- 20 Mayıs 2009
- 23.910
- 63.651
- 598
Alinirim cunku ben yenilerde yazdim iki topige de. Benim duygum bu şekilde. Hislerimi belirttim. Bu konuda Oliviadan cevap bekliyorum, baskasindan degil.
Burası forum. Siz yazarsınız cevap vermek isteyen verir. Sana değil ona yazdım, sen cevap büverme başkası versin demeyin artık lütfen. Forumun mantığına aykırı.
E eniyikadinoyuncu yazdıklarını kendi üstüne alınmış, soğan kürü yapıyormuş ya da yapmış; sen de hani 1-2 sayfa önceki uzun yazında soğan küründen bahsetmiştin ya, o konuda açıklama istiyor senden; kırılmış çünkü.seve seve E eniyikadinoyuncu , burada zaten duygularimizi konusuyoruz. Yani birbirimize hayatin güzelliklerini anlatiyoruz.
Ya sorma, eşim yeni bir beslenme düzeni yapıyor kendine. Bir tek akşam yediklerimiz aynı, geri kalan kendi listesi. Adam oldu bir ayıBurada anlatamayinca, birde özelden tekrar anlatacagim, konusa konusa cözecegiz Insallahkavun kokusu
kavun kokusu cok kötü niyetim var, güc denmesi yapilacak bu aksam yine bir yerim kirilacak ama olsun. Sende durumlar nasil ?
Neydi o taktigin ayi boganmiydi ????Inan yazdiklarin aklimdan cikmiyor gülüyorum hep.
Sahi burada senden benden baskada kimsede okumadim böyle bir aliskanlik. Yeni bir topikmi acsak bu konu ile alakali. Baslik söyle olmali : arada bir kocasiyla güres yapan bayanlar veya icgüdüsel ayda bir koca dövme, güc deneme.
Koca ile güres taktikleri,
O sırada gördüklerim: "aaaa sehpa" (sağ köşedeki), aaaa koltuk (sol taraftaki)
Canım benim, sen ülkemizi unuttun galiba. Kocamı alıp çimenlerde güreşsem ya pis sapıklar, azgınlar diye taşlanırız ya da kadına/erkeğe şiddet diye kameraya alırlar; akşamına da ana haberlere çıkarızahahahahahhaaaa :)
Ya ben senin kadar kuvvetli degilim, ben daha cok maymun yavrusu gibi yapisiyorum, oda artik kurtulmak icin kendisini savunuyor, ama yapistimmida birakmiyorum o ara t-shirt veya üzerinde ne varsa hak getire. Bazen attigim tekmeye havada tutuyor bu sefer ben dengeyi tutamayip düsüyorum ama yinede pes etmiyorum. Bu iste önemli olan cesaret, oda bende cok var :)
Yazin acik havada daha iyi oluyor bahcede cimen üzerinde ama kisin dedigin gibi sehpa kapi kazalarida olabiliyor.
Hep kaybettigim halde yinede görüntümü hic bozmuyorum boksörler gibi burnumu cekip gelsun kim gelirse tarzi yapiyorum.
O listeyi sen en iyisimi bul, seninki oradan büyük enerjisini aliyordur bence. :)
Canım benim, sen ülkemizi unuttun galiba. Kocamı alıp çimenlerde güreşsem ya pis sapıklar, azgınlar diye taşlanırız ya da kadına/erkeğe şiddet diye kameraya alırlar; akşamına da ana haberlere çıkarız
Valla listeyi vermezse kendi bilir, boksa dönüş yaparız"Kodum mu oturturum haaaaa"
Çok yakınlarımızla biz de öyleyiz. Misal (başka şehirde en yakın arkadaşlarımız) gittik, balkonda arkadaşımın kocası ve ben oturduk, biralarımızı getirdi arkadaşım, sonra da yemek hazırlığını bitirmek için mutfağa döndü. Bu sırada kendi ablası da onlarda. Kadın arkadaşımı dürtüyormuş, biz bira eşliğinde sohbet edip, eğleniyoruz ya sözüm ona kardeşini uyarıyor. En yakın arkadaşım ve kocası bu kişiler. Sağ olsun cancağızım gayet yüksek bir sesle "onlar da arkadaş abla, sadece kavunla ben arkadaş değiliz, arkadaşlar birbirlerini özlerler, merak etme kadın ya da erkek gözüyle bakmıyorlar birbirlerine" dedi. Ablası da eh artık geç oldu diyerek evine gitti.Yaaaaaa evet haklisin orasini gercekten unuttum, inan burada insanlar icin cok normal, yani eglenmek, gülmek kimsenin zoruna gitmiyor, tam aksin.
Kimsenin aklina kötü birsey gelmiyor. Bizler herkesi öperiz yani kizarkadasimi ve kocasini onlarda bizi öper yani kocasi beni ve esimi, hicbirimizinde aklindan kötü birsey gecmez. Yanaklarimizdan tabiki
Medeniyetin gözünü seveyim.
Özgür bir kus gibi özgür yasamali bu hayati, kimseye bagli olmadan, caninin istedigi gibi. Ne mutlu özgür olabilen insanlara, ne mutlu bana.
Kalbim, bedenim, hayatim sadece bana ait. Kimseye sorumlu degilim, kimsenin sorumlulugu yok üstümde.
Cocucksuz kadar güzel bir hayat düsünemiyorum kendime. Ben bana yakisani yaptigima cok mutluyum. Kimseden beklentim yok,hep kendi ayaklari üzerinde durup, kendini mutlu etmesini cok iyi bilen bir insanim, Hayat bana güzel :)
Dogurmamak benim gibi kadinlar icin bir nimet, yoksa hayatimi mahv ederdim ve geri dönüsü olmayan bir bilet bu hayatta yapacagim en büyük risk olurdu.
Aaaaaaaa öyle deme, simdi bir kadin dogurmazsa kadin sayilirmi sence toplumda???Her insanın çocuğu olacak diye bir kaide yok.
Aa mesajı yeni gördümHersey gönlünce olsun xperiaZ , Mune`nin talimati üzerine bu konulara girmiyecegiz.
Istegim, burayi gercekten cocuk istemeyen bayanlar takip etse daha memnun olacagim, zira cocuk hasretiyle yanan tutusan üyeler, her söyledigimiz sözü tartiya alacaksa o zaman burada kendimizi özgür hissedemeyiz bizlerde.
Arkadaslar, cok takip edildigini biliyorum bu topigin, ama baslikta yazdigim gibi, cocuk istemeyen bayanlarinda bir alani olsun istedik.
Tüp bebek esnasinda veya dua etme esnasinda veya sogan kabugu kürü yapipda, bu topigi takip etmek dogru degil.
Biz burada gercekten cocuk istemeyen kadinlariz. Yani daha aciklayici yazayim : dogum yapabilen ama cocuk istemeyen, dogurmayi kendi özgür iradesiyle rededen kadinlar. Bu olay baskalari icin travmatik bir nedene yol acabilir.
Yeterince cocuk, dogurma, her ay anneleri, dualar vs. vs. bölümler var.
Bizi, cocuk isteyenler lütfen takip etmesin.
Her zaman söylüyoruz, Allah herkese istedigi ve arzuladigi hayati yasatsin. Amiiinnnnn !!!
Bence böyle dalga gecenlere Rabbım ıyı etmıste cocuk sevgisi vermemiş diyebilirim ancak
bir tüp bebek annesi olarak
ayyyh ne kadarrnn komıgımmm demiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?