz bilee ben evlenir evlenmez hamile kaldim bu sekilde yasamaktanda vazgecmedik yani.Sevgi yumagi bir kizimiz var ayyy tipe bak yaa veyaa ayy ben sana ölürüm falan diyo ananesini dayisini severken..Ailevi sorunlari ona yansitmiyorum yansitacak insanlarla goruşmuyorum gibi gibi..28 yaşindayim 2. Bebegi o kadar istiyorum ki esim maddi kaygidan dolayi su an istemiyor ama kizim dolanirken mesela şöyle bi minnak dolansaaa yaa falan diyorum aptal bi sırıtma oluyor suratinda kız olur dimi falan diyor..Mesela bi arkadaş kürtaj olmuş kkda konu acmisti yazarken kese kalp atişi falan diye belirtmiş yaaa kalbim duracakti o yazdiklarini görmeyi o minik kalbin atişlarini duymayi delicee istiyorumm.Ben anne olmayi çok sevdim ki 2 yil kadar once asla dusunmuyordum 2. Bebegi ama simdi kalbimin her zerresi bunun icin dua ediyor..Rabbim sana bana isteyen herkese hayirlisiyla sagliklo bebişler nasip etsin.. Hele bi olsun tadindan yiyemezsin..Aksam babayi beraber bekliyoruz minnagimla kapiyi bi aciyoruzz adam kime sarilacagini sasiriyor.Haftada bi kere disari cikardi kizini ozluyor diye artik ona bile cikmiyor.Bu adam cocuk hastasi bi adamda degildi hani..
Ben de aynı düşüncedeyim :)
Çocuklara karşı da pek bir ilgim yok açıkçası
Görünce "ayyyyyyy ne tatlı" diyemiyorum
Nefret de etmiyorum
Ama öyle, çocuk yani işte hehe falan oluyorum
Allah kucagınıza almayı nasip etsin sağlıkla insallahKediye güzel bir merhamet gösteren bir insan bebeği olduğunda sevinçten kimbilir nasıl olur :)))
Bende bebeğime 2 senenin sonunda kavuştum inşallah kucagima alırım. Çok istememe rağmen bende bu korkular devam ediyor . Ama bir o kadar da seviniyorum . Korkmayın allah yardım ediyor
Off ben de aynıyım işte
Her cocugu olan hemen telini cıkarıp foto gösteriyor sinir oluyorum bana cok anlamsız gelıo
Senin cocuun sana hoş yani
Banane :))
Ben hayatta diyemem. Cok tatlıymıs falan diye:))Ben fake atıyorum artık
Aman çok tatlıymış falan
Ama hiçbir kıpırdama, his yok
Her insan çocuk sahibi olmak zorunda değil bence
Ben hayatta keyfe, sefaya, öğrenmeye düşkünüm mesela
Çocuk ve aile hayatı cazip gelmiyor
Ben hayatta diyemem. Cok tatlıymıs falan diye:))
Evet değil ben de keyif insanıyım ama bi
Yanım da istiyor bebiş :)
Evcimen ve anaç bi yapım da var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?