• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cocuk sahibi olmadanda cok mutlu hayatini yasayan kadinlar :)))

Insallaaaahhh son hastaliklari olsun kavun kokusu kavun kokusu ve Lady`m, inan birde derdini anlatamiyorlar yaaaaa, uuuffff hic kiyamam.
Ama sizler iyi bir kedi annesisiniz, onun icin ne mutlu kediciklereki sizin gibi anneleri var.
Oyyyyy LadyInGray LadyInGray Dusty`min bu son resmini gördüm yaaa, inan icim ciz etti, ama benim güclü kizim basaracak, sen hic üzülme sakin. Hep pozitif düsün. Cok sevindim kizimin veterineri Almanya`da egitim görmüs ya, icim daha cok rahatladi.
Mavi Terlik Mavi Terlik , canim cok tesekkür ederim.

Insallaaaahhh son hastaliklari olsun kavun kokusu kavun kokusu ve Lady`m, inan birde derdini anlatamiyorlar yaaaaa, uuuffff hic kiyamam.
Ama sizler iyi bir kedi annesisiniz, onun icin ne mutlu kediciklereki sizin gibi anneleri var.
Oyyyyy LadyInGray LadyInGray Dusty`min bu son resmini gördüm yaaa, inan icim ciz etti, ama benim güclü kizim basaracak, sen hic üzülme sakin. Hep pozitif düsün. Cok sevindim kizimin veterineri Almanya`da egitim görmüs ya, icim daha cok rahatladi.
Kedi değil, köpüş annesiyim; hem de en nazlı en cazgırından bir köpüş. :KK36:
İyi dilekleriniz için teşekkürler.

Benim danada tümör(ler) bulundu, onun için ameliyat oldu. Şimdi iyi çok şükür.
Kısırlaştırmanız iyi olmuş, ileride çok büyük hastalıklara sebep oluyor kısırlaştırılmamış olması. Geçmişler olsun o zaman ikisine de; son hastalıkları olsun inş.
Hiiiii :KK35: Kıyamam yavruma yaaa. Ben de çok duymuştum başka hastalıklara neden olduğunu. Ameliyatta kist çıkınca gördük ki, bizimkinde de risk çok büyükmüş.
İnşallah son hastalıkları olur, gerçekten. Bizimki bu yıl çok badire atlattı :KK51:
En azından listeden kist ve tumorleri çıkardık diyelim.

İnşallah Olivia'cım. Sol arka ayağı tam basmiyor ya, iki gözüm iki çeşme günlerdir. Dün pencereye çıkmaya çalışırken düştü, bittim uzuntuden. Birkaç gündür keyifsiz keyifsiz dolaşıyor.
Derdini anlatamama durumu var ya, işte tam olarak bu beni kahrediyor.
Nasıl da anlıyorsun beni canım ya... :KK200:

Şu anda psikopat gibiyim, tüm hareketlerini izliyorum, sürekli gözüm üzerinde.

kavun kokusu kavun kokusu bize foto yollarsan çok güzel olur kiiii:nazar:

İnşallah Olivia'cım. Sol arka ayağı tam basmiyor ya, iki gözüm iki çeşme günlerdir. Dün pencereye çıkmaya çalışırken düştü, bittim uzuntuden. Birkaç gündür keyifsiz keyifsiz dolaşıyor.
Derdini anlatamama durumu var ya, işte tam olarak bu beni kahrediyor.
Nasıl da anlıyorsun beni canım ya... :KK200:

Şu anda psikopat gibiyim, tüm hareketlerini izliyorum, sürekli gözüm üzerinde.

kavun kokusu kavun kokusu bize foto yollarsan çok güzel olur kiiii:nazar:
Yollamayı çok isterdim ama kendine has bir tipi var yavrumun; fena ifşa olurum :KK53:

