Çocuk sevmeyenlerin çoçuğu olunca....

Sizin kedi çok canayakınmış,bizimki biraz yabani,bebekliğinden beri bizde olmasına rağmen... çok nadir kendisi gelir kendini sevdirmeye,sizin sıkıştırıp öpmeniz gerekir...
şimdi 3 yaşında kerata hala oyun delisi....

Sizin kedi çok canayakınmış,bizimki biraz yabani,bebekliğinden beri bizde olmasına rağmen... çok nadir kendisi gelir kendini sevdirmeye,sizin sıkıştırıp öpmeniz gerekir...
Eki Görüntüle 1893720
yaaa cok tatlı sızınkı de masallah
hayır cana yakın değil biizmki
sadece bizi görme mesafesınde olacak
temas mı mumkun değil elletmez :)))) asla dokunamazsın
smokinli piisi sanırım senınkı:)

yaaa cok tatlı sızınkı de masallah
hayır cana yakın değil biizmki
sadece bizi görme mesafesınde olacak
temas mı mumkun değil elletmez :)))) asla dokunamazsın
smokinli piisi sanırım senınkı:)

hah teşekkür ederim...evet smokin kedi ablası bizimki çok başına buyruk,erkek olduğu için mi bilmiyorum,bizi arada görse de olur onun için sanki,ya da biz aşırı sıkıştırıp sevdik zamanında bebekken ondan böyle oldu sıkılgan .. Zorro'yu görmeden sahiplenmiştim ,şansıma şirin mi şirin böyle birşey geldi işte..

Eklentiler

• 12096525_1719443858279657_4011099174995768279_n.jpg
    45,1 KB · Görüntüleme: 59
  • 12919676_1784137325143643_4153840763563550274_n.jpg
    85,9 KB · Görüntüleme: 69
  • 14364809_1854828138074561_7524822258130696648_n.jpg
    30,3 KB · Görüntüleme: 65
Bizimki de sıkılgan ve erkek
ozellıkle mısafırden nefret edıyor
mısafır gelınce hemen dolap içine kacar
onlar gıdınce de cıkar
hıcbırseye sulanmaz evde ıstersen et bırak ortalıkta tenezzul etmez
ama annem ılla gorme mesafesınde olacak
bazen kedı yatarken yanına yatarım azıcık seveyım ısterım anında kalkar ordan daha uzaga yatar sınır olurm:))
sizinkı de oyle sanırım

BAK ABLASI BİZİM TOSPAAAYA:)))

ayyyy sizinki de çok tatlıymış, sarman kediler de ayrı bi güzel oluyo maşallah Zorro'dan bir poz daha o zaman aynı heraketleri kedim de yapar,hemen yanından kalkar ,uzağa oturur,dokunduysan da ona kendini baştan aşağı tekrar yalar,sanki pislettik beyfendiyi..karakterleri çok benziyor,ben de üzülüyordum bi tek benim kedim böyle sanıyordum..bizimki bebekliğinden beri mamaya alışkın,köfte bile versen yemez...tezgahlara falan çıkma huyu da yoktur,nerde olması gerektiğini bilir..

Coookk zor bi hamilelik gecirdim. 9 ay yatalak gibi. Yemedigim iğne kalmadi. Ama suan karsimda melek gibi uyuyor yaaaa zor büyütüyorum evet çalışıyorum evet. Ama bin kat zorluğu olsa yine çekerdim herhalde. ..

Eşim mi.. eve eskisinden çok daha bağlı. Kizinuda benide cok seviyor. Kiziyla ilgileniyor doyuruyor gezfiriyor falan filan. ..

Annelik duygusunu mutlaka yasamalisin.... kediyle olacak iş değil yani :)

Bence yaşi cok gecirme

hayırlısı olsun adına canım rabbim daha doğmadan sevgisini de verir içine meraklanma.

Ben de çocuk heveslisi bir insan değildim sizin gibi rahatına düşkün, mevcut hayatından memnun bir insandım. Geçtiğimiz yıl hamile kaldım ve bu yaz doğum yaptım.

