• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cocuk sahibi olmadanda cok mutlu hayatini yasayan kadinlar :)))

Alinirim cunku ben yenilerde yazdim iki topige de. Benim duygum bu şekilde. Hislerimi belirttim. Bu konuda Oliviadan cevap bekliyorum, baskasindan degil.

Burası forum. Siz yazarsınız cevap vermek isteyen verir. Sana değil ona yazdım, sen cevap büverme başkası versin demeyin artık lütfen. Forumun mantığına aykırı.

seve seve E eniyikadinoyuncu , burada zaten duygularimizi konusuyoruz. Yani birbirimize hayatin güzelliklerini anlatiyoruz.

seve seve E eniyikadinoyuncu , burada zaten duygularimizi konusuyoruz. Yani birbirimize hayatin güzelliklerini anlatiyoruz.
E eniyikadinoyuncu yazdıklarını kendi üstüne alınmış, soğan kürü yapıyormuş ya da yapmış; sen de hani 1-2 sayfa önceki uzun yazında soğan küründen bahsetmiştin ya, o konuda açıklama istiyor senden; kırılmış çünkü.

Burada anlatamayinca, birde özelden tekrar anlatacagim, konusa konusa cözecegiz Insallah kavun kokusu kavun kokusu
kavun kokusu kavun kokusu cok kötü niyetim var, güc denmesi yapilacak bu aksam :KK48::KK48::KK48: yine bir yerim kirilacak ama olsun. Sende durumlar nasil ?
Neydi o taktigin ayi boganmiydi ???? :KK70::KK70:Inan yazdiklarin aklimdan cikmiyor gülüyorum hep.
Sahi burada senden benden baskada kimsede okumadim böyle bir aliskanlik. Yeni bir topikmi acsak bu konu ile alakali. Baslik söyle olmali : arada bir kocasiyla güres yapan bayanlar veya icgüdüsel ayda bir koca dövme, güc deneme.
Koca ile güres taktikleri, :rolleyes:

Burada anlatamayinca, birde özelden tekrar anlatacagim, konusa konusa cözecegiz Insallah kavun kokusu kavun kokusu
kavun kokusu kavun kokusu cok kötü niyetim var, güc denmesi yapilacak bu aksam :KK48::KK48::KK48: yine bir yerim kirilacak ama olsun. Sende durumlar nasil ?
Neydi o taktigin ayi boganmiydi ???? :KK70::KK70:Inan yazdiklarin aklimdan cikmiyor gülüyorum hep.
Sahi burada senden benden baskada kimsede okumadim böyle bir aliskanlik. Yeni bir topikmi acsak bu konu ile alakali. Baslik söyle olmali : arada bir kocasiyla güres yapan bayanlar veya icgüdüsel ayda bir koca dövme, güc deneme.
Koca ile güres taktikleri, :rolleyes:
Ya sorma, eşim yeni bir beslenme düzeni yapıyor kendine. Bir tek akşam yediklerimiz aynı, geri kalan kendi listesi. Adam oldu bir ayı :D Ama ayı boğan taktiğinin işlemediği bir ayı. En son kaldırdı beni, bir sağa çevirdi bir sola. O sırada gördüklerim: "aaaa sehpa" (sağ köşedeki), aaaa koltuk (sol taraftaki). Hani çocukları tutar döndürürsün ya, aynen öyle. Arpan fazla gelmiş senin dedim ve şikeye başvurdum :D Arkası dönükken dizinin altındaki bacak kısmına tekme attım, otomatik olarak ön tarafına eğilerek düştü. Bindim sırtına :D Yaptığım plana göre vuracam kırbacı, vuracam kırbacı :D Evdeki hesap, evdeki evrim geçirmiş kocama uymadı :D
Şimdi koridorda falan karşılaşınca eller arkada, kafaları tokuşturuyoruz ve kafa/boyun kuvvetiyle birbirimizi itmeye çalışıyoruz. Kaybeden, kafasını çeviren çay ya da kahve yapıyor ve bitene kadar servis yapmakla yükümlü. :D Bunda daha kaybetmedim :KK53:
Ama asıl güreşimizi yeniden kazanmaya başlamam lazım, bunun için de sır gibi sakladığı beslenme listesini bulmam gerekiyor :KK53:

O sırada gördüklerim: "aaaa sehpa" (sağ köşedeki), aaaa koltuk (sol taraftaki)

ahahahahahhaaaa :)
Ya ben senin kadar kuvvetli degilim, ben daha cok maymun yavrusu gibi yapisiyorum, oda artik kurtulmak icin kendisini savunuyor, ama yapistimmida birakmiyorum o ara t-shirt veya üzerinde ne varsa hak getire. Bazen attigim tekmeye havada tutuyor bu sefer ben dengeyi tutamayip düsüyorum ama yinede pes etmiyorum. Bu iste önemli olan cesaret, oda bende cok var :)
Yazin acik havada daha iyi oluyor bahcede cimen üzerinde ama kisin dedigin gibi sehpa kapi kazalarida olabiliyor.
Hep kaybettigim halde yinede görüntümü hic bozmuyorum boksörler gibi burnumu cekip gelsun kim gelirse tarzi yapiyorum.
O listeyi sen en iyisimi bul, seninki oradan büyük enerjisini aliyordur bence. :)

Son düzenleme:
ahahahahahhaaaa :)
Ya ben senin kadar kuvvetli degilim, ben daha cok maymun yavrusu gibi yapisiyorum, oda artik kurtulmak icin kendisini savunuyor, ama yapistimmida birakmiyorum o ara t-shirt veya üzerinde ne varsa hak getire. Bazen attigim tekmeye havada tutuyor bu sefer ben dengeyi tutamayip düsüyorum ama yinede pes etmiyorum. Bu iste önemli olan cesaret, oda bende cok var :)
Yazin acik havada daha iyi oluyor bahcede cimen üzerinde ama kisin dedigin gibi sehpa kapi kazalarida olabiliyor.
Hep kaybettigim halde yinede görüntümü hic bozmuyorum boksörler gibi burnumu cekip gelsun kim gelirse tarzi yapiyorum.
O listeyi sen en iyisimi bul, seninki oradan büyük enerjisini aliyordur bence. :)
Canım benim, sen ülkemizi unuttun galiba. Kocamı alıp çimenlerde güreşsem ya pis sapıklar, azgınlar diye taşlanırız ya da kadına/erkeğe şiddet diye kameraya alırlar; akşamına da ana haberlere çıkarız :D

Valla listeyi vermezse kendi bilir, boksa dönüş yaparız :D "Kodum mu oturturum haaaaa" :KK53:

Canım benim, sen ülkemizi unuttun galiba. Kocamı alıp çimenlerde güreşsem ya pis sapıklar, azgınlar diye taşlanırız ya da kadına/erkeğe şiddet diye kameraya alırlar; akşamına da ana haberlere çıkarız :KK70:

Valla listeyi vermezse kendi bilir, boksa dönüş yaparız :KK70: "Kodum mu oturturum haaaaa" :KK53:

Yaaaaaa evet haklisin orasini gercekten unuttum :KK43:, inan burada insanlar icin cok normal, yani eglenmek, gülmek kimsenin zoruna gitmiyor, tam aksin.
Kimsenin aklina kötü birsey gelmiyor. Bizler herkesi öperiz yani kizarkadasimi ve kocasini onlarda bizi öper yani kocasi beni ve esimi, hicbirimizinde aklindan kötü birsey gecmez. Yanaklarimizdan tabiki :KK48:
Medeniyetin gözünü seveyim.