Lady`m anlamaz olurmuyum, biliyorum su an sen ondan daha cok azab cekiyorsun aslinda. sadece agri kesici icin Doktor birsey verdimi ? Merak ettim, hani mamasina az az katsanda aci hissetmese bari su iylesme döneminde.
Ama cok eminim o sinir yerine gelecek ve rahat eskisi gibi yürüyecek, bazen dishekimligindede oluyor, istem disi ( binde bir yani ) igneyi vururken sinire degmenle hafif zedeliyorsun, hasta 1 ay o tarafda pek birsey hisssetmiyor yani uyusmus gibi, ama zamanla geliyor hepsindede, cünkü hücreler kendisini yeniliyor. Onun icin rahat ol, canim benim.
Oyyyy anneeeemmmm yakinda kizim yine hoplayacak ziplayacak :KK200::KK200::nazar::nazar::rolleyes::rolleyes::KK36::KK36:

Lady`m anlamaz olurmuyum, biliyorum su an sen ondan daha cok azab cekiyorsun aslinda. sadece agri kesici icin Doktor birsey verdimi ? Merak ettim, hani mamasina az az katsanda aci hissetmese bari su iylesme döneminde.
Ama cok eminim o sinir yerine gelecek ve rahat eskisi gibi yürüyecek, bazen dishekimligindede oluyor, istem disi ( binde bir yani ) igneyi vururken sinire degmenle hafif zedeliyorsun, hasta 1 ay o tarafda pek birsey hisssetmiyor yani uyusmus gibi, ama zamanla geliyor hepsindede, cünkü hücreler kendisini yeniliyor. Onun icin rahat ol, canim benim.
Oyyyy anneeeemmmm yakinda kizim yine hoplayacak ziplayacak :KK200::KK200::nazar::nazar::rolleyes::rolleyes::KK36::KK36:
Ya Olivia'm çok sağol. Verdiğin bilgiler çok çok rahatlattı beni. :21:
Veterinerimiz, Dusty'nin kas yapısının zayıf olduğunu, bu yüzden çok dikkat ettiği halde böyle bir durum olduğunu söylemiş. Ben yoktum bunları söylediğinde, bir daha görüştüğümüz zaman bu kas zayıflığı olayının cinsinden dolayı mı, yoksa başka bir neden mi olduğunu danisacagim.
2 saat önce iple oynadı, çılgına döndü kuzucuk, cok sevindim. Ama çabuk yoruldu, devirdi kendini, yattığı yerden oynadı :KK48:
Ağrı kesici vermedi, imuneks şurup içiyor sadece. Ağrısı sızısı var diye düşünüyorum ben de ama veterinerimiz kedilerde böyle bir durum olmadığını söyledi. Zaten 10 gün kadar geçti operasyonun üzerinden.

Merhabaaaa,
simdi cogunuzun sasirdiginin farkindayim, zira böyle kadinlardami var diye düsüneniz vardir kesin. Ama var...
Mesela ben...Hayatimda hic bir zaman cocuk yapma istegi olusmadi, oysa herseyim dört dörtlükdü ve isteseydim cocukda yapabilirdim ama yapmadim ve yapmayacagimda. Hayatim öylesine güzel ve düzgün gidiyorduki cocuk sahibi olmamanin eksikligini hic yasamadim.
Mutsuzmuyum, hayir hic mutsuz degilim, cünkü hayat o kadar güzelki, ben ancak bu güzellikleri yasamakla mesgulum. Konuyu acmamin nedeni su : her kadinin anne olma mecburiyeti yok demek istiyorum. ne zaman kendinizi hazir hissettiginizde anneligi yasayin. Ayaklari üzerinde duran, okumus, egitimli ve kendinizin gelecegi icin herseyi yapmissaniz, karsinizdaki insanda iyi bir baba olacagindan eminseniz iste o zaman cocuk yapin derim. Veya benim gibi hic yapmayi düsünmüyorsanizda, yapmayin, inanin yinede mutlusunuz yinede mutlusunuz...
Not: burasi cocuk sahibi olmayan ( tibbi yönden olamayanlar veya bilincli olmak istemeyen ) tüm kadinlarin sohbet alani !!! Anneler icin cok konular ve temalar var kadinlar kulübünde. Anne olmayanlar veya olamayanlarinda kendi aralarindada bir sohbet alani olsun !

