Merhaba canımcım:) Sultancıklarım da seni öpüyorhahahahhaa Koalinam Sultanlarin sultani, canim inan senin mesajini simdi gördüm. Hosgeldin hayatim, tüm Sultanlarin gagasindan öperimmmm.
Evet evet mavisim, ben en iyisimi isden sonra baliklarimla mutlu mesut yasayayim .... gerisi beni asar inan, bu konuda cok beceriksizim, korkagim, sorumluluk almak istemedim, tüm annelerin ve babalarin önünde saygi ile egiliyorum....Ama onlara güveniyorum, yinede güzel bir nesil olacaktir onlarin sevgisi ve özverisi ile.....
Bu arada konuyu degistiriyorum, sende al artik bir hayvan eve....
Beni beni?Merhaba canımcım:) Sultancıklarım da seni öpüyor
Seni de öpüyorlar Mavi'cim:) Kedi gibiler zaten biri gelse de bizi kaşısa diye tetikteler:)Beni beni?
Beni beni bihterini geldi aklıma
Tatile çıktınız mı Koalina? Miniklerini emanet sorununu halledebildin mi?
Bence de, özellikle dişilerin sesleri çıkmadığı için fark etmiyor kaç tane oldukları:)Kıyamam ben onlara
Ha 8 ha 10 Koalinacım
Onlar senin kısmetin
Görümcen yine bakacaksa sıkıntı yok iyi bari
Şimdiden iyi tatiller
Bluesgirl, bu arada Ladym ne yapiyor coktandir yazmadi konusursaniz muhakkak selamimi söyle canim. Seni cok öpüyorum.
... Allah evladın varlığıyla da yokluğuyla da imtihan etmesin..
gecmiste yaptigin bi hatayi cocuga 'yapma' dememen kismina katilamiyorum.. sonucta onun hata oldugunu anlamissin; konu farketmez ki..Amin. :)
Ben de çocukları çok seviyorum. Bir gün olsun da istiyorum. Ama korkutuyor beni. Ya o çocuklar benim yaptıklarımı yaparsa da -ki yapacaklar, benim kadar şanslı olmazlarsa?
Bu yüzden çocuk yapmak akıl karı değil gibi geliyor.
Benim yaptığım şeyleri onlara yapmayın diyemem. "Kızım sevgilinle sevişme." diyemem. Ancak korunmasını söyleyebilirim. Ama ya o kız bir gün hamileyim diye gelirse? O zaman suçlanacak kişi sadece ben olurum. Ya da benim anneme davrandığım gibi bana davrandıklarında ne yaparım?
Sanırım onların yaşayacaklarından ve sonrasında benim hisseceklerimden korktuğum için çocuk isteyemiyorum.
gecmiste yaptigin bi hatayi cocuga 'yapma' dememen kismina katilamiyorum.. sonucta onun hata oldugunu anlamissin; konu farketmez ki..
evet agir bi sorumluluk.. ama su da var, seni o hatalar olgunlastirmis olabilir ama baska birine ayni etkiyi yapmayabilir.. o nedenle hatalarda da cok onunu acmamak lazim cocugun bence.. cunku hata olmadan da olgun olunabilir; aile terbiyesi, fitrat, cevre, hepsi etken..Ama ben hatalarımla kişiliğimi oluşturdum. Hiç pişman da olmadım. Olamadım.
O çocuk da hata yapa yapa büyüyecek. Bir hatanın hatanın kişiliğe kattığı o kadar çok şey var ki...
He, söylediklerim uç örneklerle çürütülebilir tabii ki.
Bilmiyorum, belki de uyarmak gerekir. Ama ben henüz nasıl yapılır bilmiyorum. Sadece korkumu paylaştım. Bu korku henüz çok genç olduğum için olabilir belki de. Hoş, annemin benim yaşımda iki çocuğu varmış.
Çocuk yetiştirmek öyle bir şey ki, bazen müdahil olmak gerekir bazen geri çekilmek. O çizgiyi tutturmak çok zor.
evet agir bi sorumluluk.. ama su da var, seni o hatalar olgunlastirmis olabilir ama baska birine ayni etkiyi yapmayabilir.. o nedenle hatalarda da cok onunu acmamak lazim cocugun bence.. cunku hata olmadan da olgun olunabilir; aile terbiyesi, fitrat, cevre, hepsi etken..
iste oyle zor ki, oyle onemli bi sorumluluk ki.. anliyorum az cok seni.. cocugun fitrati da onemli biraz.. hani ne bileyim, laftan anlar anlamaz inatcidir veya tam tersidir vs.. Rabbim guzel ahlakli, hayirli evlat versin..Elbette, haklısınız.
Zaten dedim ya, ya benim kadar şanslı olmazlarsa.
Ben her hatadan bir ders çıkardığım için pişman olmadım. Ama bazıları o hatalara gömülür.
Çocuk yetiştirmek kumar gibi bir şey. Doğru sandığın şekilde yetiştirirsin ama 5 sene sonra ters teper.
Henüz bu konularda doğru nedir bilmiyorum. Sadece kendimi yapma etme diyen müdahale eden bir anne olarak hayal edemiyorum bazen.
Yukarıda sevişme örneği verdim diye ondan devam ediyorum. Mesela, 16 yaşında yaptığını öğrenirsem yapma demeden duramam tabii ki de.
Ben bir çok şeyi aileme söylemeden yaptım. En azından benim çocuğum her şeyi bana söylesin istiyorum. Çok müdahil olursam söylemez diye düşünüyorum. Belki de kafamdaki bir hayal dünyasında yaşıyorum. :)
Denizbhrm, bu yorumunla beni kalbimden vurdun sende hosgeldin canim ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?