- 18 Mayıs 2012
- 3.721
- 3.113
- 248
Kzlar dün gaza gelip, sizin yüzünden "Madame Butterfly" seyrettim ve agliya agliya bir hal oldum. Bu yasimdan sonra beni opera meraklisida yaptiniz ya, bir bu eksikti hayatimda. Am duada ettim size, haberiniz ola.
agzınıza sağlık çok iyi anlatmışsınız aynı fikirdeyim sizinle
Cocuklu bircok kadin cocuktan once mutlulugu bilmedigini, yasamadigini, hayatinin cocukla birlikte basladigini soyler, ki bunlari soyleyenler icin uzgunum gercekten. Cocugun guzel birsey oldugunu vurguluyorlar, ama cocuksuz yasamamis olmak aci birsey bence. Cocugu olmadan da mutlu yasayan, hayatta doyuma ulasan, mutlulugu sadece cocuga baglamayan kadinlara ne mutlu diyorum bu yuzden. Bir de su var. Bunu yapabilen cok cok az anne goruyorum. Cocuksuz gayet guzel yasamis, cocukluyken de baska turlu guzel yasayan insanlar imrenilesi geliyor bana. Hayatini cocuga adamak, onun icin yasamak gibi arabesk degil de, cocuguyla "birlikte" yasamayi, hayattan kendisi icin de keyif almayi bilen annelere hayranim. Hani hem cocuklu hem bakimlidir, cikar cocuguyla arkadas gibi gezer, hem kendi keyiflenir, hem cocugu, arkadaslarina gider gezer yine... Bunlar guzel geliyor bana, yoksa cocugu icin kendini unutmus, kendi hayatini bitirmis cogunluk degil. Bu sekilde bir yasam bana mutluluk verici gorunmuyor. Anne olursam ilk anlattigim gruptan olmak icin elimden geleni yapacagim. :)
danzeed cok tesekkür ederim yorumun icin, herhalde resimdekide sen ve esin. Belli zaten, resimde bile mutlulugunuz o kadar belliki, hayati yasamayi seven bir cift görüyorum o resimde. Hep böyle mutlu ve neseli olun, Hayati doya doya yasayin, Ikinizinde ayni kararda ve düsüncede olmasi süper. Ben ve esimde öyleyiz. Sakiniyeti, huzuru, ve bagimsiz olmayi cok seviyoruz...
Ama sunu merak ettim bastan beri bu duygu varmiydi, yoksa esinle evlendikten sonrami gelisti ? Merak ettim dogrusu...
Sevde cok tesekkür ediyorum yorumun icin, harfi harfine tüm yorumuna katiliyorum ve ayni senin gibi düsünüyorum canim.
Beni hatirlaman, beni cok mutlu etti, zira ben hep ayni nickle Kadinlar kulubunde basindan beri varim. Cok güzel bir zaman geciriyordukki, ne yazikki ayni bu konu yüzünden atildik bir kac arkadaslar ve ben ve iki sene giremedim. Baska bir nicklede girmek istemedim.
O zamanlarda ayni bu konu hakkinda cok konusuyorduk, aramizda anne olanlarda vardi olmayanlarda vardi. Ama anne olanlar, o senin yukarida bahsettigin annelerdi iste. Herseyin bilincinde, sadece cocuklarini hayatinin merkezi yapmamis, kendine güvenen ve ayaklari üzerinde duran anneler. Cookk güzzeelll Ilham aldigim, gercekten düsünce alisverisi icindeydik. Zaten benim istegimde bu. Bu topikdede o güzel günler devam edecek Insallah !
Peki sen beni nasil hatirliyorsun? Nasil kalmisim aklinda cok merak ediyorum Sevde, yazarsan sevinirim :)
Sevde cok tesekkür ediyorum yorumun icin, harfi harfine tüm yorumuna katiliyorum ve ayni senin gibi düsünüyorum canim.
Beni hatirlaman, beni cok mutlu etti, zira ben hep ayni nickle Kadinlar kulubunde basindan beri varim. Cok güzel bir zaman geciriyordukki, ne yazikki ayni bu konu yüzünden atildik bir kac arkadaslar ve ben ve iki sene giremedim. Baska bir nicklede girmek istemedim.
O zamanlarda ayni bu konu hakkinda cok konusuyorduk, aramizda anne olanlarda vardi olmayanlarda vardi. Ama anne olanlar, o senin yukarida bahsettigin annelerdi iste. Herseyin bilincinde, sadece cocuklarini hayatinin merkezi yapmamis, kendine güvenen ve ayaklari üzerinde duran anneler. Cookk güzzeelll Ilham aldigim, gercekten düsünce alisverisi icindeydik. Zaten benim istegimde bu. Bu topikdede o güzel günler devam edecek Insallah !
Peki sen beni nasil hatirliyorsun? Nasil kalmisim aklinda cok merak ediyorum Sevde, yazarsan sevinirim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?