2. Not 14.02.2015 sevgili hemcinslerim, lütfen bu topikde annelik yüksek mertebedir, cocuksuz kadin kadinmidir gibi cümleler yazarak ne bizi tahrik edin, nede iyi niyetinizle yazmis gibi kendinizi ak sütten cikmis kasik gibi masumiyet tarzinda müdafa edin.
Sadece tibbi yönden cocuklari olmayan veya olamayan bayanlar ve cocuk yapmayi düsünmeyen hemcinslerimizin yeri burasi, yani cocuksuz kadinlarin sohbet alani. Tabiki bizimle empati kuran tüm anneleride bekleriz. Ve özellikle evlat edinen anneler ki onlar bizim bas tacimiz ve bizim gözümüzde inanilmaz bir mertebede olan bu hemcinslerimi her zaman bekleriz.

Bende cocuk sahibi olmayi dusunmedim mesela.ingiltereden evlendim,ingilterede yasiyorum cok yogunuz esim ve ben isimiz nedeniyle,beyin cerrahiyiz, bir cocuk daha bakabilecegimizi dusunmuyoruz.Esimin oglu(benimde oglum) var 3 yasinda biyolojik olarak olmasamda o kucuk sirin sari saclinin annesiyim beni o kadar cok seviyor ki kiyamiyorum bile ona.

alpikesonsuz alpikesonsuz katilmana sevindim, evet sayfamiz on zamanlar hareketli degil zira söyleyeceklerimizi hepimiz söyledik yani yeni gelip katilanlari dinlemek istiyoruz artik.
Katilma nedenin nedir ? Biraz kendinden bahsetmek istermisin ? Mesela bu konu neden ilgini cekti ?
Ben sahsen kendi adima sunu diyebilirimki, esimle cocuksuz cok güzel yasiyoruz, bu hafta sonu yine yoktuk, kafamiza estigi gib tatiller yapiyoruz. Bu insana bayagi bir hayati rahatlatiyor.

Gercekten cocuksuz mutlu olan varsa tebrik ediyor ayakta alkisliyorum. Bir bucuk senedir istiyoruz olmadi bebegimiz sabirla bekliyoruz bebegimizlede istedigimiz yere gideriz.dert değil gezme meselesi, bebegi ayak bagi olarak goren düşünce yanlış bence. . Keske bebegim olsada varsin gezmelerim olmasin yada beraber gezeriz hiic sknti değil yeterki Allah nasip etsin tez zamanda..

Gercekten cocuksuz mutlu olan varsa tebrik ediyor ayakta alkisliyorum
Tesekkür ediyorum canim benim, ayakta alkislayabilirsin burada yazan tüm hemcinslerini.
Bizler bilincli bir sekilde cocuk istemedik.

F firuze89 , sadece aciklama geregi duydugum icin yazdim. Arti niyetle yazmadigini fark ettim.
Biliyorum Türkiye`de hala alisilmis bir tablo degil ama gercekten istemeyen kadinlar ve erkekler var ve evlilikleride zaten bu yüzden cok iyi gidenler var.
Onun icin herkes ayni degil, birisi cocuksuz hayatinda mutlu olmaz, birisi cocugu yok diye cok mutlu. Konu kisacasi bu.

F firuze89 , sadece aciklama geregi duydugum icin yazdim. Arti niyetle yazmadigini fark ettim.
Biliyorum Türkiye`de hala alisilmis bir tablo degil ama gercekten istemeyen kadinlar ve erkekler var ve evlilikleride zaten bu yüzden cok iyi gidenler var.
Onun icin herkes ayni degil, birisi cocuksuz hayatinda mutlu olmaz, birisi cocugu yok diye cok mutlu. Konu kisacasi bu.