Yaaaaaa evet haklisin orasini gercekten unuttum :KK43:, inan burada insanlar icin cok normal, yani eglenmek, gülmek kimsenin zoruna gitmiyor, tam aksin.
Kimsenin aklina kötü birsey gelmiyor. Bizler herkesi öperiz yani kizarkadasimi ve kocasini onlarda bizi öper yani kocasi beni ve esimi, hicbirimizinde aklindan kötü birsey gecmez. Yanaklarimizdan tabiki :KK48:
Medeniyetin gözünü seveyim.
Çok yakınlarımızla biz de öyleyiz. Misal (başka şehirde en yakın arkadaşlarımız) gittik, balkonda arkadaşımın kocası ve ben oturduk, biralarımızı getirdi arkadaşım, sonra da yemek hazırlığını bitirmek için mutfağa döndü. Bu sırada kendi ablası da onlarda. Kadın arkadaşımı dürtüyormuş, biz bira eşliğinde sohbet edip, eğleniyoruz ya sözüm ona kardeşini uyarıyor. En yakın arkadaşım ve kocası bu kişiler. Sağ olsun cancağızım gayet yüksek bir sesle "onlar da arkadaş abla, sadece kavunla ben arkadaş değiliz, arkadaşlar birbirlerini özlerler, merak etme kadın ya da erkek gözüyle bakmıyorlar birbirlerine" dedi. Ablası da eh artık geç oldu diyerek evine gitti.

Ben bu tarz düşünen insanların içinde sakladıkları art niyetler olduğunu düşünüyorum. Hepsi değilse de çoğu.

Eşimin arkadaşı elini bile uzatmaz bana, böyle çekingen davranır. Sohbette sıkıntı yok, konuşur. Elini uzatmıyor çünkü adam bana hayran. Sürekli bana bakarken yakalıyorum, kendi eşine benim yanımda resmen beni tarif ederek saçını şu renk yapsana, gözlerine lens taksana, kavun kokusu gibi giyinsene diyor. Elbette görüşmüyoruz artık.
Yani diyeceğim o ki (oldukça uzun yazdım ama) niyeti kötü olanın fikri de ağzından çıkan da hep kötü oluyor.

Özgür bir kus gibi özgür yasamali bu hayati, kimseye bagli olmadan, caninin istedigi gibi. Ne mutlu özgür olabilen insanlara, ne mutlu bana.
Kalbim, bedenim, hayatim sadece bana ait. Kimseye sorumlu degilim, kimsenin sorumlulugu yok üstümde.
Cocucksuz kadar güzel bir hayat düsünemiyorum kendime. Ben bana yakisani yaptigima cok mutluyum. Kimseden beklentim yok,hep kendi ayaklari üzerinde durup, kendini mutlu etmesini cok iyi bilen bir insanim, Hayat bana güzel :)
Dogurmamak benim gibi kadinlar icin bir nimet, yoksa hayatimi mahv ederdim ve geri dönüsü olmayan bir bilet bu hayatta yapacagim en büyük risk olurdu.

Özgür bir kus gibi özgür yasamali bu hayati, kimseye bagli olmadan, caninin istedigi gibi. Ne mutlu özgür olabilen insanlara, ne mutlu bana.
Kalbim, bedenim, hayatim sadece bana ait. Kimseye sorumlu degilim, kimsenin sorumlulugu yok üstümde.
Cocucksuz kadar güzel bir hayat düsünemiyorum kendime. Ben bana yakisani yaptigima cok mutluyum. Kimseden beklentim yok,hep kendi ayaklari üzerinde durup, kendini mutlu etmesini cok iyi bilen bir insanim, Hayat bana güzel :)
Dogurmamak benim gibi kadinlar icin bir nimet, yoksa hayatimi mahv ederdim ve geri dönüsü olmayan bir bilet bu hayatta yapacagim en büyük risk olurdu.

Annelik zor... uykusuzluk hava soğuk diye eve tikilip kalman... hepsi çok zor geliyor insana. Surekli sana bagimli minik bir beden evde.... gerçekten çok zor.... ama gülüşü o güzel gülüşü, cennet kokusu, bir 'agusu' unutturuyor bütün o zorluklari... ve sadece sukrediyorsun allaha.... şükürler olsun rabbim bana bu güzel hediyeyi verdiğin için...

