• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cocuk sahibi olmadanda cok mutlu hayatini yasayan kadinlar :)))

Merhaba bende 2. YılI bitirdim evlilikte
çevremde herkes bebek Bebek deyip duruyor kısmet diyorum ama yok olmuyor mu vs deyip duruyorlar siz ne cevap veriyosunuz bu durumlar a
ayrıca ben hala bebek düşünmüyorum
sizi cok iyi anliyorum
insan nasıl mutlu olacaksa öyle yaşamalı
kaldı ki
çoğu bebeğin evliliğin sonunu getirdigini gördum

Lady`m masal gibi bir yermis Bari. Inan hic duymamistim ama sayende ögrendim ve bayildimmmm. Tam gitmelik ve tatil yapilasi yer. Iyiki su UNESCO varda dünya`nin kiymetli yerleri böyle bizlere miras kaliyor.
Bu cuma bizde " Buena Vista Social Club " in son konserlerine gidecegiz, acik havada olacak. Simdiden mutlulugumu anlatamam.
Tüm sarkilarini tanirim, 1998`dan beri hayranlariyim, daha öncede varmis bu gurub ama o zamanlar imkansizliklarindan dolayi dagilmislar bir dönem, sonra 1998 bir Amerikali Kübaya gidip onlari teker teker bulup tekrar bu gurubu olusturmus. Eeee zaten ondan sonra dünyaca meshur oldular zaten. Kuba ezgileri icinde güzel bir aksam yasayacagimiz icin cocuklar gibi sevindirik oldum. Ama ne yazikki bir kaci vefat etti yasliliktan. Özellikle Ibrahim Ferrer, en sevdiklerimdendi.

Merhaba bende 2. YılI bitirdim evlilikte
çevremde herkes bebek Bebek deyip duruyor kısmet diyorum ama yok olmuyor mu vs deyip duruyorlar siz ne cevap veriyosunuz bu durumlar a
ayrıca ben hala bebek düşünmüyorum
sizi cok iyi anliyorum
insan nasıl mutlu olacaksa öyle yaşamalı
kaldı ki
çoğu bebeğin evliliğin sonunu getirdigini gördum
Eşim diyor ki "herkese kısırız diyelim, kurtulalim. Anlamayacak bu insanlar" :KK48:
Ben de bunu aynen insanlara aktarıyorum, eşim böyle böyle diyor diyorum. Anlasinlar ne kadar biktigimizi diye:KK51:
insan nasıl mutlu olacaksa öyle yaşamalı, ağzına sağlık kaldi2sene kaldi2sene :KK19:
Ben de yakinen çocuklar yüzünden tamir edilemeyecek şekilde yipranan evlilikler gördüm. Biraz da bu yüzden çocuk sahibi olmak konusunda negatifim.

kimse cocuk yapmak zorunda degil, cahil milletimizin bu sacma baskisi iste. Insan utanir sormaya ya, kimin haddine. benim de akrabalarim soruyor ama ben daha erken diyorum su an dusunmuyorum diyorum onlara tuhaf geliyor.
Değil mi ya? Şimdi arsızlaştım ama en başlarda ben utaniyordum cevaplamaya. Ne ile korunuyorsunuz diye soran bile oldu ya!:KK53:

Lady`m masal gibi bir yermis Bari. Inan hic duymamistim ama sayende ögrendim ve bayildimmmm. Tam gitmelik ve tatil yapilasi yer. Iyiki su UNESCO varda dünya`nin kiymetli yerleri böyle bizlere miras kaliyor.
Bu cuma bizde " Buena Vista Social Club " in son konserlerine gidecegiz, acik havada olacak. Simdiden mutlulugumu anlatamam.
Tüm sarkilarini tanirim, 1998`dan beri hayranlariyim, daha öncede varmis bu gurub ama o zamanlar imkansizliklarindan dolayi dagilmislar bir dönem, sonra 1998 bir Amerikali Kübaya gidip onlari teker teker bulup tekrar bu gurubu olusturmus. Eeee zaten ondan sonra dünyaca meshur oldular zaten. Kuba ezgileri icinde güzel bir aksam yasayacagimiz icin cocuklar gibi sevindirik oldum. Ama ne yazikki bir kaci vefat etti yasliliktan. Özellikle Ibrahim Ferrer, en sevdiklerimdendi.

