ooohhhhhhh öyleeeee mutluyumki, iyiki cocugum yok diyoruuummm yine
Hayat bana güzeeelllll !!! Bana göre degilmis ve iyiki bunu cok cabuk hissetmisim ve sezgilerimi dinlemisim, bir anlik zevk icin hayatimi kendime karartmamisim. Bir anlik zevk derken cocuk dogurmayi kastediyorum burada
Oysaki cok iyi biliyorum en güzel sey bu dünyada cocuklar, iyiki onlar varlar, ama keske büyükler onlari zehirlemese....
Bayramin birinci günü benim yegenim aradi ve onunda 14 yasinda kizi var. Arabada gidiyorlar ailece, fakat trafige takilmislar ve bogaz köprüsü kapalli. Tabi cok mutlu oldum, hersey cok güzel sohbet ediyoruz, görüntülü konusuyoruz. Aaaa prensesim ne yapiyor onuda özledim, onuda göreyim dedim. Baktim birden sok oldum
benim dünyalar güzeli, 14 yasindaki yegenim sacini kapatmis.
Neden bunu yaptin canim dedim. Öyle istemis. Ama sen daha 14 yasindasin bunun kararini verecek yasta degilsin. Su an annenin ve babanin himayeti altindasin dedim ve sadece onlarin dedigi olur.
Annesine soruyorum neden diyorum, oda biz ne yapalim, kendi istedi diyor.
Iste böyle, sadece üzüldüm ve gercekten cok üzüldüm, bayramin ilk günü bana zehir oldu. neden dedim ??? Kim sokuyor bu cocuklarin kafasina böyle seyler ???
Niye buralara geldik ???? Ne oldu güzelim Türkiyeme ???
Ama ailede herkes huyumu bilir o cocuk o bas örtüyü takmayack. Ne zaman 18 yasina gelirse, iste o zaman karar verme yasindadir ve sonsuz saygi duyarim. Ama 14 yasinda kapanmayacak bu cocuk.
Evet belki ben sadece bir büyük teyzeyim, ama göz göre göre bunu Kabul edemem, cocuk yasindaki bir kizin dedigi olmaz.