Zor olan ne biliyormusun M minnakkelebekim , cocuklar bu zamanda cocuklugunu yasayamiyor bizim zamanimizdaki gibi. Biz eskiden gece karanligina kadar yasitlarimizla terleye, terleye, sokaklarda oynar, güler, eglenirdik. Enerjimizi atardik, direncimizi güclü kilardik, kemiklerimiz güclenir, kondisyonumuz artar, yasitlarimizla güler yeri gelir kavga yapar. Hic bir seyden korkmayan nesildik. Kendi süt düsümüzü ceker, düstügümüzde aglamaz tam aksine yara bere icinde olurduk birde aksamlari o yaralarin kabuklarini soymak ne zevkli olurdu. :KK48:
Eve sadece cisimimizi yapmaya, su icmeye giderdik ve dönüstede elimize salcali ekmek verirlerdi büyüklerimiz, onu isira isira oyunumza devam ederdik. O zamanlar annelikde güzeldi, cocuklukda.
Ama bu suni olmus hayatta inan hic özenmiyorum annelere ve cocuklarina, ister sevgisi olsun ister olmasin hiiiccc umurumda bile degil. :KK53:
M minnakkelebekim beni siyasette görmeyince beni özleyip burayami geldin. Yorumun icin tesekkürler ama kücük bir hatirlatma, burada cocuklari olmayan bayanlarin sohbet alani seni öteki topiklere alalim,
Benim senin gibi cocugum olsa, internete fazla takilmam ve cocugumla güzel zaman gecirmeyi tercih ederdim sahsen.

Son düzenleme:
Her insanın çocuğu olacak diye bir kaide yok.
Çocuğu olan kadınlar ya da çocuğu olmayıp da bunun için mücadele veren kadınlara neden çocuk istememek garip gelir ki.
Çocuk yapma ,çoğalma içgüdüsünden gelir,dinsel bir yönü de vardır ama olmazsa olmaz bir şey değildir.

Her insanın çocuğu olacak diye bir kaide yok.
Aaaaaaaa öyle deme, simdi bir kadin dogurmazsa kadin sayilirmi sence toplumda???
Birde sevgiyi nereden alacak ??? Cocugun yoksa kim sana sevgiyi verecek ??? veya sen sevgini kime verecen ???
Sonra kuru agac gibi dolan dur bu hayatta, gez gez nereye kadar ???Yaslaninca kim sana bakacak ?
Bunlar önemli sorular. Lütffiiiinnnnnnnn :confused:

Hersey gönlünce olsun xperiaZ , Mune`nin talimati üzerine bu konulara girmiyecegiz.

Istegim, burayi gercekten cocuk istemeyen bayanlar takip etse daha memnun olacagim, zira cocuk hasretiyle yanan tutusan üyeler, her söyledigimiz sözü tartiya alacaksa o zaman burada kendimizi özgür hissedemeyiz bizlerde.
Arkadaslar, cok takip edildigini biliyorum bu topigin, ama baslikta yazdigim gibi, cocuk istemeyen bayanlarinda bir alani olsun istedik.
Tüp bebek esnasinda veya dua etme esnasinda veya sogan kabugu kürü yapipda, bu topigi takip etmek dogru degil.
Biz burada gercekten cocuk istemeyen kadinlariz. Yani daha aciklayici yazayim : dogum yapabilen ama cocuk istemeyen, dogurmayi kendi özgür iradesiyle rededen kadinlar. Bu olay baskalari icin travmatik bir nedene yol acabilir.
Yeterince cocuk, dogurma, her ay anneleri, dualar vs. vs. bölümler var.
Bizi, cocuk isteyenler lütfen takip etmesin.
Her zaman söylüyoruz, Allah herkese istedigi ve arzuladigi hayati yasatsin. Amiiinnnnn !!! :KK68:
Aa mesajı yeni gördüm olivia olivia m o_O
Ben takip etmek istiyorum ama çocukta istiyorum ne olcak şimdi:mad:

Ben cocuk istiyorum. Ama olmuyor. Olmuyor diye kendimi harap etmiyorum.
Hayatim guzel, mutluyum, esimle mutluyuz cok sukur. Eksikligini o kadar fazla hissetmiyorum. Sadece bazen annelik duygularim cok kabarinca uzuluyorum.
Ama onun disinda cocugun yok diye dunyanin sonu degil tabi ki.
Kim ne istiyorsa oyle yasamali.
Allah her seyin hayirlisini versin..

Bence böyle dalga gecenlere Rabbım ıyı etmıste cocuk sevgisi vermemiş diyebilirim ancak
bir tüp bebek annesi olarak :KK49::KK49::KK49::KK49:
ayyyh ne kadarrnn komıgımmm demiii

Back