Buena vista social club da bir dünya mirası bence Oliv'cim! Geçen ay konserlerine gitme fırsatını kaçırdık biz:mad: sanırım bir daha böyle bir şansımız olmaz:KK61: Bizim evde sürekli dinliyoruz. Sanki Cuba sahillerinden birinde oturmuşum da denizin, güneşin tadını çıkarıyor gibi hissediyorum her dinlediğimde, nasıl bi guzelliktir bu!
Arbelobello.... Uçak biletlerini, oteli, her gün ne yapacağını planla, sonra gideme. İçim yanıyor.

hahahaaha aayyy kizlar cok güldüm..:KK70::KK70: Ama evet bende bunu cok yasadim ...hatta siz beceremiyorsaniz biz yapip size bir tane verelim diyenler bile oldu, tabiki saka niyetine söylenmis cümleler ve ben sadece gülmekle yetindim...cünkü nereden baslasam, nasil anlatsam, anlatsam anlarmi,...yani zor isler bunlar...
Evet Lady`m anladigim kadariyla son konserleri galiba :KK43::KK43::KK43: yani nasil kosarak gittimde kaptim biletleri bir görseydin halimi... alincada elimde iki bilet ve manyakca bir tebessüm vardi yüzümde galiba....:KK71::KK71:
Hemen esimi aradim ve mutlu haberi verdim...Esimede ben bulastirdim bu gurubu galiba aslinda onun tarzi degil pek ama ölmeden geri kalanlari bir görelim ve canli dinleyelim dedik.
Aynisi bana Cesaria Evora`da olmustu, seneye giderim dedim konserine, kadin ölünce cok üzülmüstüm. :KK57:
Benim bir arkadasim var, Istanbul`da sadece konserler icin Avrupa`ya geliyor ve bana cok kiziyor. Sen Konserler cennetindesin ve bu kadar az gidiyorsun diye...

Neticede orasi bir lise ve ögrenciler böyle bir fanzin cikardi diye, ögretmenin anlasmasini uzatmamalari büyük bir ayip Notre Dame De Sion Lisesi icin.
Belki, daha hala hazir degil Türkiye, bir lisede vajina veya penis üzerine ögrencilerin fanzin cikarmasi ama ögretmene bu agir cezayi vermelerine, bir anlam bulamiyorum. Bir uyari yeterli olabilirdi. Benim düsüncem....

Kizlar, vaktiniz oldugunda bu haberi bir okuyun derim ve sonrada görüslerinizi merak ediyorum

http://www.birgun.net/haber-detay/notre-dame-de-sion-da-penis-ve-vajina-krizi-84380.html
Bir gün benim başıma da böyle bir şey gelecek gibime geliyor....
Koskoca fanzinde geçen 2 kelime yüzünden olacak iş değil. Üstelik öğrenciler bunu okul dahilinde yapmamışlar. Tahminim, olay basına haber olduğu için okulun adının ciddiyetini korumak istemişler :KK51:

Toplum size anneliği öyle bi dayatmış ki tek gerçek mutluluğu bu sanıyosunuz. Artık kadınlar 40'lı yaşlarında doğuruyorlar, olmuyosa evlatlık edinirsiniz öksüz yetim bi sabiye aile vermekten daha büyük bi sevap olabilir mi.. İlla karnınızdan mı çıkması lazım? Benim çocuğum yok ve çok mutluyum çünkü hayatta yapmak istediklerimin çoğunu yapmadım henüz. Çocuklara ısınamıyorum ayrıca, hamile kaldığımı öğrenince yatılı okullara bakmıştım direk lise yaşına gelir gelmez yollamak için. Böyle olsa daha mı iyi?

