anlattıklarında kendimi gördüm bu arada merhabaolivia çok geçmiş olsun. Dilerim şimdi iyisindir, çok erken teşhis konmuştur. Tanımadığın insanlara başka bir ülkeden, başka bir şehirden üzülmek ne garip...
Hiç mi istemediniz diye sormuşsun, hayır ne istedik ne eksikliğini hissettik. Biz zaten tembeliz açıkçası. Uykumuz kıymetli, keyfimiz kıymetli. Evin içinde ses olsun değil, olmasın isteriz. Televizyon bile izlemeyiz, olur da açılırsa fazla tahammül edemeyiz.
Kimsenin bebeğine agucuk gugucuk yapmışlığımız bile yok. Uzaktan sevmişliğimiz, ne bileyim anla işte, ilgimiz yok.
Algıda seçicilik misali ben kaç km öteden köpekleri ve köpeği ile gezenleri görürüm, eşim de spor yapanları.
Rutinlerimiz var, sevdiğimiz rutinler.
Çok da bir şey yazmak istemiyorum her an biri çıkıp "çocuklular da şunları yapıyor, buralara gidiyor, çocuklar dünyanın en güzel şeyi" falan diyecek diye korkuyorum.
Benim derdim kimsenin çocuğu ya da çocuklu hayatları değil; benim derdim benim çocuk istememem ve bu hakkımı bana çok görmeleri, bunu anormal görmeleri. E arkadaş ben sana garipsem sen de bana garip olursun o zaman.
bizde eşimle sıkı hayvan severleriz. daha biraz önce yemekten kalanları eşimin eline tutuşturdum sokak kedi ve köpekleri için :)Cok tesekkür ederim, yok yok cabuk atlattim zira erken teshisdi.
O zaman sende bizlerdensin. Inan hic bir seye üsenmem aslina, ama cocuk dedikleri zaman bosa giden, bosa harcanmis zaman olarak gördüm hep.
Aynen insanin hangi pencereden hayata baktigi dogru, bende esimde karsidan gelen köpege daha cok ilgi gösteriyoruz acaba cinsi ne? Kac yasinda ? Ama cocuk gecse tabiki onada bakip gülümsüyoruz ama hangisini almak istersin deseler köpegi isterim. Bak onunla günde 3 kere uzun yürüyüsler yapmak bana koymaz ama.... dedigin gibi insan kendisini biliyor ve bildigi icinde neye cok zaman ayirip neye ayirmayacaginida tahmin edebiliyor.
Hic korkmana gerek yok, bu bölüm her konuya acik, yani kendini sinirlandirmana gerek yok.
Seni cok iyi anliyorum, buraya tüm yazan bayanlarda senin gibi düsünüyor, yani anormal falan degilsin.
Vallahi Hayat cok kisa, özgür, rahat ve bagimsiz yasamak istiyorummm !!!
benim arabamda da her daim kuru mama olur. bu sıcakta su kabını atan insanları da hiç anlamıyorum. bir parça vicdanları olsa yapmazlar.alpikesonsuz merhaba. Yazdıklarınıza hem sevindim hem üzüldüm.
Yalnız olmadığını bilmek sevindirici. Özellikle bu sitede zaman geçirdiğimden beri çocuk aşkıyla yanıp tutuşanları gördükçe, tedavilere bir servet harcayanlara tanık oldukça bende mi gariplik var diye düşünmedim değil zaman zaman. Belki de üretim hatasıyız
Biz artık boyut atladık, yemek artıklarını geçtik özellikle sokaktaki canlar için mama alıyoruz, hatta benim her çantamda 1 poşet mama var; olur ya görürüm bir yerlerde diye. Su kabını zaten çamaşır ipiyle bağladık kesmesi, atması zor olur diye. İşsiz insan çok, kendilerine görev biliyorlar o mama su kaplarını atmayı
Ben de yarın kısırlık testi alıp yapmayı düşünüyorum, derin bir oh çekerim umarım. Net üzerinden olacak, 1-2 gğne güzel haberler veririm umarım.Aysar_ , zaten tüm kanallarin icinde Bloomberg`i cok seviyorum, bir yandan yemek yaparken, kulakligimla Bloomberg kanalin ekonomi programlarini dinlemeye bayiliyorum sanki hisse senetlerim varda borsada, ama olsun cünkü ekonomidende politikayi analiz edebiliyorsun bir ülkenin. O dedigin programada bakacagim söz, tesekkürler bu arada, yine birseyler ögrendim senden civcivim
kavun kokusu senin düsüncelerin ayni benim düsüncelerim, kendime yatirim yapmayi yegledim bende, cok iyi yapmisim degermis bana Inan kendimle mutlu olmayi cok sevdigim icin cocuk büyütmek hic bana göre degil.
Hayati dolu dolu yasiyorum cocuksuzluk sayesinde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?