• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk sevmeyenlerin çoçuğu olunca....

:KK70: Allah razı olsun, ne güldüm yazdığına. Boşver ya, hangi birine cevap verip susturacaksın ki. Herkezin kendi ayıbı, seviyelerine inmemek en doğrusu. Empati kurmak zor geliyor kimilerine
Empati ye bile gerek yok
Az bir vicdan çözecek tüm bunları
Hepsini susturamasam bile
İçim rahatlardı belki :(

bu kadar avam ve düşük kaliteli insanları etrafında tutma ece.. insanın enerjilerini emer bunlar.. kendisi tavşan gibi çoğalsın, daha da üst düzey aile olsun hatta eli değmişken dünyayı da ele geçirsin :)
burada konu bile açmıstım kuzenımın cocuk bunaltması dıye:)
yok yakınımda değil allahtan :)

:KK70::KK70::KK70: istediğini diyebilirsin ben de diyorum çnk

hayattakı tek derdi çocuk

çocukla kafayı bozmus

iki tane doğurmus arabam olsa üçüncüyu dogururum dıyor ne alaka ise

kocası ıle araları cok bozuk , hergun cinnet gecırıyor ama 3. yü doğuracak akla mantığa bak

neden , çünkü ne kadar çok çocuk o kadar üstünsün:)

benım ıkıncı evlılıgım , hala bir aile olamadın dıyor bana :)

cocuk olmayan aile yarım aileymıs

:KK57::KK57:
Yani patavatsızlıkta sınır yok,yok artık. Mahremiyet diye birşey var, diyen olmamış mı ona. Ay neler diyesim geldi birden.. .
Rahatlığa fazla takılmamak gerek. Hasta olursun rahatın kaçar. Yangın olur evsiz kalırsın, iş yapar batarsın. Kısaca rahatın her şekilde kaçar.
Sen çocuğu kedi gibi düşün ya, en azından sana anne diyecek ve belki sana benzeyecek.
Merak etmiyor musun hiç,çocuğun olsa acaba kime benzer diye? Süpriz yumurta gibi :KK39:

Yani patavatsızlıkta sınır yok,yok artık. Mahremiyet diye birşey var, diyen olmamış mı ona. Ay neler diyesim geldi birden.. .
Rahatlığa fazla takılmamak gerek. Hasta olursun rahatın kaçar. Yangın olur evsiz kalırsın, iş yapar batarsın. Kısaca rahatın her şekilde kaçar.
Sen çocuğu kedi gibi düşün ya, en azından sana anne diyecek ve belki sana benzeyecek.
Merak etmiyor musun hiç,çocuğun olsa acaba kime benzer diye? Süpriz yumurta gibi :KK39:
Etmez miyim cnm ediyorum tabiki
En cok eşimle benim ortak bi parcamiz olması beni duygulandırıyo

Herkese selam;
Bir konuda fikir almak istiyorum.
36 yaşındayım , 3 senelik evliyim.
Evde bir kedimiz var ,4 yıldır bizimle yasıyor ve ben ona resmen aşığım , çocuğum gbi seviyorum ilgileniyorum.
Eskiden çocukları çok sever iken , kedimiz gelince benim cocuklara olan ilgim , sevgim azaldı bakıs acım değişti.

3 yıldır hiç korunmadık ve çcouk da çok istemedık eşimle.
Zaten çocugumuz olmadı, ya aşılama ya da tüp bebek yöntemi ile olabilecek gibii görünüyor.
Bir yandan cocugu olanlara özenirken , bir yandan da çocugum olmadığı için nasıl bir rahatlığın içindeyim buna sevınıyorum.
Eşimle aramız çok iyi, eşim de ben de duygusal merhametli, aile bagları güçlü olan evcimen insanlarız.
Eşim de benimle yaşıt , o da bana ve evine çok bağlı.
Çocuk konusunu kendı aramızda bile çok gündeme getirmedik , onun da bende oldugu gbi korkular vardı sanırım.
Bu hafta sonu benimle konustu ve artık bizim de cocugumuz olmasını istediğini, evde pıtır pıtır bir yavrunun dolanmasını görmek istediğini belirtti.
Günde 10 saat çalışıyorum , günde 2-3 saat yakın bir zamanım yolda geçiyor işe gidip gelirken,
Eve gidince yemekten snr keyfime bakıyorum , evimiz sessiz sakin , huzur verici.
Bebek bir yandan istiyorum , anneliği tatmak istiyorum , ikimizin bir parçası olan evladımız olsun istiyorum ama bir yandan da düzenımızın bozulacagı korkusu var içimde, rahatımız kaçaçak , artık hiç boş vakt,m olmayacak , sürekli bebekle ilgilenmek zorunda kalacağım , eşimle başbasa olan zamanlarımız kısıtlanacak ,gibi gibi gibi....
Bu düşünceler beynimi yiyiyor resmen.
Arkadaslarım kendı cocugun olursa seversın , alışırsın kediye bile bakıyorsun dıyorlar.
Bundan ben de eminim ama benim sormak istediğim şu; bu korkuları benım gbı yasayan kişiler anne olunca ne gibi duygular oluştu sizde.
Bu korkularınız geçti mi?
Bir de burada okuyorum çocuktan snr bazı eşler olumsuz anlamda çok fazla değişiyorlar, evden uzaklaşıyorlar , eşlerinden uzaklaşıyorlar,evde cocukların sesine , hastalığına , zor zamanlarına falan tahammül edemeyen erkekler var.
Bunlar da beni çok korkutuyor.
Fikirlerinizi alabilir miyim bu duygulara sahip olan anne olmuş kişilerden.
Bende boyleydim.Tup bebek merkezine gittim bari yumurtalarimi dondurayim da cocuga karar verirsem yumurtalarim bitmis olursa pisman olmayim diye.Kocamda istemiyordu.Oraya gitmemle kendimi embriyo yukletirken bulmam bir oldu :) cunku bedenim zamana gore gidiyor ve yumurtaliklarim artik eskisi gibi yumurta uretmiyordu kaliteli kaliteli.Simdi cok yeni uc haftalik hamileyim.Evet korkuyorum.Yalnizliga bayiliyorum ama simdiden onu da cok seviyorum.Butun gurultusune uc haftada razi oldum.Ayrica siz kedinizden once cocuk severmissiniz.Ben iki yegenim haric cocuklara katlanabilen biri de degilim.