Yanınızda yardım alabileceğiniz kimse yok ise bebek bakımının ilk zamanlarda çok zor olduğunu söylemeliyim. Adaptasyon sürecini aştıktan sonra bir nebze rahatlıyorsunuz. Fakat ne kadar uslu bir bebek olursa olsun hayatınızın eski rahatını bulamayacaksınız.

Ben de "ya sıkılırsam?" "ya sevemezsem?" gibi endişelere sahiptim ama onu gördükten sonra gerçekten her şey değişiyormuş.

Her haftasonunu farklı farklı yerlerde geçirirken şimdi 15 gün kapı dışarı çıkamadığım oluyor. Ancak şikayetçi miyim? Asla :)

ya ben de sarman dısında en cok somokınlı pisileri severım :)))
evet cok benzıyorlar cidden
benımkı de bır kere opsem 45 dakıka temızlenır ahahhahah:))))
çok guzel ya senınkı de guzel masallah

valla eşle ılgılı olan yorumlar en cok içime su serptı
sağlıkla sıhhatle buyutun yavrunuzu ınsallah

Bence artık anne ol. Annelik çok güzel kutsal olduğundan, ev cocukla yuva olduğundan, ailenin tanımının anne baba cocuktan oluşmasından, şundan bundan değil :) Kendin için :)
36 yaşındasın, fizyolojik saatin geçiyor, eminim bir çok yeri gezmiş, dünyadaki bir çok zevki tatmışsındır. İdeal bir evliliğin var, oturmuş ilişkin tatlı kocan ve güzel bir kedin var.
Çocuk bunları mahvedecek bir etken neden olsun? Emin ol günde iki saatini yollarda trafikte harcayabilen insan hayatının bir iki senesini uykusuzlukla fılan gecırebılır. Ben oturmus evlılıklere zarar verecegını dusunmuyorum hele kı esın bu kadar evcımen ve cocuk ısterken.
Asla kolay olmaz ama şöyle düşün, sen çalışıyorsun ve bır suru yabancı ınsana tahammul edıyorsun, dogurdugun cocuga daha tahammullu olursun :) Bir de şöyle bir şey var işin içine girmeden o iş gözümüzde çok büyür ama için işine girince korktuğumuz kadar değilmiş deriz.
Bir de bu zevki yaşaman için, dünyaya bir insan getırıp onun ıyı bır ınsana donusup büyümesine, bir mucizeye şahit olmak için doğur derim.

Evet bu duygular agır basıyor bende de
o kadar sıkıntı zorluga katlanıyorum kendı canımdan mı sıkılacagım dıyorum
eşim de yenı yenı ıstemeye basladı evvelınde o da pek oralı değildi

evet ben adım atmaya baslayayım bence de:)

Bende aman aman cocuk seven biri degildim ki hala öyleyim,
Hamile oldugumu ogrendigimde aynı hisleri yasadim ama aramiza katılmasıyla birlikte duygusal olarak baglandim ve yavrumu surekli artan bir sevgiyle seviyorum,normalde cocuklara cok tahammul edemem ama kizima karsi hic öyle değilim, annem dalga geciyor hatta: )))
Merak etmeyin gozleri gozlerinize degdigi an iciniz isinacak,kucaginiza ilk verildiginde o reflekssiz elleriyle size dokunduğu zaman vazgecemeyeceksiniz...
Ben hala aman aman cocuk seven biri degilim lakin evlat bambaşka

bende aynı sizin gibi düşünüyodum ama hiçte öyle olmuyo merak etmeyin belki benim başıma gelmedi ama eşimde hiç değişiklik olmadı soğuma falan çocuğunada çok düşkün 7 yaşında oldu oğlum eşime kalsa 1 yaşına gelince 2. istiyodu ama ben istemedim şimdide 4 yıldır 2. için uğraşıyoruz benimde normal yolla hiç ümit yok erken menapoz durumum söz konusu

inşallah allah gonlunuze gore versın sızın de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…