Haklısın. .yanlış anlasildiysam kusurabakma..

alpikesonsuz alpikesonsuz katilmana sevindim, evet sayfamiz on zamanlar hareketli degil zira söyleyeceklerimizi hepimiz söyledik yani yeni gelip katilanlari dinlemek istiyoruz artik.
Katilma nedenin nedir ? Biraz kendinden bahsetmek istermisin ? Mesela bu konu neden ilgini cekti ?
Ben sahsen kendi adima sunu diyebilirimki, esimle cocuksuz cok güzel yasiyoruz, bu hafta sonu yine yoktuk, kafamiza estigi gib tatiller yapiyoruz. Bu insana bayagi bir hayati rahatlatiyor.
Merhaba canım suan tel giriyorum birazdan bilgisayarı açıp uzun uzun yazayım
Gercekten cocuksuz mutlu olan varsa tebrik ediyor ayakta alkisliyorum. Bir bucuk senedir istiyoruz olmadi bebegimiz sabirla bekliyoruz bebegimizlede istedigimiz yere gideriz.dert değil gezme meselesi, bebegi ayak bagi olarak goren düşünce yanlış bence. . Keske bebegim olsada varsin gezmelerim olmasin yada beraber gezeriz hiic sknti değil yeterki Allah nasip etsin tez zamanda..
Canim eğer çocuk istiyorsan inşallah allah kalbine göre verir tez zamanda alırsın bebeğini kucağına. Çocuk isteyip sahip olmayanlara hep dua ederim . İnşallah olur.ama bazı insanlar da çocuk istemez bunun sebebi yük olmasi vb değil. Herkesin kendine göre sebepleri var. Ama şunu söylemek isterim mutluluğun tek kaynağı kesinlikle çocuk değil.

slm kızlar. ben size kendimi kısaca tanıtayım. ama sizde bir fırsat bulunca azıcık anlatın kendinizi :)
ben 35 yaşındayım 9 yıllık evliyim. ilk başlarda kendimi hazır hissetmediğim için çocuk istemedik. sonrasında ise iş güç fırsat imkan olmadı. bir ara eşimle bu konu yüzünden çok gerildik. zira ben çevrede ki baskıdan bıkıp cocuk istedim ama onu ikna edemedim. şimdi ise hiiiiiiiiiiiiç istemiyorum. Ben bu hayata alıştım. Eşimle mutluyum. Birgün fikirlerim değişir mi bilmem. değişirse çocuk olur mu onuda bilmiyorum. Çok istersem ve olmazsa evlat edinirim belki. Belki yarına sağ çıkamayacağım .ne bileyim. Allah büyüktür diyorum. Gelecekte ki varsayımlardan yolan çıkıp şuan dert edemem birşeyleri :KK45:
İşin özü çeşitli sebeplerle çocuk sahibi olmayı düşünmüyoruz. Çalışıyorum . Hem de yoğun bir şekilde bazen akşamları bile. Eşim klasik türk erkeği. ev işinden anlamaz yapmaz hatta ev ile ilgili erkeklerin yapacağı tamirat vb bile yapmaz. Evde ki herşeyin sorumluluğu bende.temizlik yemek çamaşır vb tüm ev işleri. fatura vergi vb bende arabaların suyu bakımı vergisi bilmemne yi bende. Tamiratları bile yapan benim. eve usta getiren benim. kırıkları onaran benim. patlak ampulu bile değiştirmez benim ki :KK51: Şimdi çocuk olsa ona da ben bakacağım. Şuan bile bu kadar yük dönem dönem bıktırıyor hayatımdan o sebeple bu eve bir de çocuk dahil etmeyi düşünmüyorum.
Tabii ki annelere saygım sonsuz o ayrı. Herkesin bir seçimi var. Bazıları var evlenmek istemez bazısı çocuk istemez. bazısı evde 3 köpek 5 kedi ile yaşar. Bence insanların hayatlarına karışmak kimsenin hakkı değil. Ne yazık ki çevremdeki insanlar bu çcluk konusunu anlamıyor. Durmadan baskı görüyorum ve çok yoruldum bu konudan. O sebeple sizleri tanımak güzel olacak. Aynı dilde konuştuğun birilerini bulmak o kadar zor ki :KK51:
Bu arada ayağım kırık üç haftadır alçıda. ilk kez eşim azıcık ev işi yaptı nazından geçilmiyor. ona söylenmekten bıktığım için tek bacakla ev işi yapıyorum. dün yatak odasını temizledim. birazdan da salonu sileceğim. işlerim bitince gelirim yine :KK59:

Back