Bende boyleydim.Tup bebek merkezine gittim bari yumurtalarimi dondurayim da cocuga karar verirsem yumurtalarim bitmis olursa pisman olmayim diye.Kocamda istemiyordu.Oraya gitmemle kendimi embriyo yukletirken bulmam bir oldu :) cunku bedenim zamana gore gidiyor ve yumurtaliklarim artik eskisi gibi yumurta uretmiyordu kaliteli kaliteli.Simdi cok yeni uc haftalik hamileyim.Evet korkuyorum.Yalnizliga bayiliyorum ama simdiden onu da cok seviyorum.Butun gurultusune uc haftada razi oldum.Ayrica siz kedinizden once cocuk severmissiniz.Ben iki yegenim haric cocuklara katlanabilen biri de degilim.
Tebrik ederim,inşallah sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın.

bu kadar avam ve düşük kaliteli insanları etrafında tutma ece.. insanın enerjilerini emer bunlar.. kendisi tavşan gibi çoğalsın, daha da üst düzey aile olsun hatta eli değmişken dünyayı da ele geçirsin :)[/QUO
Ya bir de sorun bu aslinda.Biz cocuk yapmiyoruz.Aptallar bol bol yapiyor sonra da niye bu kadar cok aptal var diyoruz.Dunyaya en cok bizden lazim aslinda.
Tebrik ederim,inşallah sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın.
Tesekkur ederim amin.

Allah sağlıkla kucagınıza almayı nasip etsin insallah
Daha cok yeni imiş ne güzel
:)

Ya bir de sorun bu aslinda.Biz cocuk yapmiyoruz.Aptallar bol bol yapiyor sonra da niye bu kadar cok aptal var diyoruz.Dunyaya en cok bizden lazim aslinda.

Tesekkur ederim amin.
Aynen öyle
Ya millet evleniyor 8. Ayına bebek gelio
Biz apt da katımızda 4 hane idik
Hepimiz yeni gelindik
Hepsi doğurdu cocukları 2 yasına geldi
Bi ben kaldım :)))
İkinciyi doğuran bile var ben evlendikten. Snr
Kimsw bu kadar düşünmuyor ben en ince ayrıntısı a kadar düşünüyorum
Olmayan cocugumu üniversiteye kadar okuyuyorum beynimde :))

Herkesin cocugu olacak diye bir sey yok. Bende ilerde evlenince cocuk dusunmuyorum mesela(ki cocuklari coook severim) cunku tum hayatini ona adamak zorunda kaliyosun ve biz hayata bir kere geliyoruz kendi hayatimi yasamak istiyorum.

Hiçbi sey eskisi gibi olmuyor sorumluluklar roller.. Zorlanıp bocalansanda üstesnden geliyor insan zaten en fazla iki yıl sonra çocuk derdini anlatıyo ztn.. Dunyaya bı miras bırakmak istemezmi insan
.. Yıllar sonra yaslılığnda annem die sarılan bi evlat can parçası. Korkma bence insan zorlanıyor ama tüm stresini alıyor bir kokusu..