Kizlar, hepimizin Seker Bayrami kutlu olsssuuuunnnn !!!!!:KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200:
:KK73::KK49::KK9::KK5::KK73::KK6::KK9::KK60::KK73::KK6::KK9::KK19::KK68:

Benimde dün sabah çok erken saatte aklıma geldi bu parça, hemen açıp dinlemiştim.Çok güzel değil mi... :KK68: Yalnız bu klibi izlememiştim. Teşekkür ediyorum. :KK37: Ve bende senin bayramını kutluyorum. :KK68:

Olivacım, bugün seni andım biliyor musun.
Topiğe çok geçmiş sayfalarda bambaşka bir konuda bahsettiklerini okumak için girmiştim.
Aşağıdaki sözü sana ithaf ediyorum, şu anki hissiyatımı dile getiriyor çünkü.
'Sen yaz geceleri kalbimi ısıtan en sıcak anısın' :KK200::KK200::KK200:

Hahahaha demek bende Sakiz hanimim, esimde Mahir bey, cok sevdim bu yorumu .....ask, sevgi, saygi mutluluk varmis, aynen öyle PembeKristal.
Sakız Hanımcığım:KK25: :KK36:

Mahur Beyinizle beraber türk kahvelerinizi yudumlarken şarkıyı dinlemek, güzel klibi izlemek isterseniz belki.:KK36:

[Şu an dinliyordum.Doğduğum sene yani 1988 yılına aitmiş.Daha önce farketmemiştim.Birde ne kadar naif , ne kadar güzel bir şarkıdır böyle.Paylaşmak istedim, ikimizde çok severiz Sevgili Barış Mançoyu.Işıklar içinde uyusun.Keşke hayatta olsaydı da beraber konserine gidebilseydik.Uçarak giderdik öyle değil mi.Ah ah böyle değerli isimlerin, gerçek sanatçıların sayısı çok çok azaldı... ]

Tesekkürler Bluesgirl, tamda bugüne uydu, hava kötü burada ve biz evde otururuz artik, pazari dinlenmekle geciririz.
Evet canim, ikimizde severiz, evet yasasaydi illaki giderdik konserine.
Cok güzel bir müzik.:KK68:
Bende o zaman, bir parca secip yollayayim bakalim...o zamanlar sen dünyada bile yoktun :) :KK200::KK200:

ooohhhhhhh öyleeeee mutluyumki, iyiki cocugum yok diyoruuummm yine :rolleyes::KK71::rolleyes::KK71::rolleyes::KK71:
Hayat bana güzeeelllll !!! Bana göre degilmis ve iyiki bunu cok cabuk hissetmisim ve sezgilerimi dinlemisim, bir anlik zevk icin hayatimi kendime karartmamisim. Bir anlik zevk derken cocuk dogurmayi kastediyorum burada :KK59:
Oysaki cok iyi biliyorum en güzel sey bu dünyada cocuklar, iyiki onlar varlar, ama keske büyükler onlari zehirlemese....

Bayramin birinci günü benim yegenim aradi ve onunda 14 yasinda kizi var. Arabada gidiyorlar ailece, fakat trafige takilmislar ve bogaz köprüsü kapalli. Tabi cok mutlu oldum, hersey cok güzel sohbet ediyoruz, görüntülü konusuyoruz. Aaaa prensesim ne yapiyor onuda özledim, onuda göreyim dedim. Baktim birden sok oldum :KK57::KK57::KK57: benim dünyalar güzeli, 14 yasindaki yegenim sacini kapatmis.
Neden bunu yaptin canim dedim. Öyle istemis. Ama sen daha 14 yasindasin bunun kararini verecek yasta degilsin. Su an annenin ve babanin himayeti altindasin dedim ve sadece onlarin dedigi olur.
Annesine soruyorum neden diyorum, oda biz ne yapalim, kendi istedi diyor.
Iste böyle, sadece üzüldüm ve gercekten cok üzüldüm, bayramin ilk günü bana zehir oldu. neden dedim ??? Kim sokuyor bu cocuklarin kafasina böyle seyler ???
Niye buralara geldik ???? Ne oldu güzelim Türkiyeme ???
Ama ailede herkes huyumu bilir o cocuk o bas örtüyü takmayack. Ne zaman 18 yasina gelirse, iste o zaman karar verme yasindadir ve sonsuz saygi duyarim. Ama 14 yasinda kapanmayacak bu cocuk.
Evet belki ben sadece bir büyük teyzeyim, ama göz göre göre bunu Kabul edemem, cocuk yasindaki bir kizin dedigi olmaz.

Back