Ben de geldim
Pinkpumps, bayram mayram araya girdi seninde mesajini sadece begendim yaptim ama simdi vakit bulup hosgeldin demek istiyorum.Oha yanisorulur mu böyle bisey ya. Boşver sen pişkin pişkin be zaman istersek o zaman de.
Toplum size anneliği öyle bi dayatmış ki tek gerçek mutluluğu bu sanıyosunuz. Artık kadınlar 40'lı yaşlarında doğuruyorlar, olmuyosa evlatlık edinirsiniz öksüz yetim bi sabiye aile vermekten daha büyük bi sevap olabilir mi.. İlla karnınızdan mı çıkması lazım? Benim çocuğum yok ve çok mutluyum çünkü hayatta yapmak istediklerimin çoğunu yapmadım henüz. Çocuklara ısınamıyorum ayrıca, hamile kaldığımı öğrenince yatılı okullara bakmıştım direk lise yaşına gelir gelmez yollamak için. Böyle olsa daha mı iyi?
Sevgili G_K yorumun icin tesekkürler, sende hosgeldin canim.Cinsel eğitim gerçekten bir ütopya.
Pamuklara sarıp sarmalanan, tehlikelerden uzak tutmak adına izole bir hayata hapsettiğimiz çocuklarımız özgüvensiz yetişiyor. Açıklamalarım yeterli diye umuyorum.
Çocukların beden ve ruh sağlığını tehlikeye sokacak bütün durumları tenzih ettiğimi tekrar tekrar söylememe gerek yok heralde. Mesela uyuşturucu kullanmak istiyorsa bunun sonuçlarına katlanacak olan yine çocuktur, bırakalım tecrübe ederek öğrensin vs gibi akıl ve mantık dışı örneklemler için bu söylediklerim geçerli değil tabiki.
Ebeveyn olmak zor iş vesselam..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?