Aynen öyle
Ya millet evleniyor 8. Ayına bebek gelio
Biz apt da katımızda 4 hane idik
Hepimiz yeni gelindik
Hepsi doğurdu cocukları 2 yasına geldi
Bi ben kaldım :)))
İkinciyi doğuran bile var ben evlendikten. Snr
Kimsw bu kadar düşünmuyor ben en ince ayrıntısı a kadar düşünüyorum
Olmayan cocugumu üniversiteye kadar okuyuyorum beynimde :))
;D Allah iyiliğini versin ne güldüm ya

Hiçbi sey eskisi gibi olmuyor sorumluluklar roller.. Zorlanıp bocalansanda üstesnden geliyor insan zaten en fazla iki yıl sonra çocuk derdini anlatıyo ztn.. Dunyaya bı miras bırakmak istemezmi insan
.. Yıllar sonra yaslılığnda annem die sarılan bi evlat can parçası. Korkma bence insan zorlanıyor ama tüm stresini alıyor bir kokusu..
evet güzellikleri cok fazladır emınım
isterım tabı neden ıstemeyeyım:)

Ben de evlendikten 3 yıl sonra bebek sahibi oldum. Bana da çok zor geliyordu yapılacak fedakarlıklar.
Zor karar verdik eşimle.
Ama bebeğimiz olduktan sonra hiçbir olumsuz duygumuz olmadı. O fedakarlıklar seni mutsuz etmiyormuş, hatta fedakarlık bile değilmiş meğer. Zevkmiş hepsi.

Hazır olursan bir gün bebeğin olur inşallah arkadaşım, ama hazır olursan. Hazır olmadan bebek sahibi olmanın çok da insanı mutlu edeceğine inanmıyorum çünkü.

Ben de evlendikten 3 yıl sonra bebek sahibi oldum. Bana da çok zor geliyordu yapılacak fedakarlıklar.
Zor karar verdik eşimle.
Ama bebeğimiz olduktan sonra hiçbir olumsuz duygumuz olmadı. O fedakarlıklar seni mutsuz etmiyormuş, hatta fedakarlık bile değilmiş meğer. Zevkmiş hepsi.

Hazır olursan bir gün bebeğin olur inşallah arkadaşım, ama hazır olursan. Hazır olmadan bebek sahibi olmanın çok da insanı mutlu edeceğine inanmıyorum çünkü.
sevindim sizin adınıza
Allah sağlık sıhhat versın bebeğinize :)
Çok teşekkkürler

Cok ilginc ya, ben de kediden once sorumluluktan korkup cocuk olayina pek sicak degildim, kediden sonra cocuga heveslendim :D

Evine kedi alırken ona nasıl bakarım,huzurum bozulur mu diye düşündün mü?Hayır.Ama şu an çok mutlusun,kedini ver desek veremezsin ya da birine bıraksan özlersin.Annelik bunun yoğun hali..Kedine bu kadar düşkünsen evladına ölürsün sen.Ben anne değilim,kedileri de çok severim.İşyerinde kedim,evde kuşum var.Konuşan bir kuş üstelik.eni kelimeler öğrensin diye her gün yorgun olmama rağmen saatlerce onunla konuşuyorum.İnsan gibi oldu.Amaaa şimdi şöyle bir gerçek var: Evde bir çoçuk olmadığı için bunlara sarıyoruz.Çoçuk olsa,tüm ilgi alaka onun olacak.Hepsinin önceliği farklı,hiçbir şey bir eclat etmez.Evinde kedin var diye huzurundan bir şey eksiliyor mu,hayır.Çoçuğun olunca evine başka bir huzur gelecek bunun yanında.

Çoçuğun olunca; kendine çok kızacaksın gibi geliyor bana.

Evine kedi alırken ona nasıl bakarım,huzurum bozulur mu diye düşündün mü?Hayır.Ama şu an çok mutlusun,kedini ver desek veremezsin ya da birine bıraksan özlersin.Annelik bunun yoğun hali..Kedine bu kadar düşkünsen evladına ölürsün sen.Ben anne değilim,kedileri de çok severim.İşyerinde kedim,evde kuşum var.Konuşan bir kuş üstelik.eni kelimeler öğrensin diye her gün yorgun olmama rağmen saatlerce onunla konuşuyorum.İnsan gibi oldu.Amaaa şimdi şöyle bir gerçek var: Evde bir çoçuk olmadığı için bunlara sarıyoruz.Çoçuk olsa,tüm ilgi alaka onun olacak.Hepsinin önceliği farklı,hiçbir şey bir eclat etmez.Evinde kedin var diye huzurundan bir şey eksiliyor mu,hayır.Çoçuğun olunca evine başka bir huzur gelecek bunun yanında.

Çoçuğun olunca; kendine çok kızacaksın gibi geliyor bana.
evet bence de kendıme kızacagım :)
kedimi ben bilerek almadım eve şirketımıze girmiş ya kaybolmus ya da kaçmış
ev kedisi oldugunu farkedınce sokaga bırakamayıp eve aldım :)
4 senedır bizimle

Back