• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cocuk sahibi olmadanda cok mutlu hayatini yasayan kadinlar :)))

O ne demek ki? Kim dalga gecmis?
Arka sayfalarda kür yapanlarla , Allaha inanıp tüp bebek yaptıranlarla.
Bu aynı sey degılkı en basından berı forumda bunu yazıyorum herkes aynı şiddette anne olmayı arzulamıyor . Fakat buradakı grup elbette farklı istemiyorlar istemiyor olabilirler zira cocuk sahibi olmamaları toplum yararına zira yeterince iyi yetiştirilmemiş cocuk etrafta var daha fazlasına gerek yok

Bence böyle dalga gecenlere Rabbım ıyı etmıste cocuk sevgisi vermemiş diyebilirim ancak
bir tüp bebek annesi olarak :KK49::KK49::KK49::KK49:
ayyyh ne kadarrnn komıgımmm demiii
Hayırlı uğurlu olsun bebeğiniz de . Kimse dalga geçmemiş ki burda,sadece
Gelip sayfada laf atanlar olmuş. Çocuk isteyenler kaka istemeyenler cici denmemiş iyi algılayın.

Bu aynı sey degılkı en basından berı forumda bunu yazıyorum herkes aynı şiddette anne olmayı arzulamıyor . Fakat buradakı grup elbette farklı istemiyorlar istemiyor olabilirler zira cocuk sahibi olmamaları toplum yararına zira yeterince iyi yetiştirilmemiş cocuk etrafta var daha fazlasına gerek yok

Himm onlari ben okumadim ya. Bi bakiyim.

İyice okuyun lütfen.
Kadın çocuk sahibi olunmuyorsa bir nedeni var ,okadar annesiz babasız çocuk yetiştirme yurtlarında varken,Allah bazılarımıza çocuk nasip etmiyorsa gidip o çocukları evlat edinmeliyiz demiş.
Hamilesiniz diye üzerinize gelmek istemiyorum fakat üslubunuzu beğenmedim,hava atar gibi hamileyim diyorsunuz da hayırlısını dileyin.

Topiği takip etmiyorum, şans eseri yolum düştü bir bakayım dedim sizin hakaret dolu mesajınızla karşılaştım. Buraya kendi düşüncelerini yazan insanlar basit ve samimi değil ama buraya hakaretleri yağdıran siz mükemmelsiniz öyle mi?

Olivia'ya katılıyorum. Duayla, okunmuş su içmekle, hocaya üfletmekle çocuk sahibi olunmaz. Çocuk sahibi olunamıyorsa %90 fizyolojik bir sebebi vardır ya tedavi edilir ya da başka yollar denenir. Ama çaresi her halükarda modern tıptadır.

Tüp bebek hakkında söylenenleri tam anlayamamışsınız. Burada arkadaş inançsızlıktan bahsetmemiş. Bu kadar dini bütün, duadan medet uman insanlar neden allahın emrine karşı gelip tüp bebek yaptırıyorlar diye sormuş. Cevabı ben de veremedim. Uzun uzun düşünülmesi gereken karmaşık bir konu.

Ama benim de kafamı kurcalayan şeyler var. Mesela evlat edinilmeyi bekleyen onlarca çocuk varken insanlar neden binlerce lirayı tüp bebek için harcar? Evlat edinip evladının geleceği için harcasa o elindeki parayı daha mantıklı ve daha hayırlı değil mi?

Sephoraa bilmem bilirmisin seni severim ben

Ancak benimde cocugum tüp bebek ya belirtmek istedim ben gözleri bana benzeyen bir cocuk olsun istedim ardımda bırakabileceğim, ve olduda. insanların böyle istekleri olabilir ve cok dogaldır

İyice okuyun lütfen.
Kadın çocuk sahibi olunmuyorsa bir nedeni var ,okadar annesiz babasız çocuk yetiştirme yurtlarında varken,Allah bazılarımıza çocuk nasip etmiyorsa gidip o çocukları evlat edinmeliyiz demiş.
Hamilesiniz diye üzerinize gelmek istemiyorum fakat üslubunuzu beğenmedim,hava atar gibi hamileyim diyorsunuz da hayırlısını dileyin.
Hamile değilim.
Hava atmıyorum
tüp bebek cocugumda suanda 6 yasında ve gercekten mutluyum
onun ıcın gosterdıgım butun cabalara şuana kadar değdi, ve bundan sonrası içinde umutluyum

Hayırlı uğurlu olsun bebeğiniz de . Kimse dalga geçmemiş ki burda,sadece
Gelip sayfada laf atanlar olmuş. Çocuk isteyenler kaka istemeyenler cici denmemiş iyi algılayın.
Bır daha belirteyim hamile değilim.

Hamile değilim.
Hava atmıyorum
tüp bebek cocugumda suanda 6 yasında ve gercekten mutluyum
onun ıcın gosterdıgım butun cabalara şuana kadar değdi, ve bundan sonrası içinde umutluyum
Hamile takviminiz var oyüzden hamile sandımda.
Olabilir onlar öyle mutlu siz böyle mutlusunuz. Birbirimize Saygı duymayı öğrenmeliyiz,yargılamak bize düşmez.

Sephoraa bilmem bilirmisin seni severim ben

Ancak benimde cocugum tüp bebek ya belirtmek istedim ben gözleri bana benzeyen bir cocuk olsun istedim ardımda bırakabileceğim, ve olduda. insanların böyle istekleri olabilir ve cok dogaldır

Ben de seni severim cicim. Hayırlı olsun bebişin.

Herkesin düşüncesi farklı işte. Ben sırf gözleri bana benzesin diye tüp bebek yapmam mesela. Gözleri biyolojik anne babasına benzeyen birçocuğu iyi şartlar altında yetiştirmeyi tercih ederim.

Bir de gerçekten anlamıyorum, bu topik çocuk sahibi olmak istemeyen ya da çocuk sahibi olması imkansız bayanlar için açılmış. Niye çocuk sahibi olanlar ya da olmak için çabalayanlar gelip konuları dağıtıyorlar? Sözüm sana değil, yanlış anlama. Tartışmaların sebebi olan hatunlara.

Hamile takviminiz var oyüzden hamile sandımda.
Olabilir onlar öyle mutlu siz böyle mutlusunuz. Birbirimize Saygı duymayı öğrenmeliyiz,yargılamak bize düşmez.
sız bu gruptanmısınız yoksa mesajıma denk geldınız oylemı yazıyorsunuz merak ettım ?
Ben zaten saygı duyuyorum nasılkı cocuk sahıbı olmak ıcın kıcını yırtanlarla dalga gectılerse bende onlarla dalga gecebılırım bence sonucta bıze tokat atana bız ınsaa olarak ekmek atmayız degıl mı ?

Herkesin düşüncesi farklı işte. Ben sırf gözleri bana benzesin diye tüp bebek yapmam mesela. Gözleri biyolojik anne babasına benzeyen birçocuğu iyi şartlar altında yetiştirmeyi tercih ederim.

Bir de gerçekten anlamıyorum, bu topik çocuk sahibi olmak istemeyen ya da çocuk sahibi olması imkansız bayanlar için açılmış. Niye çocuk sahibi olanlar ya da olmak için çabalayanlar gelip konuları dağıtıyorlar? Sözüm sana değil, yanlış anlama. Tartışmaların sebebi olan hatunlara.
Banamı in vino veritas in vino veritas :110:

sız bu gruptanmısınız yoksa mesajıma denk geldınız oylemı yazıyorsunuz merak ettım ?
Ben zaten saygı duyuyorum nasılkı cocuk sahıbı olmak ıcın kıcını yırtanlarla dalga gectılerse bende onlarla dalga gecebılırım bence sonucta bıze tokat atana bız ınsaa olarak ekmek atmayız degıl mı ?
Ben çocuk sahibi olmak isteyipte olamayanlardanım arkadaşım,ama herkese de saygı duyanlardan

Soy sop cok umurumda degıl en basından berıde hıc olmadı. Fakat ben aynen soyledıgım gıbı gozlerı bana benzeyen bır cocugum olsun dıyerekten 19 yasında tıbben cocuk sahıbı olmamız ımkansızken klınıge basvurdum.
tıbbek ımkansız dıyorum cunku gec gecırılmıs bır amelıyat ve azosperm sorunumuz ıdı.
Doganın kanunlarına gercekten karsı gelmıs olsaydık eger bu bı karsılıksa eger , doktoru veya baska dalda mımarı yetısmezdı bu dunyada eger kı cıdden Allaha ınanıyorsak.
Hatta o yazıda ustume fılan alınmadım , bunu bazen sık sık farklı konularda soylerım kaderime razı gelmeye niyetim yok , ben ugrasacagım ılla bı cocuktan bahsetmıyorum evim yoksa calısırım alırım , param yoksa calısır hakederım , kılom varsa veririm, guzel degılsem estetık olurum gibi gibi bir suru yere uzuyor konu.
ancak nıyetım cocuk sevgısını kımseye asılamak fılan degıl yazılanlar cok cırkın cok alaylı

Soy sop cok umurumda degıl en basından berıde hıc olmadı. Fakat ben aynen soyledıgım gıbı gozlerı bana benzeyen bır cocugum olsun dıyerekten 19 yasında tıbben cocuk sahıbı olmamız ımkansızken klınıge basvurdum.
tıbbek ımkansız dıyorum cunku gec gecırılmıs bır amelıyat ve azosperm sorunumuz ıdı.
Doganın kanunlarına gercekten karsı gelmıs olsaydık eger bu bı karsılıksa eger , doktoru veya baska dalda mımarı yetısmezdı bu dunyada eger kı cıdden Allaha ınanıyorsak.
Hatta o yazıda ustume fılan alınmadım , bunu bazen sık sık farklı konularda soylerım kaderime razı gelmeye niyetim yok , ben ugrasacagım ılla bı cocuktan bahsetmıyorum evim yoksa calısırım alırım , param yoksa calısır hakederım , kılom varsa veririm, guzel degılsem estetık olurum gibi gibi bir suru yere uzuyor konu.
ancak nıyetım cocuk sevgısını kımseye asılamak fılan degıl yazılanlar cok cırkın cok alaylı

Bazen insanın sabrı taşıyor, konu amacından çıkıyor işte. Bilirsin benim dilim sivridir. Gerektiğinde alaycı konuşulması gerektiğine inanırım. Burda da öyleolmuş bence. Ki olivia aslında alay etmek ya da kırmak istemeden yazmış tamamını. Ama yanlış anlaşılmalar olabiliyor işte.

Ask olsun sephoraa ben de yazdim ama guzel bi sey yazdim. Dagitmadim ki topigi :KK12:

Back